keskiviikko 6. marraskuuta 2013

~Troublemaker~ Part 21

Louis:
Talutin Harryn pois huoneesta ja istutin hänet käytävän penkille. Olimme kaikki aivan yhtä järkyttyneitä. Kukaan ei ollut nähnyt Rubya ikinä niin vihaisen oloisena. Eikö hän muka oikeasti muistanut Harrya?
"Ei se varmaan ole pysyvää" Zayn sanoi hiljaa Harrylle, joka vain tuijotti lattiaa. Tämä taisi olla turhankin rankka kokemus hänelle.
"Minä etsin lääkärin!" Ehdotin ja lähdin etenemään käytävällä. Etsiskelin katseellani valkotakkisia lääkäreitä ja bongasinkin yhden pian.
"Anteeksi, mutta tiedättekö mikä vaivaa huoneen 44 potilasta? Hän ei muista poikaystäväänsä" selitin nuorehkolle mieslääkärille, joka alkoi selata kansiotaan.
"Ahaa Ruby? Hänellä on melko vakava päävamma, joka aiheuttaa muistinmenetyksen. Parannuskeinoa ei oikein ole, häntä vain pitää totuttaa tuttuihin asioihin. Hän saattaa muistaa kaiken aivan yhtäkkiä" mies kertoi ja merkitsi jotain kansioon. Nyökkäsin ja kiitin häntä. Palasin poikien luo, missä muut puhuivat typeryyneelle Harrylle.
"Pojat! Rubylla on joku päävamma, mistä muistinmenetys johtuu! Häntä pitää muistuttaa tutuista asioista!" Selitin äkkiä ja sain Harrynkin kohottamaan katseensa.
"Eihän se ole pysyvä?" Hän kysyi.
"Ei ainakaan tietääkseni. Hän kai vain yhtäkkiä saattaa muistaa kaiken"
"Hän vihaa minua" Harry huokaisi ja painoi kasvot käsiinsä.
"Tiedät, ettei hän vihaa. Nyt hän ei vain tunne sinua!" Niall lohdutti ja vetäisi Harryn seisomaan. Menimme tälläkertaa rauhallisemmin sisään Rubyn huoneeseen.
"Mitä te haluatte?!" Ruby kivahti heti ja katsoi meitä kylmästi sängystään.
"Haluan jutella" Harry henkäisi ja tarkkailimme kaikki Rubyn ilmettä. Se ei muuttunut.
"Mistä? En tunne ketään teistä! Jos haluatte olla avuksi niin etsitte Michaelin" Ruby tokaisi. Kuka hitto oli Michael? Vilkaisin Harrya vaivihkaa ja näin kuinka hänen ilmeensä synkkeni.
"Kerroisitko kaiken mitä muistat? Sitten voimme.. Hakea tämän Michaelin" Harry ehdotti, äänen kylmetessä loppua kohti.
"Ai mitäkö muistan? Muistan pyörteen vedessä. Ja kipua.. Ja sitten että Michael poimi minut turvaan ja toi tänne! Hän toimi minusta todella rohkeasti! Hän lähti hakemaan alakerrasta syötävää, joten ehkä teidän ei tarvitse hakea häntä!" Ruby kertoi, hymyillen levästi. Ilmapiiri oli aika vaisu nyt. Harry tuijotti taas tyhjyyteen ja ilmeisesti mietti. Oli satavarmaa, että tämä Michael tulisi aiheuttamaan ongelmia.

Bang! Ovi aukesi ja nuori surffari poika tuli sisään. Käännyimme kaikki hänen suuntaansa, mikä sai hänet pysähtymään.
"Aijaah.. Tunnetteko te Rubyn?" Michael kysyi ja nyökkäilimme kaikki.
"Eivät" Ruby tokaisi takaamme ja Michel kohotti kulmakarvojaan.
"En tiedä mistä he tulivat. Ovat häirinneet tässä jo jonkin aikaa! Hyvä, että palasit!" Ruby jatkoi ja viittoi Michaelia tulemaan luokseen. Hän totteli ja istui sängyn reunalle.
"Voitko hyvin? Näytät vähän kalpealta" Michael kysyi ja kurottautui hitaasti lähemmäs Rubya, kokeillakseen hänen otsaansa.
"Älä koske häneen" Harry ärähti yhtäkkiä viereltäni. Michael pysähtyi heti ja käännähti katsomaan Harrya.
"Mitä se sinua liikuttaa?!"
"Olen hänen poikaystävänsä. Että jos olisin sinä, en koskisi häneen sormellanikaan" Harry totesi kylmästi.
"Mistä sinä puhut!?" Ruby kivahti Harrylle, joka näytti nyt murtuneelle.
"Niimpä. Tuskin suhteessa voi olla toisen osapuolen tietämättä. Siksi taidankin tehdä mitä haluan" Michael hymähti ja hivuttautui lähemmäs Rubya, joka hymyili hänelle iloisena.
Olisi parempi häipyä ennekuin Harry raivostuisi. Yhdessä vedimme hänet mukanamme pois. Koko juttu mutkistui tuon munapään saavuttua.




Ois yks kyssärii!! Mikä näistä mun ficeistä nyt on ollu paras? En tiiä kuinka moni on lukenu kaikki, mutta kuitenki xD












10 kommenttia:

  1. Mun mielestä paras on ollu se missä Zayn oli demoni, en muista nimee:D

    VastaaPoista
  2. Kaikki on ollu aivan ihania ja parhaita! :) Tää varsinki on aivan huippu! :)

    VastaaPoista
  3. Tää on mun mielestä paras!!! :) oikeesti en keestä oot niii hyvä :o
    jatka tänää? :3

    VastaaPoista
  4. Aww kiitos!!:) en oo varma jatkanko enää tänää, mutta ehkä! Omia suosikkejani on tää ja sitte se Zayndemoniihmehommeli xDDD

    VastaaPoista
  5. SUN ON PAKKO JATKAAAAA NYT !!! <3

    VastaaPoista
  6. Kaikki on mahtavii <3 en osaa täälleen nopeesti päättää XD ehkä bad boy styles :) sen ficin aikaa aloin lukee sun ficcei :D Jos totta puhutaan olit eka jonka ficcei luin koko elämäni aikana XD <3 Mut jatka jooko nopee :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos :) en ees ite muistanu sitä Harry ficiä xDXD kiva jos sen myötä tykästyit kaikenlaisiin ficceihi!:D

      Poista
  7. Oon lukenu kaikki sun ficit mut nyt ei tuu mieleen muita ku tää ja se zayn demone homma

    VastaaPoista
  8. Mä en oo lukenu vielä ihan kaikkia mutta tähänastinen lemppari on kyllä ehdottomasti se Bad Boy Styles ! Se oli ihana <3 Mut on nää muutki tosi hyviä :)

    VastaaPoista