keskiviikko 27. marraskuuta 2013

~Are You Jealous?~ Part 13

Luciana:
Kävelin pikavauhtia käytävää pitkin, kunnes pysähdyin rauhalliselle kulmalle. Louis tuli viereeni ja näytti huvittuneelta.
"Nonii. Mikä tässä on ongelma?" Kysyin ja ristin käsivarteni. Aloin vasta käsittää miksi Belle ärsytti minua. Mutta aioin esittää etten ollut siitä moksiskaan.
"Sinä kysyt minulta? Minä tiedän, että sinä tiedät mikä tässä on ongelma." Louis vastasi ja nojasi seinään edessäni. Inhottavaa, että hän näytti tajuavan.
"En tiedä mitä tarkoitat. Minulle on ihansama kenen kanssa olet" totesin, mutta en edes itse uskonut omia sanojani. Louis hymyili leveästi ja kumartui lähemmäs minua. Tunsin kuinka sydämeni rytmi kiihtyi ja yritin pitää ilmeeni kurissa.
"Sitten varmaan olisit iloinen puolestani, kun alkaisin Rebecan kanssa" Louis vastasi viattomasti. Rebeca oli koulun barbi. Hän oli ollut jokaisen koulumme pojan kanssa ja aina jättänyt tämän.
"Ei!! Tai.. Sinä olet ärsyttävä!" Tiukaisin, vahingossa paljastettua ajatukseni.
Louis vain hymyili entistä leveämmin, huomattuaan mokani. Se oli jotenkin niin vastustamatonta. En voinut enää pidätellä itseäni, vaan kietaisin käsivarteni Louisin ympärille ja suutelin häntä. Louis vetäisi minut vyötäröstäni itseensä kiinni ja vastasi suudelmaan. Tunsin kuinka hän hymyili huuliani vasten ja tiesin, että tämä oli oikein. Kesken ihanan hetken, kuului taakaamme huutoa.
"Tiesin!! Malcom kymppi tänne!!"





Lyhyt tämmönen, mutta voin jatkaa kait tossa illemmalla!:)

9 kommenttia:

  1. Jatkat sitte illalla tai kuolen ja sitee nii...xDxD

    VastaaPoista
  2. Ääää ei saa jättää tähän jatka nopeesti jookoo :3 tä oli mahtava luku <3

    VastaaPoista
  3. JAAAAAAAATKKAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!:-)

    VastaaPoista
  4. JATKA. JATKA. JATKA. HETI. olen riippuvainen tästä ficistä :))

    VastaaPoista
  5. Tää on ihana!! <3<3 Jatka nopsaa!! :))

    VastaaPoista
  6. Miks tollasia jätkii ei oo olemas :(

    VastaaPoista
  7. Voi sitä minäki mietin! Mutta kiitos kaikille,alotan nyt kirjottaa, mut en usko että mitään pitkää tulee tänäänkää :P

    VastaaPoista
  8. viel tänäää yks:-* XD

    VastaaPoista