sunnuntai 24. marraskuuta 2013

~Are You Jealous~ Part 10

Harry:
"Tiedän, että tykkäät hänestä" totesin Louisille puhelimessa.
"Ehkä ihan pikkuisen" Louis vastasi ja kuulin, että hän nauroi.
"No täytyy myötää, että enemmin sinä kuin se nätti poju Miller" naurahdin ja heittäydyin sohvalle pitkin pituuttani.
"Pari päivää täällä ja tiedän jo millainen paska hän on" Louis vastasi, ja kuulin jotain kiljumista hänen ympäriltään.
"Odotas hetki" Louis jatkoi ja kuulin kuinka hän sanoi jotain siskoilleen ja meteli hävisi.
"Nonii"
"En ymmärrä mitä Luci edes näkee hänessä!" Huokaisin pyöritellen silmiäni.
"Hän on komea, suosittu ja 'karismaattinen'!" Louis kimitti matkien Milleriin hullantuneiden tyttöjen ääntä. Purskahdin nauruun ja melkein tukehduin. Juttu ei edes ollut niin hauska, mutta Louis sai sen kuulostamaan paremmalle kuin se oli!!
Kesken nauruni kuitenkin kuulin oven käyvän.
"Minun pitää mennä, nähdään huomenna" sönkötin vieläkin nauraen ja sammutin puhelun.
"Terve" Luci tervehti ja tuli olohuoneeseen ison kukkakimpun kanssa.
"Ooii antoiko nätti poju uusia kukkia?" Kysyin lässyttäen. Luci näytti minulle keskaria ja häipyi yläkertaan... En kyllä luovuttaisi siskoani sellaiselle teeskentelijälle kuin Miller oli.


Luciana:
Yläkerrassa laitoin kukat samaan maljakkoon kuin edelliset! Treffit olivat ihan mukavat! Jake puhui aika paljon (suurimmaksi osaksi itsestään) mutta ihan mukavaahan se oli vain kuunnella. Hän oli todellakin uskomaton! Hän oli jalkapallo joukkueen kapteeni ja oli voittanut monia turnauksia! Lisäksi hän oli hyvännäköinen, tyylikkäine vaaleine hiuksineen ja sinisine silmineen.

Menin suihkuun ja sen jälkeen suoraan nukkumaan. Tarkistin vielä sängyssä twitteristä, olisko vihdoin Justin Bieber vihdoin vastannut twiittiini. Ei tietenkään.. Olin suuri belieber ja twiittasin hänelle joka päivä. No mutta en kuitenkaan aikonut menettää toivoa!

Heräsin aamulla, puin, meikkasin ja menin alakertaan. Iskä oli jo lähtenyt töihin, mutta äiti istui pöydän ääressä ja joi kahvia.
"Huomenta kulta! Miten eilinen meni?" Hän kysyi heti hymyillen ja istuin hänen viereensä ja otin paahtoleivän pussista.
"Huomenta! Meni ihan hyvin! Jake hakee minut kouluun!" Hehkutin, tein leipäni ja kaadoin mehua lasiini.
"Oii! Ihanaa!" Äiti naurahti, halasi minua ja häipyi yläkertaan varmistamaan, että Harry oli herännyt. Söin pikaisesti ja lähdin hakemaan laukkuani yläkerrasta.
Käytävällä törmäsin unisen näköiseen Harryyn. Olin vieläkin tuohtunut eilisestä, joten en edes vaivautunut tervehtimään. Hain laukkuni, puin kengät ja takin päälleni ja menin ulos.
Odottelin parisen minuuttia, ennenkuin Jake tuli ja hyppäsin kyytiin.
"Huomenta! Mitä kuuluu?" Jake hymyili ja ojentautui halaamaan minua.
"Huomenta! Hyvää, entä sinulle?"
"Parempaa nyt" Jake vinkkasi ja sai minut punastumaan. Juttelimme kaikesta turhasta matkalla (tai Jake jutteli, minä kuuntelin suurimmaksi osaksi).
Koulun pihalla keräsimme heti paljon huomiota. Monet tytöt näyttivät vihaisilta. Itse olin aika iloinen. Kaikista koulumme tytöistä Jake oli valinnut minut. Kävelimme oppilaiden läpi ja menimme suoraan sisälle kouluun. Ihmeekseni näin käytävällä Louisin, joka tuijotti minua. Heilautin hänelle kättäni ja hymyilin. Jostain syystä Louis vain näytti happamelta. Mikäköhän häntä vaivasi?
"Ikävää, että olemme eri luokilla. Nähdäänkö välitunnilla?" Jake kysyi ja vetäisi minut lähemmäs itseään. Hymyilin hänelle ja vilkaisin sivulle. Louis katsoi meitä sekunnin ja kääntyi sitten vieressään seisovan Bellen puoleen. Yhtäkkiä hän vain suuteli Belleä. Belle näytti yllättyneeltä, mutta vastasi suudelmaan hymyillen. Jostain syystä minua ei hymyilyttänyt. Käännyin heti Jaken puoleen, kiedoin käsivarteni hänen kaulansa ympärille ja suutelin häntä. Enkä edes tiennyt miksi tein niin.



Vähä tämmösii tylsii osii on nytte -.- mut jos joku haluu jutella (taas xD) nii mulle voi kikata kuka vaaaa! 1D_myloves5
Ja btw tällä blogilla on jo 47 lukijaa!!!!!! Yaaaay kiitos tosi paljon!!














16 kommenttia:

  1. Uutta äkkii, tää on kuin huumetta mulle! :D // Sori en voi liittyy lukijaks ku ei oo mitää tilii mut uskon et sulla on yli sata lukijaa anona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää ihanko tosi!? *_* omg! XD oonks mä sitte joku huumediileri xD

      Poista
  2. Tää on ihana jatka nopee :)

    VastaaPoista
  3. Koska jatkat?? :D tää on tosi hyvä;)

    VastaaPoista
  4. Oih! Ihana taas!! Oot niin taitava ja saat mulle aina tehtyä sellasen oudon tunteen, et tekis mieli hypätä johonkin avaruuteen asti!! Ja se on niin mahtavaa ja jatka sit taas ku kerkeet!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wooooh vähä siistiä xDD taisiis itelläni on tommosii tunteita välillä jostai fanficeistä, ni tuntuu iha oudolle et sulla on semmonen tunne!!!!:0<3

      Poista
  5. Ahhhhhh XD taas maailman ihanin luku :3 jatka nopeesti :))

    VastaaPoista
  6. Ääää jatka nopee!! Rakastan näitä sun ficcejä :3

    VastaaPoista
  7. Äääää tää on niiiiin hyvä !! :o <3 jatka nopee en pärjää ilman !!!! :D

    VastaaPoista