keskiviikko 27. marraskuuta 2013

~Are You Jealous?~ Part 14

Harry:
Tapasin Lucin seuraavan kerran vasta koulun loputtua. Juoksin hänet kiinni parkkipaikalla, missä hän oli kävelemässä kotiin päin.
"Hei!" Huudahdin hänen takanaan ja Luci kääntyi.
"Aijaa sinä" hän tervehti kohteliaaseen tapaansa.
"Noooo?" Kysyin ja tuijotin häntä. Luci ei ensin tajunnut mutta punastui heti sen jälkeen.
"Tiesin! Muuten, Miller meni lepertelemään Bellelle heti kun katositte." Naurahdin ja selitin samalla kun kiskaisin Lucin hihasta autolleni.
"Todennäköisesti kertoi hänelle kaiken saman mitä minulle" Luci pyöritteli silmiään ja nousi autoon.
"Enemmän kuin todennäköisesti. Aiotteko tehdä tänään jotain?" Kysyin ja kaarsin pois koulun pihalta. Sinänsä koko suhde homma oli häiritsevä kun siinä oli oma sisko ja paras kaveri. Todennäköisesti viettäisimme sitten paljon aikaa kolmestaan.
"Louis sanoi menevänsä ottamaan tatuoinnin ja lupasin lähteä mukaan" Luci kertoi. Hänellä ei ollut yhtäkään tatuointia, mutta minulla oli muutama. Laiva olkapäässä, tekstit kummassakin kädessä ja pari pikku jutskaa muualla käsissä. Äiti ei aluksi ollut kovin innoissaan, mutta tottui lopulta. Sentään maksoin ne kaikki itse!


Luciana:
Tulimme kotiin ja katosimme heti kummatkin omille suunnillemme. Harry meni olkkariin ja Rida seurasi häntä kuin varjo ja minä puolestani menin yläkertaan. Louis sanoi tulevansa ihan pian. En ollut ennen käynyt tatuointi kaupassa, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa. Enkä tiennyt minkälaista tatuointia Louis oli suunnitellut. Hänellä oli jo varmasti yli 20 tatuointia.
Vaihdoin nopeasti vaatteet mukavempiin ja sidoin hiukseni poninhännälle. Pakkasin laukkuuni lompakon ja kaikkea ylimääräistä mitä aina kannoin mukanani. Sitten menin alakertaan, enkä ehtinyt odotella kauan kun kuulin tööttäyksen. Pikavauhdilla puin ulkovaatteet ja lähdin ulos.
Louisin vaalean harmaa maasturi oli parkissa tien reunassa. Juoksin toiselle puolelle ja kiipesin pelkääjän paikalle.
"Moi!" Tervehdin ja hymyilin Louisille.
"Terve" Louis vastasi ja hymyili vinosti. Tuntui, että jäin tuiottamaan häntä. Jotenkin hän oli täydellinen. Tyylikkäät hiukset ja vaatteet, täydellisen suloiset kasvot ja jumalainen kroppa. Ja kaikenlisäksi hänellä oli ihana luonne.
"Minkälaista tatuointia olet kaavaillut?" Kysyin, kun Louis kaasutti kaupunkia päin.
"Ajattelin semmoista köyttä tähän ranteen ympärille" Louis selitti ja näytti paikan kädestään.
"Kuulostaa hyvälle. Tatuointi voisi olla kyllä kiva" naurahdin ja näin kuinka Louis hymyili.
"Ota joku pieni! Eihän ne semmoset pienet maksa paljon!" Louis ehdotti ja puikkelehti samaanaikaan kaupungin ruuhkissa. Olin kyllä joskus ajatellutkin sitä tarkemmin, kun Harry alkoi ottamaan tatuointeja.
"Voisin vaikka ottaakkin" hymyilin ja avasin turvavyön kun Louis parkkeerasi tatuointi liikkeen pihaan. Menimme yhdessä sisälle ja Louis kutsui varaamansa tatuoijan paikalle.
"Tervetuloa! Minä olen Tom" Melkein kokonaan tatuoitu mies tervehti, hymyili ja kätteli meitä molempia. Esittäydyin ujosti Louisin jälkeen ja menimme peremmälle kauppaan. Istuimme penkeille ja Tom ja Louis puhuivat hetken tatuoinnista ja sitten Tom piirsi sen.

"Nonii nyt aloitan" Tom ilmoitti, käynnisti koneen ja alkoi tatuoida Louisin rannetta. Istuin hänen vieressään ja pidin häntä kädestä.
"Sattuuko?" Kysyin aika huolestuneena, mutta Louis vain nauroi.
"Siihen tottuu! Nyt se jo tuntuu melkein mukavalta!" Hän vastasi ja Tom nauroi mukana. Juttelimme niitä näitä noin tunnin ajan, jonka jälkeen tatska oli valmis. Se oli tosi hieno. Köysi näytti aidolta ja mustavalkoinen sopi ranteeseen tosi hyvin.
"Nonii! Olisiko neidille jotain?" Tom kysyi desinfioituaan ja paketoituaan Louisin ranteen. En edes ajatellut enempää ennenkuin vastasin.
"Joo. Ajattelin ottaa pienen sydämen tähän ranteen sisäpuolelle" ilmoitin ja Louis hymyili leveästi vieressäni. Kaksi minuuttia myöhemmin minä puolestani istuin tatuoitavana ja Louis piti minua kädestä. Olin luullut, että se sattuisi enemmän, mutta ei se tuntunutkaan niin pahalta. Pientä pistelyä ja kirvelyä minuutin ajan.
"Se oli siinä!" Tom ilmoitti, tatuoituaan pienen yksinkertaisen sydämen käteeni. Katselin sitä eri puolilta ja totesin sen olevan hyvä. Tom puhdisti ihon ja paketoi sen samalla tavalla kuin Louisinkin.
"Sydämelle tulisi hintaan kymppi" Tom ilmoitti ja maksoin hänelle. Louisin tatuointi oli kalliimpi, mutta mukisematta hän maksoi myös. Lähdimme kaupasta käsikädessä.
"Miltäs nyt tuntuu kun menetit tatuointineitsyytesi?" Louis kysyi naureskellen kun astuimme ulos viileään iltaan.
"Erittäin hyvältä!" Nauroin ja olin jo menemässä autolle päin, mutta Louis pysäytti minut.
"Käydään tuossa kaupassa. Tarvitsen hoitorasvaa tähän ranteeseen" Louis selitti ja osoitti kauempana näkyvää kaupan valomainosta. Kohautin olkapäitäni ja lähdimme talsimaan sinne päin. Mitä en olisi kyllä tehnyt, jos olisin tietänyt mitä seuraavaksi tapahtui...






Sain loistoidean tähän jatkoon!!! Oon nero vaikka ite sanonkin xD mutta huomenna jatkan!
















8 kommenttia:

  1. NYT KUULES VOISIN SANOO ET OOT HIRVEEE!!!! EI.SAA.IKINÄ.JÄTTÄÄ.TÄMMÖSEEN.KOHTAAN >:D jatkoo sit nopeesti :DDDDD

    VastaaPoista
  2. Uuuuuuu <3 Jatka pian haluan tietää mitä tapahtuu...

    VastaaPoista
  3. EI SAA JÄTTÄÄ TÄLLÄSEEN KOHTAAN!! :)Mut jatkoo nopee :):)

    VastaaPoista
  4. On melkein laitonta jättää ficci tälläseen kohtaan!! :D:D Tää on IHANA! <3 jatkoo mahdollisimman nopeesti :))-Ella

    VastaaPoista
  5. Sut pitäis pidättää kahdest syystä:
    A. Tää ficci oon ihana! B. On laitonta jättää tollaseen kohtaan ;)

    VastaaPoista
  6. Eieiei, nyt meni väärin . Sä et jätä sun ylimahtavia ficcejäs tällasiin kohtiin :D <3

    VastaaPoista
  7. SENKIN MÖRKÖ!! xd ei tällee saa jättää kesken yhtäkää osaa enää tän jälkee jatka heti viimestii huomen!!!!:D xxelina

    VastaaPoista
  8. Hahaha yhellä lauseella saa kapinan aikaan xDDD mutta kiitos kaikille, saatan jo koulussa alottaa ja jatkaa sitte kotona!:)

    VastaaPoista