maanantai 18. marraskuuta 2013

~Are You Jealous?~ Part 6

Louis:
Luci tukehtui! En tiennyt miksi, mutta hän menetti jo tajuntansa!!
Yhtäkkiä kuului laukaus, ja olin jo melkein huutamassa, kun tajusin ettei mies ollut ampunut. Miehen  jalkaan levisi veritahra ja hän jäi katsomaan sitä, aivan kuin ei olisi ikinä verta nähnytkään.
"Ase maahan, kädet pään päälle!!" Kuului huuto takaani, ja käännyin toiselle kyljelleni. Rynnäkkö poliisit tunkivat aseistettuina käytävälle ja he kaikki tähtäsivät ampujamieheen. Mies ei kuitenkaan laskenut asettaan. Sen sijaan hän ehti ampua yhden laukauksen poliiseita päin, ennenkuin poliisien luodit kaatoivat hänet maahan Lucin viereen.
"Hän tukehtuu!" Huusin maasta pölyn seasta ja osoitin Lucia poliiseille. Neljä heistä meni ampujan luo ja kaksi Lucin luo. Nousin maasta vapisten vieläkin. Käsistäni vuosi verta, ja olin saanut varmasti isoja mustelmia, mutta muuten olin kunnossa.
"A1, tarkistakaa rakennus. A2, viekää tieto oppilaille ja henkilökunnalle. Tyttö elvytykseen" Kaksimetrinen poliisi käski vahvalla äänellä, ja kaikki hajaantuivat. En voinut tehdä mitään, mikä olisi auttanut Lucia. Poliisit elvyttivät häntä rivakasti ja nostivat hänet paareille.
"Oletko kunnossa?" Pitkä poliisi kysyi minulta, ja nyökkäsin.
"Tyttö viedään sairaalaan. Jos kaikki on hyvin, voit mennä ulos"

Juoksin pihalle, oppilaita kohti kävelevien poliisien luo. Moni näytti olevan täysin tolaltaan tapahtuneen takia, niinkuin minäkin kyllä olin. Tuli poliisien luo, jotka ottivat megafonin esiin.
"Poliisin erikoisjoukot ovat rauhoittaneet tilanteen ja koulua tarkistetaan parasta aikaa. Loukkaantuneita pyydetään menenään ambulanssien luo saamaan hoitoa. Yksi oppilaista on jo matkalla sairaalaan" poliisi tiedotti ja sanat herättivät heti kohua.
"Missä ampuja on!?" Joku, ulkonäöstä päättelemällä ekaluokkalainen poika huusi.
"Rikollinen ammuttiin poliisin uhkailun takia." Poliisi vastasi lyhyesti ja meni sitten puhumaan rehtorin luo. Hölkkäsin Harryn luo, joka näytti olevan suunniltaan.
"Mitä helvettiä sinä teit!? Missä Luci on!?" Hän kysyi heti, vilkuillen ambulansseille päin.
"Hän oli komerossa! Häntä ammuttiin jalkaan, mutta sain hänet ulos sieltä, mutta sitten ampuja tuli takaisin ja Luci tukehtui melkein johonkin. Sitten poliisit tulivat." Selitin pikakelauksena, ja näin kuinka muutkin kuuntelivat tarinani kiinnistuneina.
Harry sulki silmänsä, ja seisoi vain paikallaan hetken.
"Onhan Luci kunnossa!?" Holly vinkaisi edelleen pelokkaan näköisenä.
"No ei, häntä ammuttiin ja hän tukehtuu!" Huokaisin silmiäni pyöritellen. Minua hermostutti, nyt kun en tiennyt mitä tapahtui...
"Oliko se siivouskomero?" Harry kysyi yhtäkkiä. Nyökkäsin, kun muistin harjat ja pesuaineet joidenka seassa Luci oli istunut.
"Luci on allerginen joillekkin siivousaineille ja sai varmaan allergiareaktion. Hän on tukehtunut aikaisemminkin" Harry selitti ja näytti tyytyväiseltä keksittyään syyn.
"Lähden katsomaan häntä heti. Tuletko mukaan?" Harry jatkoi ja katsahti minuun.
"Joo.. Voisin näyttää samalla näitä käsiä" irvistin.
"Kuunnelkaa kaikki! Tavaroita ei voida hakea tänään enää sisältä, joten menkää kaikki kotiin, jotka vain pääsevät!" Rehtori käski megafonilla ja oppilaat lähtivät heti hajaantumaan.
"No onneksi minulla on autonavaimet taskussa" Harry tokaisi ja lähdimme hänen autolleen. Koulun pihassa oli enää yksi ambulanssi, jonka ensihoitajat paikkasivat jotain poikaa ja poliisi autot. Luci oli varmasti jo sairaalassa.



Vähän lyhyt mutta jatkan huomenna!





4 kommenttia:

  1. omg!!!! vähäks tää on HYVÄ!!
    nyt jatkat äkkii tai kuolen !!!! :DDD

    ________________

    Ja sori mainostus, mut täs ois linkki mun blogiin:

    http://my-own-story-of-one-direction.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ja taas tää mun perus kommentti ;) Tää on IHANA <3 jatka nopee :33

    VastaaPoista