torstai 28. marraskuuta 2013

~Are You Jealous?~ Part 15

Luciana:
Matkalla kauppaan otin kännykkäni laukusta. Tekstasin Hollylle ja kysyin tulisko hän meille vielä tänään. Vastausta ei tarvinnut odottaa pitkään, kun Holly jo vastasi myöntävästi. Kaupassa käynnissä ei varmaan pitkään menisi.
"Miltä kädessä tuntuu?" Louis kysyi ja meni pari askelta minua edellä kujalla.
"Ihan hyvältä! Polttelee ehkä vähän" vastasin ja tunnustelin rannettani siteiden päältä. Kuja oli oikotie kaupalle, mutta se oli ärsyttävän hämärä, joten pidin katseeni tiukasti Louisissa.
"Niin se aina tekee. Parin päivän päästä se tuntuu jo normaalille" Louis naurahti, mutta pysähtyi yhtäkkiä. Törmäsin hänen selkäänsä, kun en ehtinyt reakoida.
"Mitä nyt?" Kysyin samalla kun vääntäydyin irti hänen takistaan.

Louis ei ehtinyt vastata ennenkuin pimeydestä ilmestyi vasemmalle puolellemme ilmestyi kaksi miestä. Lähdin vaistomaisesti peruuttamaan tulosuuntaan ja nappasin Louisia käsivarresta.
"Louis, mennään" supitin ja kiskoin häntä mukaani. En tiennyt ketä miehet olivat, mutta en aikonut mennä heidän ohitseen. Louis peruutti hitaasti mukanani, katse miehissä. He olivat asettuneet keskelle kujaa.
Luulin jo, että pääsimme pälkähästä, mutta sitten tunsin että selkäni osui johonkin. Käännähdin ympäri ja heti joku löi minua kasvoille, ennenkuin ehdin nähdä mitään. Menetin tasapainoni ja kaaduin asfaltille kivuliaasti. Vasempaa poskeani poltteli, mutta vääntäydyin selälleni. Louis näytti kauhistuneelta. Kujan toisessa päässä oli lisää miehiä, jotka tukkivat viimeisen pakoreitin. Miehet tarttuivat Louisia käsistä ja väänsivät hänet kauemmas minusta.
"Juokse!" Louis huusi kauhuissaan, yrittäen samalla päästä miesten otteista. Tie kadulle oli tosiaankin vapaana. Mutta entä Louis? Nousin seisomaan ja tunsin hengittäväni kiivaasti. Jos pääsisin pois, voisin soittaa poliisille. Käännyin ja ehdin ottaa pari juoksu askelta, ennenkuin vahvat käsivarret tempaisivat minut vyötäröstä takaisin. Olin hetken ilmassa, roikkuen miehen otteessa ja yritin sätkiä irti hänen otteestaan. Mutta mies vain käänsi minut ympäri ja kiskoi takaisin kujalle. Louis oli painettu seinää vasten ja hän katsoi järkyttyneenä kuinka minut raahattiin takaisin.
"Päästäkää hänet pois!" Louis karjui miehille, jotka eivät ottaneet hänen sanojaan kuuleviin korviinsa. Sen sijaan minut hakenut mies painoi minut myös seinää vasten ja puristi käsiäni kipeästi. Louis yritti riuhtoa itseään irti, mutta miehet eivät hellittäneet otteitaan.
"Luci!" Louis huusi kauhistuneena, kun minua pitelevä mies tiukensi otettaan.
Louisin rimpuilu alkoi olla liian työlästä miehille, joista joku vetäisi aseen taskustaan ja osoitti sillä Louisia rintaan.
"Ei!!" Kiljuin ja aloin itsekkin rimpuilla hurjasti miehen otteessa. En antaisi pummien ampua häntä! Mutta korviini kajahti kevyt pamahdus ja Louis valahti hervottomaksi!
En voinut mitään vaan kiljuin. Olin niin peloissani ja järkyttynyt. Asemies kääntyi minuun päin ja painoi liipasinta. Tunsin piston rinnassani, mutta jotenkin tiesin etten kuollut. Suljin suuni ja tunsin kuinka näkymä alkoi hämärtyä. Tainnutuspyssy.. Yritin pysyä hereillä, mutta silmäni menivät väkisin kiinni.




Kirjotin tän nyt siis koulussa xD mutta jatkan sitten varmaan kotona!!

12 kommenttia:

  1. Aaa!! Ihana rakastan tät! :D

    VastaaPoista
  2. omfg iha himo hyvä!!! jatka nopee tai kuolen

    VastaaPoista
  3. tää on iha jees luku mut nauratttaa toi "louis valahti hervottomaksi" koska hervoton = hauska

    VastaaPoista
  4. Täää on niin parasss jatka nopee!! - Ella

    VastaaPoista
  5. hervoton tarkottaa hauskaa..

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia kaikille! Muutta täällä meillä päin hervoton on kyllä myös hauska, mutta kans niin rento! Taisiis emmä tiiä mistä sen oon oppinu, mutta sitä käytän ainaki puheessa ja kaikkialla muuallaki!:P ja totanoiiin saatan jatkaa tänään, jos siivouksessa ei mee liian pitkään xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok just kysyin perheeltä että mitä hervoton tarkottaa ja kaikki sano et hauskaa!! Oon ilmeisesti maailman ainut ihminen joka ajattelee sitä semmosena tajuttomuus tilana xD

      Poista
    2. Mää oon aina aatellu et jos joku valahtaa hervottomaks se on niiku just se tajuttomuus tila ja taas pelkkä hervoton on hauska :'D

      Poista
    3. Ihanaa en oo yksin!!!!!xDDD juuri näin siis! Sä selitit asian vähän paremmin!xD

      Poista
  7. Kirjotin tän kommentin jo tunti sit mut unohdin Julkasta Tän XD hyvä mä :)

    Sun täytyy jatkaa viel tnä <3 muuten kuolen xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urpo xD mutta tota joo kyllä mä taidan ainaki jotain kirjottaa ehkä lyhyen, mutta sentää jotai xD

      Poista