tiistai 12. marraskuuta 2013

~Are You Jealous?~ Part 1

Luciana:
Oli yllättävän ärsyttävää katsoa pihalla kuinka juuri 17 vuotta täyttänyt kaksoisveljesi kokeilee aivan uutta autoaan. Tottakai olin tosi kateellinen hänelle. Meillä oli päivä ikäeroa, mutta silti vanhemmat olivat arvelleet Harryn olevan kypsempi saamaan oman auton. Nyt Harry saisi kruisailla joka aamu koulunpihaan ja minä joutuisin kävelemään. Ellei hän ottaisi minua kyytiin. Parempi kyllä olisikin.
"Harmittaako nyt vähän?" Harry nauroi minulle ja loikkasi ulos autosta. Tuhahdin äänekkäästi ja ristin käsivarteni.
"Miksi harmittaisi? Sinusta tulee kumminkin 400 kiloinen kun joka päivä autolla ajat!" Vastasin ja yritin olla näyttämättä, että oikeasti olisin halunnu ryöstää hänen autonsa.
"Niin varmaan! Treenaan viikossa sen verran mitä sinä tulet treenaamaan koko elämäsi aikana!" Harry heitti takaisin naureskellen ja otti koulutavaransa.
"Jos haluat tänään säästää noita treenattuja lihaksiasi, niin voin viedä sinut" hän jatkoi ja meni takaisin autoon. En odotellut hetkeäkään. Otin laukkuni maasta ja juoksin pelkääjän puolelle.
Ikävä myöntää, mutta auto oli upea! Sen sisustus oli mustaa ja ruskeaa nahkaa, ja ulkoa se oli hopea.
"Porukoiden on parempi ostaa minulle yhtä kallis auto kuin tämä!" Tokaisin hymyillen ja kumarruin tutkimaan hansikaslokeroa.
"Jos rikot jotain, saat kävellä loppu elämäsi" Harry uhkasi, mutt kuulin äänestä ettei hän ollut vihainen.
"Joo tottakai!" Naurahdin ja Harry käynnisti auton.

Kymmenen minuutin kuluttua Harry kaartoi koulun parkkipaikalle ja minä hyppäsin ulos. Kellot eivät olleet vielä soineet, joten jätin Harryn omien kavereidensa luo. Lähdin kävelemään etuovelle, jonka edessä parveili oppilaita kaikilta luokilta. Nopeasti kyllä löysin Gwenin ja Even.
"Moi! Mitä kuuluu?" Tervehdin reippasti ja menin heidän luokseen.
"Moi! Meille kuuluu hyvää, mutta mitäs kuuluu Hazzan uudelle autolle? Nähtiin tänne asti kuinka tulitte!" Gwen puhua pulputti kuten tavallista ja Eve nyökytteli mukana.
"Arvaa vaan ärsyttääkö! Minä olen vain yhden päivän nuorempi, enkä saa autoa! En ole kuulemma tarpeeksi kypsä siihen!" Huokaisin ja pyörittelin silmiäni.
"No sitten Harry saa kyydätä meidätkin kotiin! Jalkoihini sattuu eilisen takia kauheasti! Käytiin äitin kanssa salilla, enkä ole ikinä tehnyt niin paljon kyykkyjä kuin silloin!" Gwen jatkoi ja hieroi farkkujen peittämiä reisiään. Aina hänen seurassaan tunsi olonsa huonokuntoiseksi. Gwen kävi melkein joka päivä salilla ja on ottanut terveellisyyden elämäntavakseen. Hänet viimeiseksi näkisi mäkkärissä syömässä.
"Ei sinun kannata treenata liikaa. Kohta sinulla on vielä ylikunto, etkä sitten voi enää liikkua!" Eve varoitti fiksusti ja minä nyökkäilin perässä. Gwen oli juuri vastaamassa kun kellot soivat ja lähdimme liikkeelle ihmismassan mukana.
Käytävillä ihmiset alkoivat hajaantua eri suuntiin. Heilautin kättäni hyvästiksi tytöille ja jatkoin eri suuntaan kuin he. Jotenkin tyypillisesti minä olin monissa aineissa eri tunneilla kuin he. Suunnistin biologian luokan luo ja jäin seisokelemaan oven eteen.
"Luci!" Ärsyttävän tuttu ääni kutsui ja huokaisten pyörähdin ympäri.
"Moi Leroy" tervehdin ja loin kasvoilleni tekohymyn. Leroy oli luokamme nörtti. Hän oli lyhyt, laiha ja aina hermostuneen oloinen. Nytkin hän pyyhki tummat hiuksensa otsaltaan ja katsoi leveästi hymyillen minuun.
"Kiva nähdä sinua pitkästä aikaa!" Hän naurahti hermostuneesti ja nosti silmälasejaan. Huokaisin ja suljin silmäni.
"Me nähtiin eilen viimeksi. Oltiin neljällä samalla tunnilla" muistutin.
"Ohoh joo totta!! Hehe täällä on vähän kuuma vai mitä?" Hän hihitti ja kohautin vain olkapäitäni.
Jotenkin Leroy tuppasi tunkemaan seuraani, juuri kun vähiten sitä kaipasin.
"Oii ketäköhän nuo ovat?" Leroy kysyi yhtäkkiä oudolla äänen sävyllä ja käänsin katseeni käytävälle.
Sieltä tuli kaksi minulle tuntematonta poikaa. Toisella oli sotkuiset ruskeat hiukset, tumma t-paita ja mustat farkut. Toinen pojista oli musta hiuksinen ja hänellä oli nahkatakki ja tumman harmaat farkut. Molemmat olivat tatuoituja. Erilaisia tatuointeja pilkisti heidän käsivarsissaan ja t-paitojen kaula-aukoissa.

"Uusia oppilaita ehkä?" Kohautin olkiani Leroylle joka tuiotti tulokkaita silmät suurina. Kukaan ei ehtinyt sanoa mitään, ennenkuin luokan ovi aukesi ja pikkuruinen biologian opettajamme päästi meidät sisälle. Menin heti vakiopaikalleni, luokan vasempaan reunaan, keskipenkkiin. Vieressäni istui yleensä Holly, mutta hän taisi olla kipeänä kuten tavallisesti. Hänen paikalleen istahti sädehtivä Leroy.
"Holly ei taida olla koulussa" hän ilmoitti ja katseli ympärilleen.
"Eipä taida näkyä" totesin ja tuijotin eteeni.
"No minä istun tässä, jos sinua ei haittaa!" Leroy hihitti ja otti oppikirjat repustaan. En vaivaantunut vastaamaan.
"Nonii hei taas!! Toivottavasti kaikki ovat tehneet nyt muistiinpanot omasta maastaan! Mutta palataan siihen myöhemmin! Meillä on nyt uusia oppilaita tällä kurssilla! He ovat tulossa luokkaan 2C! Esitelkääpä itsenne!" Opettaja piipitti ja kaikkien katseet kääntyivät takapulpetissa istuvaan kaksikkoon. He olisivat näköjään tulossa minun luokalleni. Mikä ihme..
"Louis" ruskeahiuksinen poika tokaisi ja näytti totaalisen tympääntyneeltä. Opettaja oli juuri sanomassa jotain mutta mustahiuksinen ehti ensin.
"Zayn."
"Ahaa selvä? Tomlinson ja Malik? Joo, no olisiko teillä muuta kerrottavaa?" Opettaja kimitti ja tarkkaili suurien silmälasiensa takaa heitä.
"Pitäisikö olla?" Louis kysyi kohottaen kulmakarvojaan.
"No ei.. No selvä! Ollaampa sitten esimerkkinä uusille oppilaille! Noniin nyt tehdään ne ryhmätyöt muistiinpanojen perusteelta. Minä luettelen vielä kaikkien omat maat! Allison ja Ricci Saksa! Amanda ja Lisa Ruotsi, Tom ja Leroy Venäjä, Luciana ja Holly Suomi ja Gregor ja Bianca Norja!" Opettaja toitotti. En ollut edes avannut kirjan aukeamaa Suomen kohdalta. Hädintuskin tiesin missä se oli.. Eikä Hollykaan ollut paikalla..
"Ahaa Hollyko on poissa? Ja Ricci? No jospa Louis menisit Lucianan pariksi ja Zayn menisit Allisonin pariksi?"
Tottakai tällaistä sattui vain minun tuurillani...




Tässä ois eka osa uutta!:) miltäs vaikuttaa? Btw oli pakko laittaa Leroy xD olin muute niin lähellä etten kirjottanu toho "Zen" xDDDD




















11 kommenttia:

  1. ihana!! jatka pian :3 ja nauroin ku luin Leroy xDDD

    VastaaPoista
  2. Mä nauroin tuolle Leroy nimelle :DD Vaikuttaa aika kivalta (::

    VastaaPoista
  3. Kiitos!:) jatkan mahollisimman pian!:D

    VastaaPoista
  4. Tuli tiekkö iha semmone fiilis et Leroy ois ku marcel xD mä vaan niin nauran ku vaan mietinki niitä xDD ja tos kohtaa ku Zayn esitteli ittensä mä olin sillee "it's zen" XD mut hyvä oli! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama fiilis oli sulla ku mullaki xD Marcel on Leroyn esikuva xD ja Leeroy voi olla sen isä nii sillä on sitte melkei sama nimi xD oli niin lähellä etten oikeesti kirjottanu Zen xD mut sitte aattelin että joku viel luulee etten osaa kirjottaa Zayn xDDD

      Poista
  5. ZEN! XD Okei repesin. XD Leroy asd. xD ♥

    VastaaPoista
  6. Äkkiä lisää!!!!!!:3

    VastaaPoista
  7. Huomenna iltapäivän puolella jatkan!:)

    VastaaPoista
  8. Omgomg et saa jättää tätä tähän, muuten en saa nukuttuu ollenkaa :D mietin tätä saleekoko yön ja aattelen miten tää jatkuis... ja joo tost leroyst tulee kyl aika paljo mielee marcel tai sit toisin päi :D mut jatkooooo <3 ja äkkii

    VastaaPoista
  9. Ihana alku <3 nopee jatkoo :33 muute en saa mielenrauhaa :))

    VastaaPoista
  10. Hah kiitos!! Koetan jatkaa mahollisimman pian!

    VastaaPoista