maanantai 4. marraskuuta 2013

~Troublemaker~ Part 19

Harry:
Viiden minuutin päästä olimme Lontoon rannalla. Ajoin sataaneljääkymppiä koko matkan ja ohitin ruuhkat ajamalla kävelyteillä. Kukaan ei tuntunut välittävän. Enkä ihmetellyt miksi.
Rannalla tunkeuduimme ihmispaljouden mukana eteenpäin. Koko Lontoo oli kokoontunut kauhistelemaan tapahtunutta. En ollut ikinä koko elämäni aikana näin paniikissa. Kukaan ei tiennyt eloonjääneistä. Konetta ei enää näkynyt ja hämärä laskeutui kaikkialle. Poliisit olivat lähteneet pelastajien kanssa paikalle hetki sitte eikä uutta tietoa vielä ollut. Mutta kaikki silti tiesivät, että kone oli uponnut. Selviytymis mahdollisuuden olivat pienet..


Michael:
"Sasha!! Nupit kaakkoon!!" Ashley kiljui kannelta ja Sasha teki työtä käskettyä. Olimme bilettäneet huvijahdilla jo kaksi päivää, ja juhlat vain yltyivät. Isäni omisti tämän veneen, mutta hän antoi sen minulle silmiään räpäyttämättä. Tottakai järjestin juhlat. Otin mukaan parhaat ystäväni ja ajoimme keskelle Englannin kanaalia.

"Käyn takakannella! Täällä menee liian kuumaksi menoksi!" Nauroin, nousin ylös sohvalta ja lähdin kiertämään paatin taakse. Oli tullut jo pimeä, ja pelkät tähdet ja kuu valaisivat merta. En ollut vielä pahasti kännissä joten pystyin jopa nauttimaan tästä näkymästä.
Mutta hetken keskeytti vaimea ääni. Ihmisen vaimea huuto. Kummissani etsin katseellani äänen lähdettä. Löysinkin sen aika pian. Vedessä paatin vieressä oli melkein hervottomana kelluva ihminen. Ryntäsin heti laidalle ja kumarruin lähemmäs. Se oli verinen tyttö, joka voimattomana kellui vedessä.
"Ashley!! Sasha, Brooke! Lee!" Karjuin heti ja musiikin jyske vaimeni.
"Mitä helvettiä Mic!?" Lee huusi kummissaan ja koko porukka tunki takakannelle luokseni.
"Tuolla on tyttö!! Heittäkää pelastusrengas ja kiskokaa meidät ylös!" Käskin ja hyppäsin pää edellä veteen. Uin ripeästi ajelehtivat tytön luo ja kiskaisin hänet kiinni itseeni.
"Kuuletko minua? Oletko kunnossa?!" Kysyi ja ravistelin häntä. Tyttö vapisi ja käänsi katseensa hitaasti minuun.
"Missämikäh"
"Mitä?
"Missä?"
"Olet nyt turvassa, otamme sinut veneeseen!" Tokaisin hädissäni. Tyttö sopersi sekavia. Vedin hänet veneen luo ja muut vetivät meidät vuorotellen pelastusrenkaalla ylös. Lee kääri edelleen sekavan ja vapisevan tytön pyyhkeisiin ja hänet istutettiin penkille.
"Ashley, mene ohjaamaan. Palataan Lontooseen pian" Lee käski ja Brooke toi samalla ensiaputarvikkeita. Sidoimme tytön haavat ja yritimme kysellä häneltä mitä oli tapahtunut, mutta emme ymmärtäneet mitään.
"Miksi sinä olet meressä?" Sasha kysyi selkeästi ääntäen monennetta kertaa. Tyttö vilkuili ympärilleen ja pudisti päätään.
"Pyörre" hän tokaisi.
"Ahaa.. No mikä sinun nimesi on?"
Tyttö jäi miettimään. Hän katseli taas ympärilleen, meitä kaikkia ja sitten taivaalle.
"En tiedä" hän sanoi totisesti.
"Mic, hänellä on muistinmenetys!! Emme voi tietää mitä on tapahtunut" Sasha sanoi epätoivoisena.
"Voimmepas!! Tyttö oli lentokone onnettomuudessa pari tuntia sitten!! Koko kone upposi!" Ashley huusi tullessaan takaisin.




Woow kolme osaa päivässä xD

5 kommenttia:

  1. ihana! onneks se ei kuollu, olin ihan täällä paniikis, mut hyi tos pari jaksoo taaksepäin se olkapääjuttu voi olla et ois VÄHÄN sattunu jos ois menny oman olkapään läpi.. mut joo jatka pian! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ois voinu pikkusen kirpasta xD mutta kiitos!! Tässä nyt tämä juoni vähän lähtee sekoilemaan xD

      Poista
  2. ihana taas <3 spämmin sut tän päivän aikaa :D oon kommannu nyt kolmeen ?? XD Mut oot vaa niin täydellinen kirjottaja <3

    VastaaPoista