perjantai 15. marraskuuta 2013

~Are You Jealous~ Part 3

Luciana:
Lähdin koulusta kävellen, ikävä kyllä, koska Harrylla oli vielä tunteja jäljellä. Olin ihan helpottunut, että pääsin karkuun Leroyta ja Louisia. Viimeisetkin tunnit tämä oli ärsyttänyt minua kaikin mahdollisin keinoin.
"Moi! Onko täällä kukaan?" Huudahdin kotiovelta heti sen avattuani. Ei kuulunut muuta vastausta, kuin kynsien rapina parketilla. Kultainen noutajamme Rida juoksi läähättäen minua vastaan ja kumarruin rapsuttamaan sitä korvien takaa.
"Sitten me ollaan kahdestaan! Mennäänkö pummimaan Harrylta leffa? Joo mennään!" Lässytin koiralle ja yhdessä juoksimme yläkertaan ja menimme Harryn huoneeseen. Yleensä minulla ei ollut mitään asiaa sinne, mutta nyt ehtisin katsoa yhden elokuvan ennenkuin veli palaisi.
Harryn huone oli ihme kumma siistimpi kuin minun. Hänellä oli täysin samallainen huone kuin minulla, eri tavaroita ja tapetteja lukuunottamatta. Iso elokuva hylly kuitenkin veti huomioni. Hiippailin sen luo, Rida liimaantuneena jalkoihini.
"Otanko Millerit vaaaaai Takersin?" Kysyin Ridalta. Minulla oli tapana jutella sille, kun olin yksin. Päätin kuitenkin ottaa Millerit. Mutta sitten Harry pilasi kaiken.
Olin juuri ovella, DVD kädessäni kun hän tuli vastaan.
"Kiinni itse teossa" hän ilkkui ja tukki tien edestäni. Vihasin kiinni jäämistä...
"Heh.. Miksi pääsit jo nyt?" Kysyin, yrittäen johdatella keskustelua pois elokuvasta.
"Nelson lähti koulutukseen. Ikävää sinun kannaltasi!" Harry totesi, hymyili ja ojensi kättään. Huokaisten annoin elokuvan hänelle ja jäin odottamaan, että hän siirtyisi.
"En muuten tiennytkään, että teidän luokalla on uusia oppilaita! Ajattelin tutustua paremmin joten kutsuin Louisin tänne." Harry ilmoitti ja näin liiankin tuttujen kasvojen ilmestyvän Harryn taakse.
"Taisin äsken eksyä väärään huoneeseen. Epäilemättä sinun jos vaatteisiin on katsominen" Louis vinkkasi ja tunsin kuinka puna eksyi kasvoilleni. Tiesin, että huoneeni lattialla oli levällään melkein koko alusvaate laatikkoni...
"Sepä kiva" inahdin, tungin heidän ohitseen ja livahdin omaan huoneeseeni. Kuten olin arvellutkin, alushousuni ja rintaliivini olivat heiteltynä ympäri huonetta. Ja tottakai juuri silloin Louis ilmaantuu tänne ja näkee ne.
Samassa kuulin Harryn ja Louisin nauravan äänekkäästi. Epäilemättä Louis oli kertonut näkemästään..
Koska elokuva hetkestäni ei ollutkaan mitään, päätin soittaa Hollylle.
Muutaman tuuttauksen jälkeen Holly vastasi.
"Moi"
"Moi! Mikset ollut koulussa?" Kysyin ja heittäydyin sängylleni kaiken roinan sekaan.
"Oli huono olo aamulla, mutta meni jo ohi!" Holly naurahti.
"Hyvä! Leroy ahdisteli minua kokooooo päivän!" Voihkaisin ja kuulin kuinka Holly purskahti nauruun.
"Hän on ihastunut!! Hän seuraa sinua kaikkialle!" Holly nauroi.
"Huomaan!! Hän on kiltti ja kaikkea, mutta ei minun makuuni!!" Puuskahdin hymyillen.
"Ettei vain lyhyet nörtit olisi sinun heikko kohtasi" Holly vinkkasi ja purskahdimme kummatkin nauruun. Miten edes oli mahdollista, että puhuimme tällaisestä!?
"Joojoo tottakai! Mitäpä jos jätän sinut fantasioimaan Leroyn vatsalihaksista ja menen suihkuun!" Kikatin äänekkäästi, järkyttyen jo ajatuksesta.
"Joo ehdottomasti! Moikkaa!" Holly nauroi ja suljin puhelimen.
Riisuiduin ja kietaisin superman-kuviolla koristellun pinkin pyyhkeen ympärilleni. Hyräillen lähdin huoneestani ja menin käytävällä sijaitsevasta ovesta kylpyhuoneeseen. Otin peilikaapista kasvonaamion ja meikinpesuaineen ja livahdin suihkuun, jätettyäni pyyhkeen naulakkoon.
Lauleskelin koko suihkun ajan itsekseni.
Hoitoaineen vaikuttaessa levitin kasvonaamion ja sheivasin sääreni. Täytyi myötää, että suihkun kaiku sai ääneni kuulostamaan jo ihan siedettävälle, joten hoilasin tunteella Whitney Houstonin I will always love you:ta. Kesken kertosäkeen kuulin naksahduksen. Vaikenin ja lopetin sheivauksen. Oliko kenties äiti tullut kotiin ja nyt tullut hakemaan jotain? Harry ja iskä tiesivät, ettei tyttöjen suihkuvuorolla tulla sisään..
Kurkkasin suihkuverhon takaa ja säikähdin niin paljon, että kirkaisin.
"Terve" Louis tervehti, aivan olisimme tavanneet kadulla. Paniikissa kietouduin suihkuverhoon ja tarkistin ettei mitään näkynyt. Siitä huolimatta Louis virnisteli inhottavasti!!
"Mitä helvettiä sinä täällä teet!?" Kivahdin, sydän vieläkin pamppaillen säikähdyksestä.
"Kunhan tutkin taloa. Pitäähän kylppärikin tarkistaa vai mitä?" Hän vinkkasi ja hymyili koko valkoisen hammasrivistönsä leveydeltä.
"Joo tottakai! Mitä jos vaikka häipyisit?" Naurahdin sarkastisesti. Olin aika hermostunut. Olin sentään alasti luokkakaverini edessä.
Louis mittaili minua katseellaan ja hänen hymynsä vain leveni.
"Enhän minä häiritse!" Hän hymyili ja sai minut punastumaan.
"Jos nyt vaikka menet! Harry voi alkaa ihmetellä minne jäit!" Tokaisin ja loin kasvonaamiosta kokkareisille kasvoilleni mahtavan hymyn.
"Harry kyllä tietää missä olen. Hän ei suostunut tulemaan mukaan ikävä kyllä" Louis nauroi ja nojasi seinään rennosti.
"Aivan, hän tietää mitä siitä seuraa jos keskeyttää suihkuvuoron!" Irvistin. Louis oli juuri avannut suunsa vastatakseen, kun kuulimme alakerran oven käyvän.
"Moi!" Äidin ääni huudahti ja kuulin Harryn vastaavan jostain hänelle.
"Ulos!!" Sihahdin Louisille joka pidätteli selvästi naurua.
"Parempi häipyä, ennenkuin äitisi mielikuvitus alkaa laukata" Louis nauroi, iski silmää ja livahti äänettömästi ulos kylppäristä. Henkäisin helpotuksesta. Revin suihkuverhon irti märästä vartalostani, pesin kasvonaamion pois ja huuhtelin hiukseni.
Livahdin suihkusta vähin äänin, ja kuulin kuinka Harry esitteli Louisia äidille. Ikäväkseni äiti vaikutti nauravan hänen vitsilleen, mikä tarkoitti ettei tämä olisi hänen viimeinen vierailunsa. Ja sen oli pakko olla Louisin vitsi, koska äiti ei ole nauranut Harryn vitseille viimeiseen pariin vuoteen. Hänen vitsinsä naurattivat vain iskää, jolta hän oli ne oppinut... Miehet...





Kesti vähän mutta tässä on! Koetan jatkaa huomenna!
























5 kommenttia:

  1. jatkaahhh ♥♥♥ Ihan täydelline :* ♥

    VastaaPoista
  2. sdlvnC SJDKLaöäÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ''' MOI TAAS :3

    VastaaPoista
  3. Jatka pian pliis tää on niin ihana!!:3

    VastaaPoista
  4. Terve vaan Tanja xDD uus osa on valmisss!

    VastaaPoista