tiistai 5. marraskuuta 2013

~Troublemaker~ Part 20

Harry:
"Onko tänne tuotu kone onneetomuudesta uhreja??" Kysyin käheästi melkein keskiyöllä sairaalan infosta. Uutisissa oli vain kerrottu, että kone on uponnut ja uhreja etsitään vielä. Kaikesta huolimatta lähdimme sairaalaan kysymään. Olin äärettömän hermostunut ja huolestunut. Ruby ei voinut olla hukkunut!!
"Odottakaapa hetki.. Meille tuli merestä löytynyt nuori nainen hetki sitten. Hän on huoneessa 44" virkailija vastasi ja osoitti suuntaa. Lähdimme juoksemaan heti portaisiin. Se voi olla Ruby!!! Juoksimme huoneen ovelle ja pölähdimme sisään koputtamatta.
Ja siellä hän istui, siteissä, mutta muuten terveen näköisenä.
"Ööh.. Hei?" Ruby sanoi kulmiaan kohottaen.
"Oletko kunnossa!?" Huudahdin ja ryntäsin hänen luokseen. Istuin hänen viereensä ja painoin hänen päänsä rintaani vasten. Hän oli elossa.. Olin todella helpottunut.
"Mikä sinua vaivaa?! Päästä irti!" Ruby kivahti yhtäkkiä ja rimpuili irti halauksestani.  Mitä helvettiä!? Oliko tämä joku vitsi!?
"Mitäh? Mikä hätänä Ruby?" Kysyin järkyttyneenä. Ruby ilmeestä kuvastui pelko.
"En tiedä kenestä puhut! En tunne sinua!" Hän sähähti ja hivuttautui mahdollisimman kauas minusta. Hän ei muistanut... Minä vain istuin siinä ja tuijotin häntä.
"Harry. Mennään" Louis sanoi hiljaa ja kiskaisi minut mukaansa. Juuri ennen poistumistamme katsahdin Rubya. Hän katsoi minua myös. Mutta vihaisena... Tuntui kuin Ruby olisi kuollut..



Tosi lyhyt, mutta illalla jatkan!

2 kommenttia:

  1. AAAAAAAA!! HALLELUJA tää on ihana tarina!!! jatka äkkii!!!!!!!!! :))

    VastaaPoista