keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

~The Kiss~ Part 33

Harry:
En tuntenut pulssia.. Demoni oli tappattanut  hänet!! Olin vihainen ja tosi järkyttynyt samaanaikaan. Tälläkertaa en kuitenkaan en syyttänyt Zayniä.. Tiesin että hänellä ei ollut mitään aavistusta tapahtuneesta. Minun pitäisi etsiä hänet. Loikkasin ikkunalle ja huusin Kimin tulemaan tänne heti. Hän saisi jäädä tänne huolehtimaan Sirenasta sillä välin kun itse etsisin Zaynin. "Mitä ny- Sirena!?" Kim kiljaisi ja ryntäsi Sirenan luo. "Zayn muuttui! Jää tänne ja soita ambulanssi" käskin häntä heilautin itseni ikkunasta alas. Tipuin vapaasti viitisen metriä ennen kun jalkani kohtasivat maan. Tärähdys ei sattunut kuten se olisi ihmiselle tehnyt, vaan pikemminkin tuntui epämielyttävälle. Tunteesta huolimatta lähdin juoksemaan metsään. Tiesin että Zayn olisi täällä.
Kim:
Olin ihan kauhuissani. Eikai Sirena vain ollut kuollut!? Varovasti käänsin hänet selälleen ja etsin pulssia kaulasta sekä ranteesta. Ei mitään elonmerkkejä. Sirenan kasvot ja pää suorastaan uivat hätkähdyttävän punaisessa veressä ja hänen käsissään oli ruhjeita. Oli ihan hirveää että se mies laittoi Zaynin tekemään kaiken!!  Yritin vakuuttaa itselleni että kaikki tulisi kuntoon ja soitin ambulanssin. Soiton jälkeen yritin peitellä pään haavaa, mutta en uskaltanut koskea siihen. Pelkäsin vain aiheuttavani lisää vahinkoa. Jos tämä oli kaikki vain tapahtunut siksi että demonia kyllästytti, se saisi loppua! Hän ei saisi hallita Zayniä!! Zayn.. Hän menisi aivan tolaltaan huomatessaan mitä oli tapahtunut!! Siinä oli osa syytä miksi halusin Sirenan selviävän. Zayn ei kestäisi sitä omantunnon tuskaa vaikka hän ei sitä itse aiheuttanutkaan! Mietintäni keskeytti rusahdus postaikosta. Se ei voinut olla Harry, hän olisi huutanut jotain. Se voisi olla Zayn!! Juoksin yläkäytävälle ja etsin äänen lähdettä. Ketään ei näkynyt. Mistä se kuului? Hitaasti hivuttauduin eteenpäin ja kurkistin jokaiseen huoneeseen. Täällä oli aivan varmasti joku muukin!
Harry:
Löysin Zaynin metsästä aivan kuten olin epäillytkin! Hän oli tajuttomana maassa keskellä puiden juuria. Hän heräsi yhtäkkiä ja oli normaali. "Zayn, meidän pitää mennä takaisin! Sirena on loukkaantunut tosi pahasti" minä sanoin heti kun sain kiskottua hänet pystyyn. "Mitä!? Miten pahasti!?" Zayn huudahti ja pinkaisi samantien juoksuun. Ryntäsin hänen peräänsä ja mietin mitä sanoa.  Ei olisi järkevää vähätellä, mutta Zaynin reaktiota ei voisi estää. "En tuntenut hänen pulssiaan!" Minä huusin hänelle. Zayn kiristi tahtiaan ja hänen ilmeensä oli jopa pelottavan tuima. Toivottavasti Sirena olisi kunnossa! Ambulanssi olisi varmaan jo perillä. Kun tulimme pihaan, Zayn kiipesi ränniä käyttäen huoneeseensa ikkunan kautta. Menin perässä ja näin itkevän Kimin. "Missä hän on!?" Zayn huusi ja Kim vain yritti aukoa suutaan ääntä päästämättä. "Kim! Mitä tapahtui?" Minä kysyi ja menin hänen luokseen. Zayn vaikeni ja lähtövalmiina seisoi ikkunan edessä. "En t-tiedä! Lähdin p-pois ja kun tulin t-takaisin hän oli poissa!" Kim itki. Minä tiesin tarkalleen mitä oli tapahtunut! Demoni oli hakenut Sirenan itselleen pystyäkseen jatkamaan tätä piinaa!



Pitkästä aikaa :D lyhyt on, inspis on kadoksissa taas mutta yritän seuraavaa sitten parannella :)

10 kommenttia:

  1. mä rukoilen sua tee uus luku tänää mä en kestä huamisee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritä jaksaa!!:) tekisin kyllä ehottomasti uuden, mut on näitä konfirmaatio juhlien järjestämis hommia kauheesti :(

      Poista
  2. äääääää!! Ihanaaaaaaa !! en kestää ! mut millo se uus osa siis tulee ?:)

    VastaaPoista
  3. Tuleeks tnää uutta osaa?? ((((: :33

    VastaaPoista
  4. Millo uus luku?? Rakastan tätä tarinaa!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) anteeks että on kestäny, pitää kattoo ehinkö tänään vielä :D

      Poista
  5. HERRANEN AIKA OIKEESTI NYT JATKAT!!! MOI kaikki, siis oon uus lukija! c: haha :D nyt lähen pois häiritsemästä XD MUT NYT HULLU JATKAT! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tervetuloa vaan!:D tiedän että oon tosi huonosti kirjotellu mut tänään pääsen kotiin ja kirjotan vaikka menis koko yö!!:D

      Poista