lauantai 27. heinäkuuta 2013

~Bad Boy Styles~ Part 10

Emily:
Automatka oli vaitelias mutta minusta tuntui että Harry vaikutti tyytyväiseltä itseensä. Hän oli jotenkin tiennyt Benin tulosta ja juuri silloin oli tarttunu minuun lanteilta. Minuakin alettaisiin varmasti pitää hulluna, kun minut oli nähty ulkona psykona pidetyn pojan kanssa. Kun Harry jarrutti taloni eteen näin äidin juuri nousevan omasta autostaan. Hän jäi tuiottamaan tuntematonta autoa ja hänen silmänsä laajenivat entisestään kun Harry kiirehti taas avaamaan oven minulle. "Mistäs sitä tullaan?" Äiti kysyi näyttäen epäilevältä ja vilkuillen Harryyn päin. "Vein tyttärenne syömään rouva Sheldon.. Toivottavasti emme viipyneet liian pitkään" Harry sanoi ja hurmasi äidin alle kymmenessa sekunnissa. "Oi.. Sillä tavalla! No mutta toivottavasti tapaatte uudelleen" äiti nauroi punastuen Harryn kohteliaisuuksille. "Tottakai me tulemme tapaamaan" Harry vinkkasi, hipaisi kämmenellään olkapäätäni ja katosi autollaan tien kaarteesen. "Voi miten hurmaava nuori mies!! Kuka hän on? Onko hän sinun luokallasi?" Äiti uteli heti ja menimme yhdessä sisään. Nyt ilmeisesti hänkin luuli että olimme yhdessä. "Harry Styles.. Tuli luokallemme kuukausi sitten" vastasin ja riisuin kengät eteisessä. "Ahaa.. En pane pahakseni jos hän tulee kyläilemään useamminkin" äiti nauroi ja iski silmää. Huokaisin ja hymähdin hänelle. Tämä olisi täydellinen unelma ellei Harry olisi niin vaarallisen ja mysteerisen hahmon asemassa. Menin yläkertaan ja kävin pikasuihkussa. Vaikka kello oli kahdeksan illalla, nukahdin heti kun käperryin sänkyyni.
Harry:
Parkkeerasin autoni viiden muun auton viereen joita pidimme autotallissa. Kalliita kuten aina. Tuntui mukavalta pystyä liikkumaan täydellä nopeudellani. Juoksin talon etuovelle tottakai ihmisvauhtia nopeammin. Louis oli olohuoneessa ja pelasi ilmeisesti tylsyyksissaan xboksia. Zayn kuului olevan yläkerrassa. "Nooh! Miten meni?" Lou kysyi heti kun ehdin olkkarin puolelle. Kaikki oli mennyt juuri niinkuin olin tarkoittanutkin. Benin saapumista en ollut osannut odottaa mutta olin kuullut hänen puhuvan ravintolan ulkopuolella joten osasin ajoittaa kohtaamisemme oikein. Halusin ihmisten ajattelevan että olemme pari. Itseasissa me olemme pari. Tiedän että Emily haluaa sitä. Vaikka peittelee sitä parhaimpansa mukaan." Täydellisesti. Emilyllä oli peruskysymyksiä tappeluista mutta ympäripyöreät vastaukset riittivät hänelle.. Kohta hän on jo kokonaan minun ja saan sen mitä haluan."



On tosi lyhyt!:O on vähän liikaa tekemistä mutta huomenna tulee kait seuraavaa :D

5 kommenttia:

  1. täydellinen, koita hahmotella tekstiin viellä enemmän pilkkuja yms. Niin tekstistä tulee puhtaampaa :) Jatka pian !! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah en oo ikinä oppinu käyttämään pilkkuja xD mut joo kiitos neuvosta, yritän lisätä niitä sinne :D

      Poista
  2. PER-FECT! katoo tuli taas uus reikä...

    VastaaPoista
  3. Ahaha oot ihan ihme reijitys kone xD

    VastaaPoista