lauantai 8. kesäkuuta 2013

~The Kiss~ Part 15

Xenia:
Loikoilin sohvalla ja tuiotin kattoa. Olin kuunnellut jo hetken yläkerran kiljumista, mikä vain paransi oloani! Ainahan minua oli ärsyttänyt kun kukaan ei tuntunut pitäneen minusta, mutta nyt laittaisin heidät kaikki kärsimään.. Tiesin että Zayn etsisi tiensä tänne.. Ja sitten minä tekisin hänestä selvää! Hymyilin itsekseni ja kuulin portaista askelia. "Tyttö meni tajuttomaksi" Jones sanoi tyynenä ja heitti pöydälle linkkarin ja  sähköpistimen. "Olkoon. Kyllä hän herää kun on aika kärsiä hieman lisää" vastasin ja näin sivusilmästä  Jonesin hymyilevan. Oli oikea onnenpotku että löysin hänet. Täällä oli yllättävän paljon niitä jotka halusivat vain tappaa ja kiduttaa kaikkia ihmisiä ja metsästäjiä. Ja sehän oli käytännössä kaikki mitä minäkin halusin! Otin mukaani Jonesin ja Jamesin. James oli kyllä tällähetkellä turvatalolla vankina mutta se ei minua paljoakaan hetkauttanut. He olivat vain palasia kostosuunnitelmassani. "Onko blondi vielä hereillä?" Kysyin ja heilautin itseni istuma-asentoon. "ei taida" Jones vastasi. No nyt sitten vain odottelisimme. Ja minulla oli vielä toinen suunnitelma.
Zayn:
Olin juossut ympäri pihaa ainakin viisi minuuttia melkein itkien ennen kuin tajusin. "HÄN ON KOTONA!" Minä huusin ja näin muiden hätkähtävän. He kaikki olivat auton luona miettimässä tilannetta aivan kuin minäkin. "Kotona? Meidän kotonamme?" Kim kysyi kummissaan. "Niin!!" Minä huusin ja ryntäsin autoon. Minä halusin tehdä tämän yksin. Vaikka olisin alakynnessä, halusin silti tappaa Xenian omin käsin. Kaahasin pihasta pois jättäen taakseni hämmentyneen porukan. Toivoin etteivät he seuraisi minua. En haluaisi että heille kävisi mitään..
Sirena:
Tiesin olevani taas hereillä kun tunsin kivun. Polttava tunne käsissäni ja kasvoissani oli hirveä ja tunsin veren valuvan jaloistani. Raotin silmiäni ja huomasin samalla teipin suuni edessä. Hengitin raskaasti nenäni kautta ja yritin hieman rauhoittua. Olin tottakai peloissani mutta erittäin vihainen. Xenia teki kaiken tämän vain saadakseen kostonsa! Yritin voimattomasti tempoa käsiäni irti mutta nippusiteet eivät antaneet periksi yhtään. Lysähdin takaisin selälleni ja vilkuilin ympärilleni. Ei näkynyt mitään terävää.. Katselin Zaynin tavaroita ja huomasin että hän oli yhtä sotkuinen kuin minä. Vaatteita oli pitkin lattiaa.. Tämä sai minut ajattelemaan etten välttämättä näkisi häntä enää koskaan. Silmäni sumentuivat kyynelistä ja yritin pitää ne kurissa. En haluaisi näyttää heikolle jos Xenia tulisi. Mutta en vain pystynyt siihen. Tunsin äänettömien kyyneleiden vierivän kasvoilleni ja lopulta kaulaa pitkin. Miten olimme joutuneet tällaiseen sotkuun? Miksi näin kävi juuri kun löysin täydellisen miehen!? En halunnut että yhteiset hetkemme päättyisivät tähän.. Olin vaipunut horrokseen, puoliksi tajuttomana ja puoliksi hereillä.. Minulla oli varmaan veren hukka kun jalkani vuosi vain kokoajan.. Se mies oli viiltänyt pohkeeseen pitkän ja syvän haavan josta tihkui verta... Yhtäkkiä kuulin kovaa ryminää alhaalta. Silmäni räpsähtivät auki ja vaistomaisesti yritin nousta istumaan. Tempoilin hetken paikallani ennen kuin kuuntelin taas. "Missä Sirena on!?" Kuulin Zaynin huutavan. Sydämmeni tuntui pomppaavan rinnastani ulos. Tietyllä tavalla halusin ehdottomasti nähdä hänet mutta toisaalta en halunnut että hänelle kävisi täällä mitään. "Me olemme pitäneet hänestä huolta.. Mutta jos haluat hänet elävänä sinun on tehtävä valinta!" Xenian ääni kehräsi. Alhaalla tuli hiljaisuus ja sen jälkeen kuulin kova äänistä töminää portaista. Huoneen ovi paukahti auki ja mies retuutti kovakouraisesti Zaynin sisään. Näin hänen silmiensä laajenevan kauhusta kun hän näki minut. Näytin varmaan aika karmealta.. Tunsin kuitenkin taas kyyneleiden vyöryvän silmistäni kun mies käänsi Zaynin kädet seläntaakse ja seisotutti hänet sänkyni jalkopäähän. Zayn vain tuiotti minua järkyttyneenä ja näin hänen silmiensä kimaltevan.. Jos hänelle nyt tehtäisiin jotain minä en antaisi sitä anteeksi. Silloin kuului taas askelia ja kuulin tytön kirkaisevan. Ja minä tunsin tuon huudon. Ja tiesin kenelle se kuului. Mitä Analeight teki täällä!?

2 kommenttia:

  1. OIKEESTI NYT HETI JATKAT TAI SINULLE KÄY SAMALL TAVALL KU ANALEIGHTILLE KÄVI SILLO YHESS LUVUS!!!! :< :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUA!!!!xDDDDDD sitte mun varmaa pitäis jatkaa!!!:D

      Poista