maanantai 21. lokakuuta 2013

~Troublemaker~ Part 8

Ruby:
Heräsin aika myöhään ja raahauduin suihkuun. Oli tosi mukavaa, että sain käyttää omia shampoitani ja pukea sen jälkeen oman, tutun One Piece asuni päälle.

Koko päivä menikin siihen kun yritimme keksiä tekemistä. Pelleilimme vain olohuoneessa ja pojat saivat minut unohtamaan kaiken. Pelasimme pullon pyöritystä, piilosta ja kokkasimme yhdessä. Tuntui kuin olisin kymmenen vuotias taas. Kaikille tuntui olevan hauskaa, kunnes kysyin huomisesta. Harry ja Zayn vaikenivat ja katsahtivat toisiinsa.
"Mikä on vialla?" Kysyin kurtistaen kulmakarvojani. Zayn nyökkäsi melkein huomaamattomasti Harrylle joka nousi ja tuli luokseni.
"Puhutaan tuolla" Hän sanoi ja ohjasi minut olkapäästä pitäen hänen makuuhuoneeseensa. Asia taisi olla jotenkin vakava kun sitä ei muiden kuullen voinut sanoa..

Istuin sängylle ja taputin paikkaa vieressäni. Harry istui ja näytti kummallisen vakavalta.
"Mikä on?" Kysyin.
"Minä.. Tai siis sinähän et tiedä miksi ylipäätänsä olet täällä"
"Niiin..?"
"Minä nyt selitän kaiken. Olen jo valmiiksi pahoillani.. Mutta kaikki alkoi siitä kun sain puhelin soiton. Tuntematon mies kertoi, että oli siepannut siskoni Gemman ja vapauttaisi hänet jos tekisin kuten hän sanoisi. Ja hän käski siepata sinut. Minulla ei ollut mitään aavistusta kuka olit, mutta halusin siskoni takaisin mahdollisimman pian. Mies tuntui tuntevan sinut ja antoi osoitteesi ja kertoi missä saattaisit liikkua. Tunnistin sinut kuvasta ja sieppasin sinut tuosta noin vain. Gemman sieppaaja, varmaan salanimeltään Dan, käski pitää sinua täällä ja tuoda sinut sitten hänelle... Minä en tiedä mitä hän aikoo, mutten enää halua tehdä sitä. Siis luovuttaa sinua hänelle. Koska.. Tuota.. Minä pidän sinusta. Vaikka en aluksi halunnutkaan, en voi sille enää mitään." Harry kertoi, äänen hiljeten loppua kohti. Hän katsoi minua silmiin ja kesti hetken ennenkuin tajusin mitä hän oli kertonut. En ollut ihan tuollaista tarinaa odottanut. Joku hullu oli siis kiristänyt Harrya sieppaamaan minut. Mutta jotenkin koko tarinan pari viimeistä lausetta jäivät soimaan päähäni.
"Vau.. En ole ikinä kuullut mitään tuollaista.. Mutta kaikesta huolimatta siskosi on vaarassa." Vastasin alku häkellyksen jälkeen. En haluaisi, että Gemmalle kävisi jotain.
"Tiedän. Haluan hänet pois sieltä mutten anna sinua tilalle. Huomen aamuna sinut pitäisi jo viedä.." Harry vastasi ensin päättäväisenä, mutta aika oli kieltämättä lopussa. Pitäisi keksiä jotain vain muutamassa tunnissa..


Actionia ei ollukkaan vielä tässä, mutta seuraavassa päästään sitte siihen osioon!!!

7 kommenttia:

  1. Äää eikää jatka jo!:D omg kuolen jos ei jatku pian x_x

    VastaaPoista
  2. aasdfgh tää on nii hyvä tarina !!

    VastaaPoista
  3. Sun on pakko jatkaa tänään tai määä tuun ja ja ja jatkan tätä xD okei varmaa maailman tärkein kommentti mut joo...xDxD

    VastaaPoista