lauantai 26. lokakuuta 2013

~Troublemaker~ Part 12

Harry:
En empinyt sekuntiakaan kun Ruby kaatui kivuliaan näköisesti maahan. Syöksähdin hänen luokseen ja tunnustelin heti pulssia. Se oli aika hidas ja epätasainen. Komensin itseäni ajattelemaan järkevästi. Otin kännykkäni farkkujeni taskusta ja soitin Niallille.
"No?" Niall vastasi heti.
"Tulkaa äkkiä tänne. Me löydettiin Ruby ja hän on tosi pahasti loukkaantunut! Ja Zayn sai ison haavan päähänsä! Me ollaan jossain hallissa. Etsikää lyhyet rautaportaat, niin me ollaan sen käytävän päässä" sopotin pikavauhdilla ja sammutin puhelun ennenkuin Niall ehti vastata.
Käänsin Rubyn selälleen ja varmistin, että hän saa henkeä. Sitten juoksin Zaynin luo.
"Zayn? Kuuletko?" Kysyin hiljaa ja ravistin häntä varovasti olkapäistä. Zaynin koko takaraivo oli veressä. Haava oli iso ja se pitäisi saada tukittua pian. Zayn oli tajuton myös, joten otin takkini pois ja sidoin sen turbaanin tapaiseksi suojaksi hänen päänsä ympärille.

Kesti hetken kun yritin raahata Zaynin maata pitkin Rubyn luo. Ei Zayn painava ollut, en vain uskaltanut liikkua nopeammin. Tiesin, että päävammoihin ei pitäisi suhtautua kevyesti.
"Harry?" Kuului yhtäkkiä taakani käytävästä ja Niall,Louis ja Liam pölähtivät luoksemme.
"Mitä on tapahtunut?!" Liam kysyi heti, silmät suurina.
"Niall mene sitomaan Dan jollain vyöllä tai jollain. Ja Liam ja Louis soittakaa hätänumeroon ja yrittäkää herättää Zayn. Rubya ammuttiin ja hänen polvelleen on käynyt jotain pahaa.." Kerroin ja jätin Zaynin poikien huomaan. Menin itse takaisin Rubyn luo.
"Ruby..? Oletko hereillä?" Kysyin ja kyykistyin hänen viereensä. Odottamattani hänen luomensa tärisivät hetken ennenkuin silmät aukesivat. Hänen katseensa ei ollut terve. Katse kertoi kivusta ja kärsimyksestä.
"Harry" hän kuiskasi sekavasti.
"Olen tässä. Kohta saadaan apua" lohdutin heti ja otin häntä kädestä. Tunsin kuitenkin heti kuinka hänen koko kätensä tärisi hervottomasti.
"Minua nukuttaa.." Ruby mumisi ja hänen silmäluomensa lupsuivat. Hän ei saisi nukahtaa!!
"Älä nukahda! Pysy kanssani! Puhu minulle" käskin heti ja kumarruin lähemmäs häntä.
"En pysty" hän vastasi epäselvästi ja kyyneleet vyöryivät hänen silmistään.
"Älä tee tätä minulle! Minä tarvitsen sinua" kuiskasin paniikissa. Ihmeekseni Ruby hymyili!!
"Mitä naurattaa!?" Kysyin heti, osittain saadakseni hänet puhumaan ja pysymään hereillä.
"Olet suloinen kun huolehdit" Ruby vastasi hymynkare huulillaan.
"Kaikkea sinäkin ajattelet!" Tuhahdin, mutta pieni hymynkare huulillani myöskin.
"Tottakai.." Ruby kuiskasi ja antoi silmiensä sulkeutua. Hän ei saisi luovuttaa nyt!
"Ruby! Avaa silmät, minä pyydän!" Anelin paniikissa. Ruby ei kuitenkaan reagoinut mitenkään.
"Harry! Ambulanssi on täällä!" Louis huusi ja heti joku kiskaisi minut sivuun Rubyn luota. Kolme ambulanssimiestä alkoi heti hääriä Rubyn ympärillä ja laittaa laitteita häneen. Minä vain tuiotin siinä. Niin nopeasti saatoin menettää hänet...
"Laittakaa paareille!! Lähdetään teholle" joku miehistä sanoi ja he nostivat Rubyn paareille kuin nuken. Nyt saattoi olla viimeinen mahdollisuus.
"Odottakaa!" Huudahdin, nousin seisomaan ja tungin paarien äärelle. Ruby näytti rauhalliselle, mutta hänellä oli varmasti kamalat kivut. Nyt se oli ehkä myöhäistä, mutten halunnut jättää sitä tekemättä. Siksi suutelin Rubya hellästi. Toivoin todella, ettei se olisi ensimmäinen ja viimeinen kerta.



Lyhyt, mutta saatan jatkaa myöhemmin :)

4 kommenttia:

  1. Ääää tää on ihanaaa!!! <3<3<3 ei saa lopettaa tämmöseen kohtaan!!! :( jatka nopeesti pliiiis <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) yritän taas mahollisimman nopeesti jatkaa!:)

      Poista
  2. Aaaapuaa! rupesin melkee itkeen tos lopussa :((( toi ku Harry huolehtii ja on iha paniikissa <333 aaww! jatka nopee :)

    VastaaPoista