tiistai 8. lokakuuta 2013

Seuraava imagine!

Nyt tein vaa yhen!

~Louis~
-Julialle-

"Julia! Iskä unohti taas papereitaan tänne!" Äitisi huusi alakerrasta. Vääntäydyit pystyyn sängyltäsi ja menit alakertaan.
"Voisitko viedä ne hänelle? Keikkapaikka ei ole kaukana" Äiti jatkoi ja ojensi paperinippua.
"Entä jos en pääse sisään? Minua luullaan hulluksi faniksi!" Valitit. Isäsi, Michael, oli järjestyksenvalvojana One Directionin keikalla tänään kotikaupungissasi. Isä oli hajamielinen, etkä yhtään ihmetellyt, että hän oli taas unohtanut papereitaan.
"Kyllä pääset! Kerrot asiasi niin kyllä se onnistuu"
"Joo joo.." Huokaisit, otit paperit ja menit suoraan ulos lämpimään kesäiltaan. Keskustaan ei ollut pitkää matkaa, joten pyörällä pääsit sinne nopeasti.

"Onko neidillä kulkulupaa?" Virkapukuinen mies kysyi areenan takaovilla. Nostit papereita hieman ja yritit olla itsevarma.
"Olen Michaelin tytär. Hän on täällä järjestyksenvalvojana ja unohti jotain tärkeitä papereita kotiin. Hän kyllä tunnistaa minut heti kun näkee" vastasit, toivoen että pääsisit sisään.
"Hyvä on. Älähän sitten hyperventiloi jos näät jonkun tämän illan tähdistä" vartija vinkkasi ja päästi sinut ohitseen. Vakuutit pysyväsi tyynenä ja menit sisään. Valitettavasti sinulla ei ollut mitään käsitystä, missä isäsi voisi olla. Koko areena näytti olevan pelkkä sokkelo, täynnä käytäviä ja huoneita. Tätä menoa et löytäisi häntä ikinä.

Seikkailtuasi parikymmentä minuuttia, päätit mennä ovista sisään. Ties vaikka isäsi olisi palaverissa tai jotain! Painoit korvasi erääseen oveen ja kuulostelit. Kuului kahinaa ja jotain kolinaa. Nyt tai ei koskaan. Avasit oven ja etsit heti katseellasi äänen lähdettä.
"Hei!" Miehen ääni huudahti ja käännyit heti pelästyneenä siihen suuntaan. Näit heti tatuoidun, ruskea hiuksinen miehen. Paidattomana. Louis Tomlinson.
"Anteeksi!" Huudahdit heti ja pikaisesti lähdit peruuttamaan huoneesta.
"Ei, ei se mitään! Ei sinun tarvitse lähteä" Louis vinkkasi, ja pysähdyit. Vaikka et ollut suurempi 1D fani, Louisin näkeminen (paidattomanakin) oli uskomaton tilanne.
"Anteeksi. Etsin isääni" vastasit nolona ja kohotit papereita. Louis tuli lähemmäs ja hymyili leveästi.
"Michaelia? Hän on pyörinyt täällä ja valitellut huonoa muistiaan" Louis vastasi ja seisoi nyt jo ihan metrin päässä.
"Joo, olen hänen tyttärensä" vastasit punastuen. Louis virnisti suloisesti ja ojensi kätensä.
"Louis Tomlinson"
"Julia" vastasit ja te kättelitte.
"Mukava tavata Julia" Louis vinkkasi.
"Samoin" naurahdit hermostuneena.
"No mutta, kun olet löytänyt isäsi, olisiko sinulla vapaata aikaa?" Louis kysyi huolettomana, katsoen sinua silmiin. Maailman seksikkäin mies pyysi sinua juuri ulos!!!
"Öh.. Joo tottakai!" Vastasit heleästi punastuen.
"Olet suloinen punastuessasi" Louis sanoi hiljaa ja nosti leukasi ylemmäs, jotta katsoisit häntä silmiin. Hengityksesi kiihtyi vaarallisiin lukemiin, katsoessasi noihin sinertäviin silmiin.
"Nähdään pian" Louis hymähti, suuteli otsaasi ja livahti ohitsesi.
Seisoit paikallasi. Tämän sulattaminen tarvitsisi aikaa. Taisit juuri rakastua pahemman kerran.
"Julia!! Louis kertoi, että sinulla on paperini!" Isän ääni yhtäkkiä naurahti, kun hän tuli luokseni huoneeseen.
"Joo.. Ole hyvä" vastasit ja ojensit laput.
"Onko jotain tapahtunut?" Isäsi kysyi heti.
"Ei.. Kai.. Jään tänne kumminkin keikan ajaksi" hymyilit haikeasti.

Toivottavasti tykkäät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti