sunnuntai 1. joulukuuta 2013

~Are You Jealous?~ Part 19

Marie:
Hieroin tottuneesti väriainetta Luciksi kutsutun tytön päähän ja pidin tarkasti huolen, että jokainen hius oli värissä. Luci oli hiljainen ja tuijotti käsiään. Taustalta kuului suihkun lorina.. Olin värjännyt ensin pojan, Louisin, hiukset ja käskin hänen mennä pesemään aine pois. Minulla oli jotenkin huonompi omatunto tästä kuin yleensä. Nämä kaksi olivat niin nuoria ja he olivat satavarmasti pari. Viimeksi hommatut kuljettajat olivat kumpikin kolmikymppisiä, ja he eivät edes tunteneet toisiaan. He kuitenkin lyöttäytyivät yhteen ja yrittivät karata ennen tulleja. Pomo kuitenkin huomasi sen ja ja parin minuutin päästä molemmat heistä olivat kuolleet. Jutusta puhuttiin paljon uutisissa, mutta sitä ei voitu yhdistää täkäläisiin. Pomo ja Kris olivat täysin raivoissaan kun menettivät melkein kaksi kiloa huumeita. Tälläkertaa he halusivat saada toimituksen perille New Yorkiin.
"Eh.. Marie, miksi he sieppaavat ihmisiä viemään huumeitaan?" Luci kysyi vahvemmalla äänellä kuin aikaisemmin.
"Kukaan täältä ei voi enää näyttäytyä tulleissa. Kaikki täällä, minua lukuunottamatta, ovat etsintäkuulutettuja, mutta siitä huolimatta heidän pitää jatkaa toimituksia Amerikkaan" selitin ystävällisesti. En halunnut olla näille kahdelle yhtä ilkeä kuin muut olivat. Yrittäisin pitää heidät poissa jengin käsistä..
Luci ei vastannut vaan nyökkäsi. Kietaisin hänen hiuksensa päänpäälle ja juuri sopivasti Louis tuli suihkusta.



Luciana:
Käänsin päätäni, kun kuulin askelia. Tällähetkellä tuntui siltä, että Louis halusi tappaa minut enemmän kuin jengi. Hänen nyt mustista hiuksistaan tipahteli vesipisaroita, hänen paljaalle rinnalleen. Tuijotin häntä suu auki pystymättä kääntämään katsetta. Louis oli kietaissut pyyhkeen vain vyötärölleen, mikä ei minusta olisi ollut kovinkaan tarpeellista! Tuijottelin vain hänen vatsalihaksiaan ja ihoa peittäviä tatuointeja.
"Kröh.. Kun neiti saa silmät päähänsä, voit mennä vuorostasi suihkuun" Marie huomautti ja Louis virnisti. Ravistin päätäni ja punastuin. Livahdin pikavauhtia Louisin ohi, joka hipaisi kädellään vyötäröäni. Olisin halunnut kiljua vain koska hän oli niin.. Asdfghjlnfldk!!!


Holly:
Heräsin  kovaääniseen puheeseen ja jouduin hetken miettimään miksi nukuin viltin alla Lucin olkkarissa. Sitten muistin syyn. Pomppasin sohvalta ylös ja seurasin ääniä keittiöön. Siellä oli Harry ja hänen vanhempansa. Rouva Styles puhui kovaäänisesti puhelimessa ja Harry ja hänen isänsä istuivat pöydässä.
"Mitä on tapahtunut?" Kysyin hiljaa Harrylta ja istuin hänen viereensä.
"Äiti soittaa poliisille. Kummastakaan ei ole kuulunut mitään." Harry huokaisi ja hieroi kasvojaan. Tämä oli ihan järjetön juttu! Minne olisivat voineet kadota!?
"Minä vaadin, että koko kaupunki tutkitaan!" Harryn äiti totesi puhelimeen äkäisenä. Hän oli ilmeisesti soittanut poliisille.
"Minä soitan Louisin äidille" Harry tokaisi ja lähti huoneesta. Jäin istumaan hänen isänsä viereen. Tämä kaikki tuntui kauhealta. Kukaan ei tiennyt missä he olivat.

7 kommenttia:

  1. JESUS NYT JATKAT KOSKA ODFHDOFÄIDXFODSHXIFVHFDNXK mun suu aukes tossa suihku-kohdas itsestään xdd

    VastaaPoista
  2. Koska jatkat?? Nää on niin jänniä! Omfg adghjjsfhag kuolen jos et jatka pian! :D

    VastaaPoista
  3. XDDDD hahahah!! Juu yritän heti huomenna jatkaa!

    VastaaPoista
  4. Täää on ihana!!! Jatka jatka jatka! ;)))))))

    VastaaPoista
  5. JATKAT NOPEESTI RAKASTAN SUN FICCEJÄ !!!! ja toi suihkukohtaus <3 :D !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos!! Yritän maholllisimman nopeesti taas :)

      Poista