perjantai 20. joulukuuta 2013

~Never Give Up~ Part 3

Darcia:
"Sinäkö löit neiti Calberryä ilman syytä!?" Rehtorimme, herra Zacharias, kysyi kulmat kurtussa. Tuijotin maahan vaitonaisena. En halunnut kertoa oikeaa syytä..
"En"
"Miksi sitten?"
"Ei se kuulu sinulle" tokaisin ja katsoin rehtoria suoraan silmiin. Kuulin kuinka Annie puuskahti vieressäni, mutten välittänyt tuon taivaallista.
"Kannataisi miettiä äänensävyä neiti Claythorne." Rehtori tokaisi takaisin harmaat silmät jäätävästi minua tuijottaen.
Minua ärsytti kuinka kaikki olivat minua vastaan täälläkin. Annie vain murjotti tuolissaan ja odotti keskustelun loppumista..
"Vie tämä kotiin ja palauta huoltajan nimen kanssa" Zacharias käski ja ojensi minulle valkoisen lapun. Mitään sanomatta otin sen ja poistuin huoneesta ilman lupaa. En kyllä välittänyt tippaakaan.
Minun olisi kuulunut mennä seuraavalle tunnille, mutta en aikonut kestää koko luokan piikittelyjä. Siispä lähdin koulusta ja kävelin takaisin kotiin.


Niall:
"Syötä oikealle!" Kuului huuto ja tein työtä käskettyä. Koripallo lensi juuri Harryn käsien ulottuville, mistä hän syötti korin luona odottavalle Zaynille.
"Haaa!! Neljä- kuusi!!" Huusin kun pallo upposi hienosti koriin.
"Ei ole kyllä pitkään!!" Louis huusi takaisin ja nauraen pukkasi Zaynin olkaa.
Yhtäkkiä puhelimeni alkoi soida taskussa.
"Odottakaa hetki" sanoin, otin kännykän ja lähdin kauemmas puhumaan.
"No?"
"Hei Niall..  Kelpaisiko raha?" Alec kysyi hymähtäen.
"Hmmm.. Mitä olisi tehtävä sen eteen?" Kysyin, mutta en itseasissa kovin paljoa välittänyt. Olin tehnyt Alecille jo monenlaisia pikku hommia, ja tienannut ihan mukavasti. Suurimmaksi osaksi ryöstöjä ja petoksia.
"Tarvitsen nuoren tytön. Käyt vain jossain nettipalstalla ja houkuttelet yhden tänne. Palkkana olisi 10 000 euroa" Alec selitti ja homma alkoi kuulostaa hyvälle. Ilmaista rahaa periaatteessa.
"Helppo homma. Milloin?"
"Tänään mieluiten. Paras olisi sellainen nuori, jonka katoamista ei huomattaisi niin helposti" Alec vihjasi ja suljin puhelun.
Palasin takaisin kentälle missä kaverini pelasivat. Sanoin, että jouduin jo lähtemään. Olisi hyvä löytää tänään hyvä 'uhri' niin houkuttelussa ei kestäisi niin pitkään. En tiennyt mitä Alec meinasi, mutta mitäpä se minua vaivaisi?


Darcia:
Kun tulin kotiin, näin ensimmäiseksi lattialla nukkuvan iskän. Taas vaihteeksi sammunut kännipäissään. Livahdin hänen ohitseen ja menin yläkertaan. Hänen herättämisensä olisi periaatteessa itsemurha..
Paha olo oli helpottanut ulko-ilmassa hieman, mutta en silti jaksanut keksiä mitään järkevää tekemistä. Otin vanhan läppärini ja käperryin sänkyyni. Minun teki mieli puhua jollekulle, mutta en voinut luottaa keneenkään tuntemaani..
Purin sitten tylsyyttäni ja menin chättisivustolle. Odottelin hetken aikaa ja jo pian yläkulmaan ilmaantui viesti.
"Moi"




Jatkuu varmaa vasta maanantaina!:P




6 kommenttia:

  1. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ET VOI TODELLAKAAN JÄTTÄÄ TÄTÄ TÄLLEEN !!! MÄKUOLENAPUAAAAA!!!

    VastaaPoista
  2. NOUP NOUP TÄÄ ON LIIAN IHANA<3 PLIIS LISÄÄ JO HUOMEN KIITOS :33

    VastaaPoista
  3. JATKAT NYT TAI SE OLIS PERIAATTEES ITSE MURHA!!-Sanni

    VastaaPoista
  4. YOU ASS-HOLE! eoiiiiijjjhhhhh mä kuoleen jos et jatka aikasemmin ku vasta maanantaina !! Xoxoxo

    VastaaPoista
  5. Mitääää oon vainaja ennen maanantaita!! :oo Mut aivan paras taas!! :)))

    VastaaPoista
  6. Heh kiitos xD herättää yllättävän paljon tappouhkauksia tommonen lause!!XDXDXD mutta siis joo en usko että pystyn kirjottaa aikasemmin, koska tänää meen yöks kaverille (en nuku koko yönä siis) ja sen jälkee lähen heti mummilaa jossa todennäkösesti sammun lattialle xDDDD

    VastaaPoista