torstai 29. elokuuta 2013

~Bad Boy Styles~ Part 30

Harry:
Missä helvetissä Emily oli!? Ajoin koko matkan hänen kotiinsa enkä nähnyt jälkeäkään. Parkkeerasin tien reunaan ja katselin kuinka Emilyn äiti pakkasi autonsa ja lähti pihasta. Loikkasin ulos autosta ja kiipesin Emilyn ikkunasta sisään. Huone oli samassa kunnossa kuin aamulla lähtiessäni. Emily vain puuttui. Puristin kämmeneni kasvoilleni ja minun teki mieli huutaa. Emily oli itsepäinen ja en tiennyt yhtään missä hän oli! Oliko hän lähtenyt etsimään äitiäni!? Vai oliko hän vain vihainen minulle ja häipynyt?!
Isabella:
Istuin historian tunnilla ja tuiotin taulua jurona. Emily oli kadoksissa ja Harry etsimässä häntä! Tämä oli ihan järjetöntä miten äitin ilmaantuminen sai kaiken sekaisin! Emily saattoi olla vaikka missä ja tiesin että Harry vaikka matkustaisi Kiinaan löytääkseen hänet! Ja kaiken lisäksi Zayn näytti viihtyvät erittäin mukavasti Kaylan kanssa. Vilkaisin Zaynin selkää. Hän istui kaksi pulpettia minua ja Louisia edempänä, Kaylan vieressä. Molemmat nauroivat jollekkin, eikä kumpaakaan näköjään vaivannut parhaan ystävän poissaolo.
"Kyllä tämä järjestyy" Lou kuiskasi korvaani ja silitti olkapäätäni. Huokaisin ja nyökkäsin. Parempi olisikin! Jos he eivät palaisi ennen iltaa, lähtisin mukaan etsintäpartioon.
Emily:
Heräsin siihen kun kuulin kovaäänistä naurua ja puhetta. Päähäni sattui ja tunsin vieläkin polttavaa tunnetta nenässäni.
Minut oli aseteltu makuulteni ja alustani tuntui ikävästi kiveltä. Raotin silmäni ja näin sumeasti hämärän huoneen. Kohottauduin hieman ylemmäs ja räpyttelin silmäni. Huoneessa oli muitakin. Sharleen ja... Harryn äiti. Molemmat kääntyivät katsomaan minua ja Sharleen naurahti.
"Vihdoin! Anna, joko pistetään toimeksi?" Hän kysyi Harryn äidiltä, joka oli ilmeisesti nimeltään Anna.
"Kyllä. Nyt saat kärsiä siitä että koskit poikaani" Anna sanoi hiljaa ja astellen lähemmäs minua. Mitä hän aikoi? Oliko tämä ollut muka sieppaus!? Nousin istumaan ja yritin saada aivoni toimimaan.
"Mitä aiot!? Et saa kiristettyä Harryä tai mitään" vastasin. Vampyyrit nauroivat yhteen ääneen.
"Eihän tässä kiristetä! Haluatko tietää mikä satuttaa sinua?" Sharleen kysyi kyykistyen eteeni. Tuiotin häntä silmiin ja päässäni pyöri miljoonia ajatuksia. Lopulta Anna hymyili ja kysyi:
"Eikö se satuttaisi jos Harry pettäisi sinua jonkun muun kanssa?"



4 kommenttia:

  1. OMFG NYT JATKAT NOPEESTI OMFG KUOLEN TÄ ON IHANA OMFG ÄÄÄ APUA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää sun kommentit aina xDDD mut joo huomen illalla todennäkösesti jatkan :)

      Poista
  2. Ihana taas :3 mut millon ja moneen aikaa suunnilleen jatkat?

    VastaaPoista
  3. Dankke :D öö en taida kirjottaa tänää, mut huomenna ehkä siinä 20-22!

    VastaaPoista