tiistai 27. elokuuta 2013

~Bad Boy Styles~ Part 28

Zayn:
'Nähdään koululla ;)' painoin lähetä-nappia ja viesti lähti Kaylalle. Istuin sohvalla ja kuuntelin kuinka Louis ja Isabella keskustelivat yläkerrassa. Harry oli ollut Emilyn luona koko yön ja menisi sieltä kouluun kuten aina.
Viestiääni helähti hiljaisessa huoneessa ja nappasin kännykkän käteeni. 'Muista olla ajoissa!;D xx' Kayla vastasi ja sai minut hymyilemään. Olin pyytänyt häntä treffeille ja hän oli suostunut, paljoakaan miettimättä. Olin kuullut kuinka hän oli moittinut Emilyä Harryn deittailusta. Kayla oli pirteä ja meillä oli tosi hauskaa treffeillä. Suhteemme ei kuitenkaan ollut niin vakava että olisin kertonut pikku salaisuudestani.
Yhtäkkiä ulko-ovi pamahti auki ja Harry harppoi sisään vaarallisen tuima ilme kasvoillaan.
"Harry. Miksi et ole Emilyn luona?" Kysyin ja näin kuinka Bell ja Lou tulivat alakertaan. Harry pysähtyi ja haroi hiuksiaan.
"Hän ei halua vahtimista! Hän halusi olla yksin!" Harry vastasi kiivaana mutta epävarman kuuloisena.
"Miksi?" Bell kysyi. Harry vain tuhahti ja häipyi yläkertaan. Vauhdoimme Louisin kanssa hämmentyneitä katseita. Miksi Emily alkoi yhtäkkiä kinata tästä?
Emily:
Olin saanut tarpeekseni. Harry lähti käskystäni pois ja valmistauduin yksin. Harry oli ihana, mutta välillä liian kiihkeä asiansa puolesta. Minusta tuntui että koko vartiointi oli turhaa, ja toimettomuus alkoi kiristää pinnaani. Oloni helpottui kun sain purettua tunteitani ja sain hieman omaa aikaa. Mutta en silti aikonut mennä kouluun, kuten olin Harrylle luvannut. Halusin tietää oliko hänen äitinsä vielä täällä. Etsisin hänet!

6 kommenttia:

  1. Pian uutta jooko ?? :)) tä on aivan ihana <3

    VastaaPoista
  2. Voiksä tehä näist vähän pidempiä ;) mut ihana jatka pian

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) mä yritän aina saada pitkiä, mut pahasti aina kaikki koulu ja muu painaa päälle :P

      Poista