maanantai 26. elokuuta 2013

~Bad Boy Styles~ Part 27

Isabella:
Harryn ja äidin yhteenotosta oli nyt kulunut jo melkein viikko. Olimme koko sen ajan vahtineet Emilyä. Emme olleet päästäneet häntä silmistämme hetkeksikään. Mutta mitään ei ollut tapahtunut. Äiti oli häipynyt, mutta Harry oli silti vainoharhainen. Minusta koko vauhkoaminen oli turhaa, äiti oli jo poissa! Hän oli suuttunut mutta kuitenkin loppujen lopuksi jättänyt meidät kuten aikaisemmin. Mutta Harry ei suostunut uskomaan minua.
Kun Zayn oli palannut takaisin, hänellekkin oli kerrottu tapahtumista. Tiesin että hänkin oli jo kyllästynyt vartointiin, muttei hän halunnut valittaa Harrylle. Hän oli nimittäin ollut todella kiihkomielinen...
Harry:
Kuulin Emilyn äidin askeleet portaista. Kuten joka aamu, hän oli tulossa herättämään tytärtään. Heilautin itseni ylös sängystä, Emilyn vierestä, ja livahdin raollaan olevasta ikkunasta ulos. Jäin seisomaan katolle ja kuuntelin kuinka Emily heräsi ja jutteli tavalliseen tapaan äitinsä kanssa.
Minua inhotti kun en ollut varma mitä tapahtuu. En tiennyt missä äiti oli, enkä tiennyt mitä hän aikoi.  Bell oli yrittänyt vakuuttaa minulle ettei vaaraa ole, mutta en vaarantaisi Emilyä vain siksi että joku sanoo että kaikki on hyvin.
"Harry" Emily kutsui, ja menin takaisin sisälle. Hän istui sängyllään, hiukset sotkussa, silmiään hieroen.
"Huomenta prinsessa" vastasin ja hymyilin.
"Harry.. Eikö tämä nyt ole mennyt liian pitkälle?"
Kurtistin kulmiani ja tiesin että Emily tiesi etten pitänyt tästä aiheesta.
"Ei."
"Ihan oikeasti! Tämä on naurettavaa! Tiedän ettet sinäkään jaksaisi tätä!"
"Emily! Se hullu voi olla täällä! Odottamassa tilaisuutta tappaa sinut" tokaisin hänelle takaisin, ehkä vihaisempana kuin oli tarkoitus. Emily muljautti silmiään ja nousi seisomaan.
"Anna minun olla! Lyön vaikka päästäni vetoa että hän on poissa!" Emily sähähti takaisin. Minua suututti se kuinka välinpitämättömästi hän suhtautui tähän.
"Sinä et tunne häntä!"
"Mitä väliä! Voisin tästä vaikka mennä juoksemaan kaupunkiin niin nähdään hyökkääkö raivostunut äiti kimppuuni!"

6 kommenttia:

  1. Ääääää tää on PÖR-FECT <3 et saa lopettaa tät ikin ;)

    VastaaPoista
  2. a p u a taidan kuolla. Tä on oikeesti ihan liian ihana aagagsjsjdks <3

    VastaaPoista
  3. Jatkuuko tänään? Jatka pliiiiiiiiiiiis :)

    VastaaPoista