maanantai 17. marraskuuta 2014

The Opposite part 9

Zayn:
Täytyi myöntää, että Jeannan ja hänen vanhempiensa keskustelu oli yksi hauskimmista jutuista minkä olin vähään aikaan kuullut. Olin tietenkin heti jäänyt keittiön ikkunan alle kuuntelemaan ja onnekseni se olikin raollaan. Kuulin joka sanan enkä voinut olla nauramatta.
Jeanna kuulosti niin vaivaantuneelta, että pystyin vain kuvittelemaan kuinka punainen hänen naamansa oli.
Minua ihmetytti, kun Jeanna ei alkanut kieltämään isänsä väitettä. Emmehän me mitään nukkumista ihmeellisempää olleet tehneet... Sääli.

Keskustelun päätyttyä kiipesin helposti paloportaat ylös ja heilautin itseni avonaisesta ikkunasta sisään. Heittäydyin sängylle ja kuuntelin kuinka Jeanna kiipesi portaita ylös. Hetken kuluttua hän ilmaantuikin ovelle, katsoen minua ärsyyntyneen näköisenä.
"Kiitos avusta!" Hän tokaisi ja istui sängyn jalkopäähän, tyrkättyään ensin jalkani sivummas.
"Pärjäsit hyvin ilmankin. Valehtelit paremmin kuin uskoinkaan! Ihan kuin olisit halunnut sen olevan totta" Vastasin kiusoitellen. Olihan minun pakko käyttää tilannetta hyväkseni. Olin kerrankin hyvällä tuulella, enkä edes muistellut eilistä. Tuntui aivan kuin olisin taas oma vanha itseni!
"Älä viitsi!" Jeanna tokaisi silmiään pyöritellen. Näin kuitenkin, että hän yritti pidätellä hymyä ja se sai minut naurahtamaan.
"Mitään suunnitelmia tälle päivälle?" Kysyin jättäen asian sikseen. Tällä menolla saisin paljon uusia syitä kiusata häntä.
"Ei... Eih on minulla!" Hän voihkaisi ja kurottautui ottamaan kännykkänsä pöydältä. Sitten hän syventyi selaamaan jotakin ja olimme hiljaa hetken ajan. En ollut koskaan ymmärtänyt miksi ihmiset olivat niin riippuvaisia kännyköistään. Oliko se muka niin hauskaa tuijottaa pientä ruutua kokoajan?

"Kaverini pikkusiskolla on balettinäytös tänään ja lupasin mennä katsomaan sitä" Jeanna selitti hetken kuluttua ja laittoi hämmästyksekseni kännykkänsä pois.
"Baletti? Seeeelvä. Mene sinä sinne ja minä menen tapaamaan Niallia" vastasin ja vilkaisin kelloa. Se näytti vähän yli kahtatoista, eli vielä olisi muutama tunti aikaa.
"Jos niin haluat. Sovitaanko kuitenkin, että tullaan tänne takaisin yhtä matkaa?" Jeanna kysyi ja katsoi minua aivan kuin haluaisi painottaa asiaa jotenkin erikoisesti. En minä sentään niin tyhmä ollut!
"Juu, kerro vain missä nähdään"


Jeanna:
Zayn lähti jo puoli kahden maissa, kun olin kertonut hänelle tapaamispaikkamme. Sovimme, että odottaisimme toisiamme kotikatuni toisessa päässä, lähikaupan kulmalla. Voisimme sieltä kävellä kotiin yhdessä ja pystyisin varmistamaan ettei kukaan nähnyt Zaynin tulevan sisään!
Tuntui yllättävän hyvältä olla taas yksin, ilman että joutuisin miettimään missä ja miten vaihtaisin vaatteitani! Vaikka olinkin asunut Zaynin kanssa vain yhden päivän, oli ihanaa saada hetken verran omaa aikaa.
Meikkasin, vaihdoin vaatteet ja pakkasin laukkuni tunnin aikana ja lähdin sitten ulos odottamaan. Vanhempani olivat kumpikin lähteneet lenkille ja Joella oli kavereita kylässä. Hyvä, minun ei tarvinnut selitellä kenellekkään mitään. Eikä varsinkaan puhua isälle aamuisen keskustelumme jälkeen!

Tunnin kuluttua olimme koko porukalla isossa juhlasalissa, joka oli täynnä vanhempia. Taisimme olla ainoat teinit siellä, jos teiniäitejä ei laskettu.
"Clara on ollut ihan täpinöissään koko aamun!" Mindy naurahti vasemmalta puoleltani ja kumartui eteenpäin nähdäkseen meidät kaikki.
"Ei mikään ihme! Tämä taitaa olla asteen isompi esitys" Colin vastasi ja vilkaisi taakseen. Penkkirivejä oli varmasti yli kaksikymmentä, joten tämä oli varmasti iso juttu. Vaikka ajatukseni pyörivätkin Zaynissä, olin iloinen että tulin. Clara oli läheinen minulle, vaikka olinkin vain hänen siskonsa ystävä. Clara oli halunnut ehdottomasti meidän kaikkien tulevan, kun hänen vanhempansa eivät päässeet paikalle.
Mutta kuitenkin ajatukseni kääntyivät taas Zayniin. Niall tuli varmasti taas kertomaan uutisia ja toivoin todella, että ne olisivat kerrankin hyviä. Zayn oli näyttänyt ensimmäistä kertaa oikeasti iloiselta tänä aamuna (vaikka syy ei ollutkaan niin hauska!) ja halusin että se jatkuisi. Vaikka hän oli niin mysteerinen ja "pelottava", nauru sai hänet näyttämään enkeliltä ilman siipiäkin..
"J? Otatko sinä näitä karkkeja vai et?" Mindy tokaisi yhtäkkiä kovalla äänellä ja käänsin katseeni häneen hämmästyneen näköisenä. Ilmeisesti minua oli puhuteltu jo muutaman kerran!
"Hmm joo" vastasin ja otin tunnistamattoman karkkipussin Mindyn ojennetusta kädestä. Juuri silloin salin valot himmenivät ja balettinäytös alkoi.



Zayn:
Olin lähtenyt Jeannan luota etuajassa jotta sain kierrellä ympäriinsä. Ehkä olisin saanut tehdä niin ihan luvalla, mutta en halunnut ottaa sitä riskiä että Jeanna olisi kieltänyt sen. Vaikka ei hän kuulostanut niin tiukkapipoiselta.
Jeannan kodin lähellä oli ostoskeskus, jossa olin viettänyt aikaa. Ihmisten elintavat olivat mielenkiintoisia ja oli mieltä puhdistavaa tarkkailla heitä. Minusta oli hauskaa yrittää arvailla ihmisten ulkonäön perusteella, kuka heidän suojelusenkelinsä voisi olla.
Kävin itsekkin eräässä kaupassa ja Jeannan lompakosta viemilläni rahoilla ostin tupakkaa. Kun kerran olin lähempänä ihmistä kuin enkeliä, oli tätäkin pakko kokeilla.

Myöhemmin istuskelin lasten leikkipuiston reunalla, mustaksi maalatulla rautapenkillä. Kumma kyllä, yhtään lasta tai aikuista ei ollut lähettyvillä. Luulisi, että lauantaisin tällainen paikka olisi täynnä!
Kaivoin tupakka-askin nahkatakkini taskusta ja laitoin jo tottuneena yhden huulieni väliin. Samalla etsin käsiini sytkärin ja sytytin tupakan. Emme olleet Niallin kanssa sopineet tapaamispaikkaa, mutta kyllä hän löytäisi minut täältä. Ja toivottavasti hänellä olisi hyviä uutisia mukanaan!

"Vau, ihmisyys alkaa sopia sinulle" Niall tokaisi hetken kuluttua viereltäni, mihin hän oli laskeutunut äänettömästi. Epäilemättä hän tarkoitti polttamista, sillä puhalsin juuri savupilven huulieni välistä.
"Toivottavasti sinulla on hyviä uutisia" tokaisin, välittämättä hänen toteamuksestaan. Olisin silti mielummin enkeli, vaikka mukavaa oli tämäkin.
"Sekä että. Ensinnäkin Harry on paremmalla tuulella taas. Ja toisekseen Zacharias on ottanut juttusi käsittelyyn neuvostossa" Niall kertoi ja istui viereeni. Siipensä hän heilautti selkänojan toiselle puolelle, koska tiesin kokemuksesta kuinka ärsyttävältä tuntui nojata omiin siipiinsä.
"Entä huonot uutiset?"
"Tuhoat keuhkosi"
"Tiedän. Kerro nyt ne todelliset ongelmat"
"Selvä. Gideon ja Morgan haluavat sinulle kuolemantuomiota, ja he aikovat hakea sinut pian takaisin. Ja lisäksi he saivat tietää, että asut Jeannan luona. Minä, Harry ja sinä olemme kaikki kusessa nyt" Niall kertoi, näyttäen kärsivälliseltä. Minä kuuntelin koko selostuksen hiljaa ja jouduin keskittymään polttamiseen jotten olisi alkanut huutaa pelkästä turhautumisesta.
Minkä takia neuvoston johtajat eivät suostuneet kutsumaan minua takaisin jotta saisin kertoa oman puoleni tapahtuneesta?! Luulivatko he, että tapoin Javierin huvikseni?
"Joten he aikovat teloittaa minut koska tapoin vahingossa varkaan?" Kysyin hillityn viileästi. Koko tapahtumakin oli ihan järjetön. Minusta tehtiin pahis koska pelastin neuvoston arvokkaimman aarteen! Ja tein Javierille palveluksen. Hänet olisi varmasti teloitettu tai karkotettu rangaistuksena, joten minä vain nopeutin asiaa.
"Zacharias ajaa edelleen sinun asiaasi! Kyllä osaa heistä todella kiinnostaa mitä siellä tapahtui ja minusta tuntuu, että saat tilaisuuden kertoa katuvasi" Niall sanoi ilmeisesti yrittäen kuulostaa rauhoittavalta, mutta hänen viimeiset sanansa saivat sykkeeni kiihtymään.
"Pitäiskö minun kertoa kuinka kadun?! En kadu petturin tappamista" murahdin matalasti, tuntien taas kuinka aloin menettää itseni hallinnan. Pieni osa aivoistani käski minun rauhoittua ja suostua tekemään niin, mutta valtaosa oli sitä vastaan. Minä en alkaisi katumaan sitä, että pelastin Valkeuden kiven neuvoston oman jäsenen varkausyritykseltä! Heidän pitäisi kiittää minua!
Käsi täristen heitin tupakan maahan mihin se jäi savuamaan kevyesti. Niall katsoi minua kulmat kurtussa ja vaistosin kuinka varuillaan hän oli.
Mutta tälläkertaa en edes halunnut rauhoittua. Halusin vain päästä taivaaseen ja laittaa kaikki neuvoston jäsenet kärsimään tämän takia...
"Zayn.. Oletko kunnossa?"
En voinut vastata, vaan ponnahdin pystyyn. Metsikkö ympärillämme oli jo hämärä, mutta punertunut näkökenttäni sai sen näyttämään pimeältä.
Hengitin nopeasti ja tunsin kuinka raajani tärisivät. Tuntui kuin sisälläni olisi jotain paljon minua isompaa, joka pyrki ulos. En nähnyt Niallia, mutta jotenkin havaitsin hänen nousseen seisomaan takanani. Enkelit tai ihmiset eivät pystyneet havaitsemaan tuollaista..
"Zayn." Hän kutsui vaimeasti, mutta en pystynyt vastaamaan. Epäilin, että jos avaisin suuni ulos tulisi vain huutoa.
Varoittamatta lennähdin eteenpäin kun jalkani päättivät juosta. Juoksin suoraan metsikköön, osumatta tai kompastumatta yhteenkään puuhun, mikä tuntui uskomattomalle tällä vauhdilla. Se ei ollut enää ihmisen juoksuvauhtia vaan jotain paljon nopeampaa...



Tsiisus ei tässä menny ku melkei neljä tuntia! Nää on vähä tylsiä osia, mut en haluu rynnätä liian nopeesti sinne äksöniin xD

Lissää kysymyksiä!
Kui kaua oot tykänny kirjottaa?
● No hummm... ekan "tarinan" kirjotin kai 13v semmoseen vihkoon ja sitte tein sen facebook sivun (minkä osa varmaan tietääki) ja aattelin tehä siitä imagine-sivun :D mut sitte siitä tuli ihan vaa perus 1D sivu ja kaikki kirjottaminen vähä jäi! Sitte aloi  kirjottaa fanficciä sinne sivulle ja joku ehotti että tekisin blogin josta sitä ois helpompi lukee. Ja about kaks vuotta sitte tein tän ja aloin kirjottaa sitte säännöllisesti (no melekein xD) eli n.3 vuotta!

Mikä siin on parasta?
● No varsinkin nyt kun oon oppinu kirjottamaan paremmin ja suunnittelemaan,niin parasta on se kun saa luoda omat hahmot ja persoonallisuudet niille. Sitte kun ne herää ficin aikana eloon, nii se on jännää xD ja tietysti seki on parasta, että joku lukee näitä! Aika turhaa se ois itelleen kirjotella! Heheeee te ootte parhaita ;)

Tekninen|kässä?
●hmmm mulla oli noita viimeks seiskalla eli kolme vuotta sitte xD vaikka en oo mikään kädentaito ihminen nii silti otan teknisen! Koska se oli paljon vapaampaa ja piti vaa leikkailla puun paloja ja tämmöstä xD kässässä meni hermot koska jäin aina jumiin johonki tyhmään ompelukonejuttuun eikä se ope ikinä ehtiny auttaa xD

Robin|Isac?
● Aikasemmin oisin sanonu Isac koska sain sen nimmarin ja näi (se oli tietty heti sen jälkeen ihku xD #endissaa) mut Robin! Koska se on a)paremman näkönen b)mukavempi persoona c)laulaa paremmin d)hienommat hiukset

Paras soitin?
● tähän ois kiva vastata jos osais soittaa jotain xD mut piano koska sitä ois kiva osata pimputtaa!

Harrastuksii(kirjottamisen lisäks)?
● oon laiska xD elikkä ei oikeestaan! Ennen leikkausta kävin lenkillä joskus kun tuli halu olla urheilullinen mutta ei mitää ihmeitä!

Tykkääks koulusta?
● ysillä tykkäsin, mut nykyään riippuu päivästä! Tykkään jos koulu alkaa 11:30 ja loppuu 14:20 ja ei oo lukuaineita ja on hyvää ruokaa. Muuten en erityisemmin xD


Herranjumala tää on pitkä xD

6 kommenttia:

  1. Tää oli mun lemppariluku tässä ficissä näistä jo ilmestyneistä luvista tähän mennes ;) tykkäsin varsinki noista Zaynin näkökulmista ja mua rupes huvittaa siinä alus, ku se salakuunteli keittiön ikkunan alla x) hahhah, se kun kuvittelin Zaynin, Niallin ja Harryn, kun ne on pahasti kusessa xD ootan innolla seuraavaa lukuu :)
    -Millawaa ;)

    VastaaPoista
  2. Aaa iha sairaan hyvä luku :D Osaisinmpa mäkin kirjottaa jiskus yhtä hyvin.. Mut en jaksa ottaa jatkoo :D

    VastaaPoista
  3. Jee jatkoo! Tuli hyvä luku taas:) Miks musta tuntuu että zaynistä on
    tulossa demoni tai jotain? :D
    ~Matilda

    VastaaPoista
  4. Uuuu vastasit mun kysymyksii :) must tuntuu (tai mä tiiän..) et Jeanna pitää Zaynist(ylläri ylläri) nii mut eiks sen pitäis olla Rakastunu Harryyn ku se näkee?....joo mut tää oli oikea TÄYDELLIDYYS aniaki mun mielest ;)
    Nopee jatkoo?

    -Min

    VastaaPoista