tiistai 18. marraskuuta 2014

The Opposite part 10

Jeanna:
Kun kahden tunnin balettinäytös loppui olin kuullut enemmän klassista pimputus musiikkia kuin koko elämäni aikana. Ei se varsinaisesti ollut epämiellyttävää, mutta melko korvia puuduttavaa. Kuitenkin pienet balettitytöt- ja pojat olivat tavattoman suloisia, joten kestin musiikin valittamatta!
"Heitänkö sinut kotiin? Mindy sanoi menevänsä kävellen Claran kanssa" Colin kysyi kun olimme selvinneet ihmisjoukon mukana ulos pimeälle kadulle. Ulkona puhalsi viileä tuuli joten kiedoin takkin tiukemmin ympärilleni.
"Joo, kiitos. Mutta jätä minut siihen lähi kaupalle. Äiti käski ostaa mehua" valehtelin sujuvasti ja lähdimme kävelemään parkkipaikalle.

"En voi vieläkään käsittää miten ne palosammuttimen kokoiset naperot venyivät kaikkiin niihin asentoihin! Itse en edes saa kiinni omista varpaistani!" Colin naureskeli ajaessaan katuvalojen raidoittamilla pikkukaduilla. Kumarruin laittamaan "perseenlämmittimen" päälle ja katsoin Colinia hymyillen.
"Ehkä meidän molempien pitäisi mennä alkeiskurssille, niin ehkä pystyisimme samaan kuin meitä 10 vuotta nuoremmat ipanat!" Tokaisin leikilläni ja sain Colinin innostumaan naurettavasta ideasta.
Hetken kuluttua Colin pysäytti kaupan eteen ja kääntyi katsomaan minua.
"Kauppa on tainnut mennä jo kiinni. Haluatko silti jäädä tässä?" Hän kysyi kulmat koholla, viitaten suljettu- kylttiin kaupan ovella. Mietin vain muutaman sekunnin ennen kuin vastasin.
"Joo, voin kyllä kävellä tästä yksin. Eikös raikas ulkoilma tee vain hyvää?" Naurahdin, avasin oven ja kiipesin ulos. Totta puhuen olisin ennemmin mennyt autolla, mutta Zayn oli nyt tärkeämpi. Toivottavasti hänen ei ollut tarvinnut odottaa täällä kovin pitkään!
"Selvä. Nähdäänkö viimeistään maanantaina?"
"Joo! Moikka!"
Työnsin oven kiinni ja lähdin kävelemään kävelytietä pitkin. Colin kaasutti ohitseni ja katosi kulman taakse muutamassa sekunnissa. Sitten tuli täysin hiljaista, lukuunottamatta tuulta ja askelieni ääniä.
Käännyin kaupan kulmalta kotikadulleni ja pysähdyin. Vastapäätä, tien toisella puolella oli metsikkö. Sen toisella puolella oli lapsuudestani tuttu leikkipuisto.
Katsoin kumpaankin suuntaan ja pettymykseni totesin, että olin yksin. Joutuisin siis odottamaan täällä kylmässä häntä! Ellei hän sitten ollut unohtanut ja mennyt kotiin omin nokkinensa...
Kesken tympääntyneiden ajatuksieni kuulin naksahduksen metsiköstä. Kohotin heti katseeni äänen suuntaan ja jähmetyin paikalleni.
En nähnyt kuin ensimmäiset puut selkeästi, enkä pystynyt sanomaan oliko joku niiden takana pimeässä. Ehkä se oli vain huojuva puu tai jotain...
Sitten kuitenkin näin liikettä ja minun teki heti mieli lähteä juoksemaan henkeni edestä. Tunnistin hahmon kuitenkin heti kun hän tuli katulamppujen valokeilaan.

"Zayn! Oliko sinun pakko hiippailla tuolla tavalla?" Puuskahdin, helpottuneena siitä ettei kukaan ollut tullut tappamaan minua.
Zayn ei kuitenkaan vastannut, vaan lähestyi minua määrätietoisesti. Hänessä oli jotakin pielessä, sen huomasi heti. Ensinnäkin hän näytti uhkaavalta kun lamput loivat mustia varjoja hänen jo valmiiksi selkeäpiirteisille kasvoilleen. Silmät näyttivät pelkille mustille aukoille, kun kulmat varjostivat niitä niin vahvasti. Suu oli kääntynyt melkein hymyyn, mutta se oli kaukana iloisesta.
"Hei? Kaikki kunnossa?" Kysyin varovaisesti ja otin askeleen taaksepäin. Zayn oli jo harpponut muutaman metrin päähän minusta eikä ollut vielä pysähtynyt.
Olin aikeissa kysyä uudestaan, mutta Zayn syöksähti yhtäkkiä eteenpäin niin nopeasti etten ehtinyt reagoida mitenkään.
Hänen kätensä tarttuivat hartioihini tiukasti kuin pihdit ja hän tyrkkäsi minut päin kaupan tiiliseinää. Ilma pakeni keuhkoistani iskun voimasta ja haukoin henkeä kuin kala kuivalla maalla. Ajatukset pyörivät päässäni hullunlailla, mutten pystynyt sanomaan mitään ääneen. Tuijotin silmät suurina hymyilevään Zayniä, jonka kasvot olivat vain muutaman sentin päässä omistani. Sydämeni hakkasi ylinopeudella, enkä edes yrittänyt riuhtoa itseäni irti. Yritin vain ymmärtää mitä helvettiä oli juuri tapahtunut.
Zaynin hymy leveni yhtäkkiä ja huomasin lähietäisyydeltä hänen pikimustat, pohjattomat silmänsä.
Sitten hän painoi huulensa omilleni ja suuteli minua rajusti, painaen edelleen selkääni kiviseinään.




Tää oli vähän lyhyt nyt vaihteeks :D

Farkut vai lökärit?
● Kotona lökärit ehottomasti mut koulussa ja muualla ennemmin farkut :D

Sipsit vai karkit?
● Riippuu hetkestä xD yleensä ostan karkkeja, mut sitte tulee aina semmosii sipsihaluja! Leffaa kattoessa tykkään enemmä sipseistä!

Niall vai Harry?
● no voi herranjumala. Erittäin vaikee valinta,mut sanoisin et Harry, koska ahhhh. Mut Niall on myös jumala nii ottaisin kyllä senki jos vaa mahollista ;D

Mitä fanfic-blogeja luet?
● en mitää :D oon todennäkösesti outo, mut en tykkää lukea mitää muiden ficcejä samalla kun kirjotan omaa, koska sitte alan vertailla niitä ja näi! Enkä oikeestaan ikinä oo löytäny just semmosta ficciä mikä ois justiinsa mun makuun niihhh.. xD

Tykkäätkö Doctor Whosta?
● Ikävä tuottaa pettymys mut en oo koskaan kattonu sitä,joten ei oo oikeen mitään mielipidettä :D

10 kommenttia:

  1. Tulipas dramaattinen paikka, jään odottamaan innolla seuraavaa osaa ;)Mäkään en osais valita Niallin,ja Harryn väliltä. Tykkäätkö nälkäpeleistä? Onko toi ees kysymys xD Mulle ei. Mä itse olen menossa katsomaan kolmosta huomenna, en malta odottaa ;)
    ~Matilda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanon jo tässä, että TYKKÄÄN! Kävin just kattomassa sen ja kuolin henkisesti koska Peeta.

      Poista
  2. Apua mihin kohtaa jäi :o Mulla on kans sama, et vertailen koko ajan muitten blogeja jotka on miljoona kertaa parempia kun mun, mutta kun aloin seuraa niitä ennenkö alotin oman blogin ja jäin koukkuun :D Mut esim tää on nii paljon parempi ku mun ❤️

    VastaaPoista
  3. No johan on :D jätit taas jännää kohtaa >:D nyt en sitte malta yhtää oottaa seuraavaa lukuu ;) saas nähä, miten Jeanna reagoi toho suudelmaa ;D
    -Millawaa ;)

    VastaaPoista
  4. Jos hyvän fanficin kirjottaminen ois rikos, niin istuisit varmaan elinkautista. TÄÄÄÄÄÄ ON YLI IHANA
    -Milli

    VastaaPoista
  5. *Silmät näyttivät pelkiltä mustilta aukoilta
    Sori :|
    Tää on ihanin ♡♡♡
    Jatka nopeesti koska kuolen jännitykseen ihan just :'(
    ois aika cool jos Jeannan ja Zaynin välille tulis juttuu ja sit Harreh tekis jotain et sekin heitettäis maan päälle ja uh.
    Mut oon huomannu et sun ficeis toistuu sama kaava ekaks ihan normii sit jännitysta sen jälkee kaikki ratkee ja sit kaikki on ihanaa ja sit se loppuukin :( ois kiva jos tästä ficistä tulis superpitkä, jos vaan jaksat tehä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää suomen kieli tuottaa mulle nyt vaikeuksia!! Yritän jatkossa kiinnittää huomiota noihin!:0 mutta juu aikalaillahan nämä menee samaa kaavaa, mutta ite tykkään rakentaa tarinan sillee rauhassa ja yleensä sitte laitan ilosen lopun ihan vaa kaikkien iloks XD mutta tota itseasiassa sain just kun luin tän (vessassa istuen) uuden idean tähän ficciin, mikä saattais tehä tästä pidemmän ;)

      Poista
  6. Mielipide 5sos' ista?

    VastaaPoista
  7. Oliks pakko jättää toho kohtaan?!? Yhyy haluun tietää mitä tapahtuu....perfect luku tiiän et sanon nii aina mutku se totta! :) jatkoo odottelessa;))
    -Min

    VastaaPoista