sunnuntai 23. marraskuuta 2014

The Opposite part 12

Zayn:
Tietyllä tavalla tuntui hyvältä kertoa Jeannalle kaikki, mutta toisaalta en halunnut hänen säälivän minua. Catherinen kuolema oli tietenkin ottanut koville, enkä halunnut alkaa miettimään sitä uudestaan. Niall oli hokenut monesti, etten edes minä olisi pystynyt estämään kolaria tai siitä johtuvia kuolettavia vammoja.
"Ai... Olen pahoillani" Jeanna sanoi hiljaa ja tunsin hänen laskevan kätensä olkapäälleni.
"Ihan turhaan olet. Ihmisiä kuolee joka päivä, joten se on melkein tavallista että menetämme omamme" vastasin totuudenmukaisesti, enkä jostain syystä pannut pahakseni vaikka Jeanna piti edelleen kättään olkapäälläni.
"Ettekö te saa uutta ihmistä suojeltavaksenne?" Jeanna kysyi varovaisen kuuloisesti ja minusta tuntui, että häntä pelotti kysellä lisää. En minä tietenkään halunnut, että hän pelkäsi olla lähelläni mutta aikaisempi käytökseni taisi vaikuttaa asiaan aika vahvasti.
"Emme. Jos tai kun ihmisemme kuolee, keskitymme vain pysymään taivaassa ja hoitamaan muita hommia" vastasin olkiani kohauttaen.
"Kuten?"
"Hengailemme ja jotkut tekevät jotain hommia neuvostolle"
Välillemme tuli hiljaisuus, mitä en pannut pahakseni. Minua väsytti ja tarvitsin aikaa järjestelläkseni ajatuksiani. Ja kaiken lisäksi minun täytyisi saada puhua Niallille aikaisemmin tapahtuneesta..
"Haluatko nukkua? Voin säästää kysymyksiäni myöhempään" Jeanna sanoi yhtäkkiä, ilmeisesti tajuten mitä ajattelin.
"Joo. Haluatko edelleen sen reunan?" Kysyin hymähtäen ja viittasin seinään.
"Jos se ei sinua haittaa" Jeanna naurahti ja heittäytyi omalle puolelleen.



Jeanna:
Sammutettuani valot makasimme hiljaa varmasti yli puoli tuntia. En saanut nukuttua, sillä mietin Zaynin kertomia asioita. En ollut aikaisemmin ajatellut, että hänelläkin oli ollut ihminen mikä oli tietysti typerää. Tottakai hänelläkin oli ollut oma ihmisensä. Oli tosin ikävää kuulla, että hän oli kuollut. En ollut itse menettänyt ketään, en edes ketään isovanhemmistani joten en osannut kuvitellakkaan miltä Zaynistä tuntui.
Käännyin kyljelleni ja katselin Zaynin profiilia. Hän oli hereillä, muttei ilmeisesti huomannut minun katsovan häntä. Täytyi myöntää, että olin hermostunut. Vaikka hän näytti nyt rauhalliselta, pelkäsin hänen muuttuvan yhtäkkiä. Muuttuessaan uhkaavaksi Zayn näytti juuri siltä, että hän voisi repiä koko talon palasiksi..

Yhtäkkiä mieleeni tuli kysymys, jota en ollut aikaisemmin edes ajatellut.
"Zayn... Et ole syönyt yhtään" kuiskasin ja sain hänet kääntämään päätään hämmästyneen näköisenä.
"Mitäh?" Hän mumisi ja katsoi minua kulmat koholla.
"Olet ollut täällä jo kaksi päivää, etkä ole syönyt mitään" selitin hiljaisella äänellä. Zayn naurahti heti selitykseni jälkeen ja kääntyi taas makaamaan selälleen.
"Me emme syö ihmisruokaa. Emmekä me tarvitse ruokaa niin säännöllisesti kuin te" hän kertoi ja katsoi minua sivusilmällä.
"Ahaa... Oletko ihan varma ettei sinulla ole nälkä?"
"Olen! Mitäpä jos säästät kysymykset huomiselle ja nukut?" Zayn tokaisi, muttei kuulostanut vihaiselle. Se oli kyllä hyvä idea, vaikka mielummin olisin puhunut lisää. Käänsin kylkeä ja tunsin Zaynin tekevän samoin. Nukahdin muutaman minuutin kuluttua sen enempiä murehtimatta.


Heräsin tällä kertaa aikaisin, ainakin huoneen hämäryydestä päätellen. Kasvoni olivat jälleen päin seinää, mutta huomasin heti ettei Zayn ollut sängyssä. Tilaa tuntui olevan liian paljon, kun en tuntenut hänen olkapäätään selkääni vasten.
Käännyin vaivalloisesti ympäri ja yritin potkia jalkoihini sotkeutunutta peittoa irti samaan aikaan.
Jotenkin oletin, että Zayn olisi istumassa työpöytäni ääressä tai jotain mutta hänestä ei näkynyt jälkeäkään. Hänen sijastaan muutaman metrin päässä minusta, ikkunan edessä, seisoi hahmo jota en olisi ensimmäisenä odottanut.




Jeeee oon ollu kipeenä koko viikonlopun! -.- mutta sain sentään tämän väkerrettyä ja jne :D mulla on tossa vielä pari noita kysymyksii joten vastaillaampa sitte niihin!

Iltalehti vai Iltasanomat?
●hummm... En oo varmaa koskaa lukenu Iltalehtee xD elikkä varmaa sitte Iltasanomat!

Ootko ikinä ratsastanu?
● joohh harrastin joskus 6- vuotiaana ratsastusta puol vuotta :D

Mielipide 5sos'ista?
● En luokittelis itteeni mitenkään faniks,mut tykkään kyllä jostain niiden kappaleista ja muutenki niiden tämmösestä "meiningistä" :D varsinki Amnesia on buenoooooo!

Siinäpäne tais olla xD
muuten kaikki jotka on käyny kattoo Matkijanärhen voi yhtyä mun kuolemaan koska Katnissin laulu ja Peeta aka hui saatana.
JOUDUN OOTTAA VIELÄ VUODEN SEURAAVAAN!
Vituttaa vielä enemmän ku tiiän mitä tulee tapahtumaan enkä halua nähä sitä!!xD

6 kommenttia:

  1. Nyt mie jäin sitte miettii, kuka siel ikkunan takana on :D ja tietysti mulle syntyy monii epäilyksii x) jään oottelee seuravaa lukuu >:D
    -Millawaa ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava luku!
    Kävin kattoo sen matkijanärhen ihan vasta ja hemmetti miten sen elokuvan tekijät luulee et seuraavaa voi oottaa vuoden?!

    VastaaPoista
  3. Kuka Se ikkunahahmo on? :D
    Jee, ulos satoi lunta mut mä olin kipeenä sillon. Mä vaan rakastan lunta! Mua jäi nyppimään se matkijanärhen loppu, se jäi ärsyttävään kohtaan >:( Oon samaa mieltä cupcaken kanssa, kuka jaksaa odottaa vuoden? Tosin tappaisin itseni jos se tulisi keväällä koska muutan Tanskaan heti uudenvuoden jälkeen. Et arvaakaan kuinka suuret itkut tuli kun kuulin et pojat tulee suomeen... Just Sillon kun mä oon Tanskassa. Anteeksi, kun vaan kärtän jatkos, ymmärrän jos olet vääntänyt lukua pitkään ja ainoa mitä saat kiitokseksi on mun kärttämiset jatkosta. En osaa antaa rakentavaa palautetta, kun Tää on niin täydellinen ♡
    ~Matilda

    VastaaPoista
  4. Iiihanaaa jälleen kerran :)))
    Ite en oo viel sitä nälkäpelii nähny...Pitää mennä joku päivä kattoo!!
    Jatkoo odotelles
    -Min

    VastaaPoista
  5. Hui apua kukakohan siellä on o.O ihana luku kuiteskin. Matkianärhen kävin kattoon viikonloppuna, Peeta sai kyl kunnon raivokohtauksen. Innolla jatkoo oottelen.

    VastaaPoista