sunnuntai 10. elokuuta 2014

Desperation part 9

Lily:
Olin kertonut "treffeistäni" Louisin kanssa muille. Kuten arvasin he olivat hämmästyneitä eivätkä he oikein pitäneet ajatuksesta.
"Et tunne häntä tarpeeksi hyvin! Entä jos hän vaikka on kyttä? Hän voi pidättää sinut kaikista ryöstöistämme!" Lee varoitteli erittäin epä-leemaisella äänellä. Eikös hänen pitänyt aina olla se joka tekee uhkarohkeita juttuja joka päivä?!

Ristin käsivarteni lapsellisesti ja huokaisin.
"Jos hän on poliisi niin minä olen Obama! Antakaa nyt tämän asian jo olla! Hän vaikutti ihan mukavalta, mutta ei tässä mistään suhteesta ole kyse.. Hän saattaa olla ensimmäinen ystäväni jengin ulkopuolella" vastasin hieman vältellen. En tiennyt mitä Louis halusi, ystävyyttä vai jotain enemmän.. Melkein toivoin, ettei siitä tulisi mitään, nyt kun katsoin ystävieni vakavia kasvoja.
"Mutta entä jos hän kuuluu johonkin toiseen jengiin? Sehän olisi kuin veljeilyä vihollisen kanssa" Khai huomautti vakavasti ja katsoi minua tummilla silmillään.
"Hän ei ole puhunut mitään jengeistä.." sanoi hiljaa, yrittäen vakuuttaa heitä.
"Aivan! Ajattele nyt, mikä kiero paskiainen hän voi olla! Sinuna en lähtisi! Paitsi.. onko hän edes hyvännäköinen?" Trina kysyi ja sain kulmien kohotuksen Khailta.
"Ei sillä, ettet sinä olisi!" Trina jatkoi lepyttääkseen poikaystävänsä.
"Nonii, minä aion nyt kuitenkin mennä!" Tokaisin kun keskustelu alkoi vaihtaa aihetta. Lee näytti edelleen hieman loukkaantuneelta ja hän kohautti olkiaan.
Häntä tämä näytti eniten häiritsevän..

Puolta tuntia myöhemmin kuulin kevyen koputuksen tehtaan ovelta.
"Et kai... kertonut hänelle missä asumme?" Joshua kysyi matalalla äänellä, katsoen ovelle aivan kuten me kaikki muutkin. Pudistin päätäni ja näin sivusilmästäni Joshuan kurtistavan kulmiaan. Nousin ylös sohvalta nopeasti, ennen kuin kukaan ehti kysyä enempää. Harpoin ovelle ja avasin sen muutaman hengenvedon jälkeen.

Siinä hän seisoi, rennosti ovenkarmiin nojaillen. Hänellä oli musta nahkatakki, jonka alla oli puhtaan vaalea paita. Jalassaan hänellä oli tiukat mustat farkut. Tummat hiukset olivat tavanomaisesti sotkuiset ja huulet kaartuneet virneeseen.
"Siinäpä kesti" hän hymähti tervehdykseksi.
"Anteeksi kauheasti" vastasin tavoitellen sarkastista sävyä, mutta vilkuilin samalla olkani yli. Kaikki katsoivat meitä. Trina vilkuili kaula pitkänä, nähdäkseen salaperäisestä vieraastamme edes vilauksen.
"Täälläpä on kireä ilmapiiri.. mennäänkö?" Louis kysyi ja hänen katseensa viipyi Leen ärsyyntyneissä kasvoissa.
"Mennään!" Vastasin onnellisena siitä, että pääsisin pois ystävieni syyttävien katseiden alta.

"Tuollako sinä tulit?" Kysyin kulmiani kohottaen, kun astuimme ulos. Tien toisella puolella oli kiiltävän hopeinen moottoripyörä. Se näytti aivan liian hienolta kaikkien näiden ränsistyneiden rakennusten keskellä..
"Jep. Paljon mukavempaa kuin kävely" Louis vastasi ja lähti kävelemään upeaa pyörää kohti. Otin muutaman harppauksen kunnes olin hänen rinnallaan.
"Mitä sinä nyt? Minne me olemme menossa?" Kysyin kun Louis hypähti kevyesti pyörän selkään ja otti tukijalan pois.
"Tiedän yhden hyvän paikan. Hyppää kyytiin!" Hän kehotti ja väläytti hymyn.
"Oletko tosissasi?"
"Pelottaako?"
Purin huulta ja katsoi Louisia. Hän hymyili härnäten ja odotti.
Kerranhan me vain elämme... Kiipesin hänen taakseen ja otin tukea maasta.
"Kannattaa pitää kiinni" Louis hymähti ja käynnisti moottorin. Kietaisin käsivarteni hetken mietinnän jälkeen hänen vyötärölleen. Tunsin hänen vartalonsa tärisevän naurusta...
Moottoripyörä lähti liikkeelle niin yhtäkkiä, että jouduin tiukentamaan otettani paniikissa. En ole koskaan ollut moottoripyörän kyydissä... Pidätin henkeäni,  kun Louis kaartoi hurjaa vauhtia isommalle tielle. Me kiisimme illan hämärtämillä kaduilla, varmasti reilua ylinopeutta.
Minua hermostutti niin paljon, että meinasin laittaa silmät kiinni. Mutta en aikonut näyttää pelkurilta. Louis vaikutti hallitsevan vehkeen niin hyvin, että todennäköisesti en kuolisi tänään.



Uuuu eka osa joka on kirjotettu tabletilla! Samsung galaxy tab4, ei huono!:D
Pitäiskö mun tehä semmonen QOTD? Eli siis päivän kysymys, ja kaikki sais sitte vastailla?:D ♡♢♧♤ <- noi on kivoja xD

3 kommenttia:

  1. JES!! tänne tuli vihdoin luku (hienot 3 päivää ja mä oon jo erittäin epätoivonen, mä oon "pikkasen" koukussa :D)

    VastaaPoista
  2. Haluun tietää mitä seuraavaks tapahtuu :D ~N

    VastaaPoista
  3. Hyvä niinku kaikki nää sun on😍 Käyn joka päivä kattomassa et oisko täällä jo uus osa❤️ En oo yhtää koukus tai mitää 😄

    VastaaPoista