sunnuntai 5. tammikuuta 2014

~Never Give Up~ Part 9

Zayn:
"Liam, onko tuo Niallin auto?" Kysyin ja pysäytin Liamin kävelytiellä. Kyseisestä autosta nousi tumma hiuksinen tyttö, jota en ollut ennen nähnyt.
"Kyllä kai.." Liam totesi tiiraillessaan kuskin paikalle. Hän oli oikeassa, sillä hetken kuluttua Niall hyppäsi ulos ja meni ottamaan matkalaukun takakontista.
"Kuka tuo tyttö on?" Liam kysyi ja vilkaisi minuun päin. Tajusin silloin sen vast silloin. Tyttön oli pakko olla Darcia. Niall oli siis kuunnellut Alecia ennemmin kuin minua! En voinut uskoa, että Niall tosiaan hommasi pahaa-aavistamattoman tytön tänne!
"Ööh.. En tiedä. Mennään selvittämään" naurahdin ja peitin ärsymykseni Liamilta.
Niall ei tietänyt mitä Alec haluaisi tuosta tytöstä! Hän vain aikoi antaa täysin viattoman tytön tuntemattomalle miehelle!

"Niall!" Liam huusi kun tulimme talon pihaan. Ovea avaamassa oleva Niall käännähti ympäri ja huiskautti kättää.
"Moi! Mitä te täällä?" Hän kysyi ja Darcia kääntyi hänen sanojensa seuraksena katsomaan meitä. Täytyi myöntää, että hän oli kaunis. Tummat, keskipitkät hiukset, suloisen pyöreät kasvot ja siniset silmät.
Menimme heidän luokseen.
"Oltiin tuossa menossa keskustaan kun nähtiin, että tulitte tänne. Kukas on vieraasi?" Liam kysyi ja hymyili ilkikurisesti Niallille.
"Tässä on Darcia! Hän tuli Lontoosta asti tänne!" Niall kertoi ja Darcia moikkasi meitä hieman ujon oloisesti.
Katsahdin Nialliin vaivihkaan. Hän ei katsonut minuun vaan Darciaan. Hänellä oli kummallinen ilme. En ollut ennen nähnyt sellaista. Niall katsoi Darciaa hellästi. Siinä oli jotain mitä ei voinut sanoin kuvailla.


Darcia:
Niallin kaverit vaikuttivat ihan mukavilta. Niall esitteli heidät Liamiksi ja Zayniksi. He juttelivat hetken niitä näitä ja minä vain kuuntelin. Huomasin kyllä kuinka Zayn katsoi Niallia välillä jotenkin kummastuneen näköisenä. Ehkä jotain oli tapahtunut heidän välillään?
"No mutta me lähdetään menemään! Nähdään joku päivä!" Zayn sanoi hetken kuluttua, katsahti vielä Nialliin ja lähti sitten Liamin kanssa pois. Käännyin heti Niallin puoleen.
"Miksi Zayn katsoi sinua aina välillä kummallisesti? Onko jotain tapahtunut?" Kysyin samalla kun menimme sisälle. Niall katsoi minua hetken ja mietti ennen kuin vastasi.
"Meillä oli riitaa yhdestä asiasta vähän aika sitten, mutta kaikki on ihan hyvin!"
"Ahaa.. Oho! Sinulla on iso kämppä!" Huudahdin kun tulin avaraan olohuoneeseen. Siellä oli jättikokoinen telkkari, iso mukavan näköinen sohva ja biljardi pöytä. Vilkaisin myös keittiöön ja näin valkoiset työtasot ja valtavan harmaan jääkaapin.
"Ahtaus tuntuu minusta inhottavalle, joten hommasin kerralla parhaan kämpän!" Niall naurahti ja jätti matkalaukkuni sohvalle.
"Tosi mahtava juttu, että pääsin tulemaan tänne! Ihan oikeasti en tiedä mitä olisin tehnyt jos emme olisi tavanneet!" Hymyilin ja käännyin katsomaan Niallia. Ihmeekseni hän ei hymyillyt minulle takaisin vaan näytti melkein synkältä. Miksi hän yhtäkkiä näytti tuolta? Olinko minä tehnyt jotain väärin!?
Mutta juuri kun olin kysymässä syytä, hän väläytti hymyn takaisin.
"Tiedän! Tosi hyvä että minusta on ollut jotain hyötyäkin" hän sanoi ja hymyili leveästi. Mutta jokin jäi häiritsemään minua. Salasiko Niall jotain?
"Ainiin! Meidän täytyy käydä yhdessä paikassa!" Niall huudahti yhtäkkiä näyttäen hieman hermostuneelta, mutta yritti peittää sen hymyllä... Mitä oli tekeillä?

4 kommenttia:

  1. äääh! tää on oikeesti paras♥ en tee tyylii mitää muuta päivässä ku vaan päivitän tätä sivuu et millon jatkat! jatkapiaan!♥

    VastaaPoista
  2. Tänään lisäää? (:

    VastaaPoista