tiistai 21. tammikuuta 2014

~Never Give Up~ Part 16

Niall:
Darcian reaktio oli ollut järkytys. Alec oli tosiaan valehdellut hänelle kauheita asioita minusta, mikä teki oloni hirveäksi. Mitäköhän Darcia oli ajatellut!? Olin tottakai tietoisesti hommannut hänet tänne, mutten tiennyt mitä tapahtuisi ja aloin katua koko juttua melkein heti... Onneksi ainakin nyt vaikutti, ettei Darcia aikonut tyrkätä minua katolta alas.
"Ne portaat voivat olla vähän liukkaat.. Mutta autoni on ihan siinä vieressä" sanoin Darcialle, joka seisoi nyt katon reunalla.
"Joo.." Hän vastasi mumisten ja alkoi sitten hitaasti laskeutua paloportaita alaspäin. Odotin, että hän ehti mennä pidemmälle ensin ennen kuin lähdin itse perässä. Rautaportaat tuntuivat polttavan kylmyydellään käsiäni, ja hengityksi nousi höyrynä ilmaan.. Keli oli tosiaan kylmentynyt nopeasti..
"Olen alhaalla!" Darcia hihkaisi ja hetken päästä tunsinkin jo omien jalkojeni koskevan maata.
"Sehän meni paremmin kuin hyvin! Nyt häivytää täältä!" Naurahdin helpottuneena. Kun oli suunnitellut tätä, pelkäsin että jäisimme kiinni. Mutta Alec näytti olevan niin itsevarma, ettei laittanut vahtia Darcian ovelle. Sain kiittää häntä siitä.
"Huhuh.. Haluan pois täältä äkkiä" Darcia sanoi ja vilkaisi taloa inhoten.
"Hmm.. Minusta tuntuu, että luonani ei ole enää kovin turvallista. He huomaavat heti, että olet kadonnut.." Mumisin samalla kun lähdin Darcia kintereilläni kävelemään kohti puiden takana odottavaa autoani.
"Hetkonen! Joo, mennään Zaynin luo." Huudahdin yhtäkkiä tajuttuani vastauksen.
"Ai sen ystäväsi luo?" Darcia kysyi ja kiipesi pelkääjän paikalle. Nyökkäsin ja kaasutin pikavauhtia hiekkatielle ja kauemmaksi talosta ja Alecista.
"Hän on minulle palveluksen velkaa, joten emmeköhän pääse sinne yhdeksi yöksi!"

Zayn:
Olin sikeässä unessa kun heräsin äänekkääseen oven pimpotukseen. Silmät sumeina käännyin ympäri ja näin, että Perrie istui sängyssä pelästyneen näköisenä.
"Kuka siellä voi tähän aikaan olla!? Sain melkein sydänkohtauksen!" Hän tokaisi ja nousi sängystä äkäisen oloisena. Pomppasin itsekkin ylös ja ja lähdin haukotellen hänen perässään alakertaan.
Perrie avasi ulko-oven ja me molemmat hätkähdimme aika tavalla.
"Tere. Olisko täällä tarjota yöpaikkaa?" Niall kysyi hymyillen vekkulisti, aikaisemmin näkemäni tyttö kainalossaan.
"Mitä sinä täällä?? Oletko jostain tytönkin löytänyt?" Perrie kysyi ja teki heille tilaa. Niall naurahti ja pudisti sitten päätään.
"Tämä on vähän niinkuin hätätilanne.. Ja itseasissa kyllä olen löytänyt. Tässä on Darcia. Darcia tämä on Perrie" Niall esitteli huolettomasti ja riisui takkinsa samalla kun Perrie ja Darcia moikkasivat.
"Mitä jos Perrie menisit Darcian kanssa laittamaan petejä? Minulla olisi Niallille asiaa" ehdotin ja heilautin kättäni keittiön suuntaan. Olkiaan kohauttaen Niall seurasi minua ja istui sitten keittiön pöydän ääreen.
"Mitä on tapahtunut? Sinunhan piti antaa tyttö Alecille?" Kysyin epäuskoisena.
"Se on vähän pidempi juttu, mutta muutin mieleni. Hain hänet takaisin"
"Miksi?"
"Koska... Alec oli myymässä häntä Intiaan.."
"Mitä helvettiä!? Ja sinä et tiennyt siitä!?" Älähdin ja istuin pöytään häntä vastapäätä. Niall näytti vaivaantuneelta ja haroi hiuksiaan.
"En.. Siksi hainkin hänet takaisin"
"Ethän sinä ole koskaan välittänyt tuollaisista asioista" Sanoin ja kohotin kulmiani. Niall hymähti hermostuneena ja vilkaisi olohuoneeseen. Perrie ja Darcia eivät kuulleet keskusteluamme..
"Minä.. Saatan ehkä välittää hänestä enemmän kuin kenestäkään" Niall myönsi ja katsoi maahan posket punehtuen.




Tänään tuli semmonen mind blow ettei mitään rajaa!! Sain tietää että 'ennenkuin' kirjotetaan oikeesti erikseen!!!! Oon kirjottanu sen aina väärin!

3 kommenttia:

  1. :o oot niiin hyva! Nopee jatkoo en kestä!♥

    VastaaPoista
  2. äwäwäwäwääww IHANAAA <3<3 Pelastit mun illan taas vaihteeks :))

    VastaaPoista
  3. Hah kiitos! Koetan tänä iltana jatkaa!

    VastaaPoista