maanantai 24. helmikuuta 2014

~I Will Protect You~ Part 6

Juliet:
"Onko meidän ihan pakko mennä autolla?" Kysyi huokaisten katsoessani isoa maasturia. Se jos jokin herättäisi huomiota koulun parkkipaikalla..
"Jep! Tässä autossa on vaikka mitä vempeleitä, jotka varmasti kiinnostavat sinua kun olet niin innostunut aseista" Harry nauroi ja iski silmää. Hän ei taitaisi ikinä unohtaa ase-mokaani... Tai hän se tässä ajatteli sen kaksimielisesti!
"Voi että miten kiva" totesin sarkastisesti ja kiipesin etupenkille kun Harry piti ovea auki. Hän edelleen hymyili, kuin minun kiusaamiseni olisi paras asia koko päivässä.. Miten olinkaan voinut ajatella häntä sillä tavalla!? Olihan hän seksikäs ja kaikkea, mutta ärsyttävä ja hieman ehkä liian itsevarma.. Mutta silti hän oli hot..
Käskin tiukasti aivojeni pysyä asiassa kun Harry hyppäsi kuskin paikalle ja käynnisti auton. Samalla kännykkäni piippasi taskussa. Kaivoin sen esiin ja huomasin sen olevan L.L:ltä.
'Et vastannut eilen minun puheluuni.. Mikä on!?!? Ja muuten ajattelitko jättää minut kävelemään yksin vai oletko jo tulossa?xx'
"Harry. Voidaanko me ottaa yksi kaverini kyytiin matkalta?" Kysyin heti viestin luettuani. Harry nyökkäsi ja aloin heti kirjoittaa vastausta.
'Joo sori. Tulen autolla ja voin ottaa sinutkin kyytiin. Oon ihan kohta siinä teidän talolla x' vastasin ja käännyin katsomaan Harryä.
"Ajattelitko sinä jo nyt alkaa vetämään rooliasi?" Kysyin ja tarkistin samalla, että hän ajoi oikeaan suuntaan. Ihme kyllä juuri niin hän teki..
"Jep" hän vastasi ja kääntyi pikaisesti hymyilemään minulle. Miten hän olikin noin luottavainen? Itse en uskonut tämän onnistuvan ollenkaan.
Kun käännyimme L.L:llän kotikadulle, olin juuri aikeissa kertoa minkä talon kohdalla pysähdytään, mutta Harry pysähtyi heti oikealle kohdalle.
"Mistä tiesit, että hän asuu täällä?" Kysyin kummissani.
"Et tiedä puoliakaan mitä minä tiedän" Harry vastasi hymyillen omahyväisesti, naputellen ohjauspyörää. Olin juuri aikeissa kysyä mitä hän tarkoitti, mutta takaovi aukesi ja L.L kiipesi kyytiin.
"Moi Juliet!! Ja..." Hän tervehti hymyillen ennen kuin hänen katseensa osui Harryyn.
"Sinä olet varmaan Lily-Lydia.. Hauska tutustua" Harry sanoi yhtäkkiä hymyillen, täydellistä amerikan aksenttia matkien. Käännyin vilkaisemaan L.L:llää, joka näytti kerta kaikkisen ällistyneeltä.
"L.L jos saan pyytää.. Mutta hauska tutustua kuka ikinä oletkin" hän sanoi ja katsoi Harryä tarkasti päästä varpaisiin, tutkiva katse silmissään.
"Harry. Olen Julietin poikaystävä" Harry möläytti ja L.L:län katse nousi salaman nopeasti minuun. Loistavaa...
"Ahaa.. Juliet ei ole tainnut mainita.. Jenkki kenties?" L.L sanoi ja tuiotti minua tiukasti, ennen kuin kääntyi Harryn puoleen.
"Jep. New Jersey! Piti tulla tänne vierailulle ensimmäistä kertaa" Harry vastasi niin sujuvasti, että olisin voinut itsekkin uskoa häntä.
"Sepä kiva" L.L vastasi ja kiinnitti turvavyönsä. Hänen äänensävynsä kertoi etten pääsisi tästä helposti...
Koko automatkan vallitsi hiljaisuus. Harry hymyili minulla aikaajoittain, kuin kertoen miten hänen suunnitelmansa oli toiminut. L.L oli hiljaa, mutta tunsin hänen katseensa niskassani.

"Ai tuletko sinä mukaan?" L.L kysyi kun koulun parkkipaikalla Harry lähti mukaamme.
"Sain luvan rehtorilta tulla tutustumaan täkäläiseen koulujärjestelmään" Harry vastasi ja hymyili.
"Ihanko totta?" L.L kysyi minulta, kulmat kohotettuna niin korkealle, että ne melkei katosivat hänen mustan etutukkansa alle. Vilkaisin pikaisesti Harryyn, joka hymyili leveästi.
"Joo.. Soitin reksille ja ehdotin tätä.. Oli kuulemma tosi hyvä idea" valehtelin ja hoputin muita kahta kävelemään nopeammin. En halunnut jäädä kuulusteltavaksi tänne pihalle. L.L:lä oli onneksi eri tunti heti ensimmäiseksi, joten saisin olla rauhassa vielä tunnin verran.

Heti kun L.L oli kadonnut ihmisryysiksen joukkoon, vetäisin Harryn hihasta sivummalle.
"Hän tappaa minut! Miten minä muka selitän, että olen soittanut reksille?" Sihahdin ja vilkuilin samalla ohi kulkevia oppilaita. Muutama jäi kyllä katsomaan meitä..
"Minä sanon pari sanaa reksille ja se siitä!" Harry vastasi hymyillen ja kiskaisi minut takaisin ruuhkaan. Olipa tämäkin hyvä suunnitelma.. Reksi pyytäisi vaikka mitkä todistukset ennen kuin suostuisi mihinkään.. Vein Harryn kuitenkin kansliaan ja sieltä reksin puheille.

"Ihan Atlantin toiselta puolelta olet tullut?" Reksi kysyi kun olin selittänyt (tai oikeammin sönköttänyt ja valehdellut) hänelle mitä olimme suunnitelleet.
"Kyllä! New Jerseystä olen kotoisin" Harry vastasi hymyillen ja taas puhuen täydellistä amerikanaksenttia. En käsittänyt miten hän pystyi peittämään oikean aksenttinsa niin hyvin!
"Jaahaa.. No minusta tämä on hieno juttu. Kansainvälisyyttä ei ole meillä kovin paljon ollutkaan! Ja sitä paitsi Herra Styles vaikuttaa erittäin fiksulta nuorelta mieheltä" Reksi nauroi remakasti ja taputti Harryä olalle. Harryllä taisi olla aikamoista charmia kun sai reksinkin puolelleen hetkessä..
"Kiitos! Mukava päästä tutustumaan brittien koulujärjestelmään!" Harry vastasi ja hymyili mielistelevästi reksille.
Lähdimme kansliasta ja ehdimme juuri ja juuri ranskan tunnille. Kerroin opettajalle Harrystä ja hän laittoi meidät istumaan takariviin, jotta Harry näkisi parhaiten kuinka oppilaat työskentelisivät. Monet luokan tytöistä näyttivät huomanneet Harryn, ja nyt he kikattelivat ja vilkuttivat hänelle. Harry hymyili ja iski heille silmää... Tästä tulisi erittäin pitkä päivä...
















6 kommenttia:

  1. apuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    tää on ihanaa!
    Jatka nopeesti tai kuolen!!
    Miten osaatki kirjottaa näin hyvin ? :DD

    VastaaPoista
  2. Voi luoja!!! Tää on ihan mahtava! ♥

    VastaaPoista
  3. JATKAT NOPEE ääää.... mä kuoolleeen tää on nii ihana:3

    VastaaPoista
  4. Millon jatkat? Mä kuolen! Ajakksla. Tää on vaa nii ihana! ;3

    VastaaPoista
  5. Milloin jatkat? :D Tää on hyvä c:

    VastaaPoista
  6. Kiitos!:) sori kun on taas kestäny mutta tänään jatkan!!:D

    VastaaPoista