sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Desperation part 26

Lily:
Kaikki huoneessa olijat säpsähtivät yhtäaikaa kun terävä laukaus kaikui hiljaisuudessa. Sitten kuului huuto.
"Kuka helvetti antoi luvan ampua?!"
Vihaisen äänen perusteella en osannut sanoa kuka huusi, mutta se kuului alakerrasta. Minun teki mieli mennä katsomaan mitä oli tapahtunut, mutta Jazmin katsoi minua tuimasti. Oli ehkä parempi pysyä paikallani...
"Jaz... se jätkä lähti ulos" Trinan vieressä kyykkivä poika sanoi, tiirailtuaan ulos tähtäysreiästä.
"Kuka!?" Jazmin älähti ja ryntäsi ikkunan luo.
Minulle tuli heti paha aavistus ja seurasin häntä kiireesti nähdäkseni tilanteen omin silmin.
Jaz kumartui ja katsoi aukosta ulos. Odotin hänen takanaan kärsimättömänä, naputellen lattiaa kengänkärjellä.
"Louis mitä sinä teet?!" Kuului uusi huuto, joka vahvisti pahan aavistukseni.
Tyrkkäsin Jazminin pois tieltä ja kumarruin katsomaan pienestä aukosta ulos.

Vaikka aukko oli pieni, päätä kääntämällä näki isolle alueelle. Jouduin hetken etsimään ennen kuin näin maassa makaavan hahmon ja Louisin tämän vierellä. En tunnistanut tummiin pukeutunutta miestä, mutta Louis painoi hänen olkapäätään.
Nousin ylös ja suuntasin kiireiset askeleeni ovelle. Minun täytyisi auttaa Louisia. Hän ei voisi olla ulkona kun Mic tulisi.
"Et mene minnekkään" Jazmin kivahti ja pysäytti matkani nappaamalla ranteestani kiinni. Meinasin riuhtaista itseni irti, mutta Jazminin katse oli niin tiukka että hän sai minut epäröimään.



Louis:
Kun näin Zaynin kävelevän yksin keskellä katua, tiesin sen olevan osa Micon suunnitelmaa. Menin alakertaan varmistaakseni ettei kukaan vahingoittaisi häntä, mutta sitten se yksi rotan näköinen pojan nulikka ampui. Olisin voinut hakata hänet heti, mutta minun oli pakko päästä parhaan kaverini luo. Uhmasin Jamesin käskyä ja juoksin ulos kadulle.
"Zayn!" Huudahdin kun näin hänen makaavan asfaltilla, raajat levällään.
Polvistuin hänen vierelleen ja näin märän läntin hänen mustan t-paitansa rintamuksessa.
"Hei, kaikki hyvin! Se on vain olkapää! Ei mitään hätää!" Mumisin ja painoin haavaa kädelläni.
"Helvetti soikoon Lou... Painu takaisin sisään" Zayn sanoi käheästi, mutta kuulostaen melkein moittivalta.
"Ja vitut" naurahdin, oudolla tavalla onnellisena siitä, että sain taas olla hänen kanssaan.
"Olen tosissani ääliö... He tulevat ihan kohta" Zayn murahti ja yritti vääntäytyä pystyasentoon.
"En jätä sinua enää tänne. Me ollaan kusessa jo valmiiksi" totesin ja kiskoin hänet ylös. Olin ehkä hieman kovakourainen, mutta tiesin että Zaynillä oli korkea kipukynnys. Olimme kummatkin kokeneet yhtä luotia pahempaakin..
Lähdin taluttamaan Zayniä kohti taloa, mutta puolivälissä matkaa kuulin autojen hyrinää.
"Nonii ratsuväki saapuu" Zayn vitsaili vaisusti ja kiristi tahtiaan. Harpoimme ovelle, jonka luona James odotti järkyttyneen näköisenä. Ehdimme sisälle juuri kun kadun kulmaan ilmaantui jättiläismäinen jeeppi. Tiesin, että Mic tuli ensimmäisellä kyydillä. Olin erittäin tyytyväinen kun sain suljettua oven takanamme...

"Louis... Nyt on erittäin huono hetki tuoda lisää ystäviäsi tänne" James tokaisi vakavana, mutta auttoi minua raahaamaan Zaynin syvemmälle taloon. Laskimme hänet yhden makuuhuoneen sängylle, samalla kun ulkoa alkoi kuulua huutoa.
"Tiedän tiedän... mutta hän on oikeasti hyvä tyyppi! Ja sinun alaisesi ampui häntä ilman käskyä!" Puolustelin ja painoin lakanan palasella Zaynin olkaa.
"Hyvä on! Jos menet hänestä takuuseen... mutta jos hän on vakooja niin koko puolustuksemme on täysin turha" James tokaisi, pudisti päätään ja poistui huoneesta nopeasti.
"Wow... Aika helposti antoi vihollisen tulla sisään" Zayn sanoi ja naurahti kevyesti.
"James on varmasti sydämmellisin jengiläinen ikinä... ja kuitenkin ampuu porukkaa kuin itse Mic" totesin ja käskin hänen odottaa täällä. Haava ei vuotanut enää, mutta luoti oli edelleen sisällä.
"Jos joku tulee tappamaan minut, niin saanko ampua hänet?" Zayn kysyi melkein viattoman kuuloisesti, painaen haavaansa lakanalla.
"Älä tapa ketään tämän talon porukasta. Mutta ammu jos on pakko. James antoi sinun olla täällä, joten ei pitäisi olla ongelmia" vastasin ja lähdin ovelle. En kyllä uskonut, että kukaan sattuisi tulemaan juuri tähän huoneeseen. Tulisin takaisin heti kun saisin Lilyn mukaani.



Ughhh tekis mieli kirjottaa enemmänki, mut tuntuu sitte siltä että yhteen osaan tulis liian paljon xD mut yritän heti huomenna jatkaa, koska on semmonen kirjotusolo!

iPhone vs Samsung?
-nohhh itellä on iPhone, mut Samsungin tab xD Applella on parempi käyttöjärjestelmä, mut jotenki Samsung kuulostaa kestävämmältä ja tällee xD

6 kommenttia:

  1. Ihana taas kerran! (:
    Ja ööh itellä on kans iphone, mut kyllä se samsung kuulostaa kestävämmältä ja mielummin kyllä nyt vaihtaisin ehkä samsungiin :D

    VastaaPoista
  2. Ihana taas:) Ja voit kyl kirjottaa enemmänkin, pitkät luvut on parhaita :D
    Itellä on iPhone ja entisenä Samsungin käyttäjänä en ikinä vaihtas iPhonea mihinkää muuhun❤️

    VastaaPoista
  3. Ittellä on Lumia 520, ja mieluusti vaihtaisin iPhoneen :D
    ~Matilda

    VastaaPoista
  4. Mä muuten oon sitten toinen niistä ~M istä, en tiiä lukeeko Se toinen ~M tätä mutta oon huomannut lukevani samoja fanfic-blogeja sen kanssa ja pöllin vahingossa sen nimimerkinkin joten oon siis nyt Matilda.
    ~Matilda

    VastaaPoista
  5. Ihana, kun jatkoit ♥ Voi Zaynia, kun sai luodin olkapäähänsä, mut kyl se siitä paranee :) Ja ihana ku Louis autto Zaynii ja niin edespäin :) ♥ ja mulla on Lumia 630, koska halusin Lumian, et voin sitten omaks iloks kirjottella wordilla kaikenlaisii ficcei ja muita :) mut siis mun neljästä entisestä puhelimesta 3 on ollu samsungeja ja ne on kestäny hyvin ja sit yks oli Lumia 610, mut kyl iPhonekin ois kiva :D joo, ja laitan nyt itelleni nimimerkin, kun en sillon siihen ensimmäiseen viestiini oisko ollu 23 tai 24 ku ilmotin olevani uus lukija, nii en laittanu nimimerkkii nii laitan nyt, ku haluun xD selityksen 6/5 :DD
    -Millawaa ;)

    VastaaPoista
  6. Kiitos!! kiva että joku jaksaa vastata noihin! Jännä juttu, mut noin anojen nimimerkit oikeestaa helpottaa tunnistamaa xD joitain ihan muistaa ja tietää sen perusteella!xx

    VastaaPoista