tiistai 14. lokakuuta 2014

Desperation part 24

Zayn:
Auto heilui ikävästi edestakaisin, mikä vaikeutti puukon laittamista saappaan sisään. Minulla ei ollut aikaa etsiä puukolle tuppea, joten jouduin tunkemaan paljas teräisen aseen tiukkaan saappaaseen.
Asento oli kieltämättä epämukava: istuin ahtaalla takapenkillä kahden muun kanssa, nojautuneena etukumaraan. Pääni osui etupenkin selkänojaan kipeästi joka kerta kun kokematon kuski, Rick, jarrutti äkkinäisesti.
Suoristauduin heti saatuani puukon paikalleen. Muutaman nilkan taivutuksen jälkeen totesin tyytyväisenä, ettei terä päässyt viiltämään ihoani.
"Pitkästä aikaa päästään kunnon rähinään mukaan!" Peter, pelottavan näköinen ja erittäin väkivaltainen korsto murahti viereltäni.
"Harmi, etten ottanut sähkölamautinta mukaan" Lyn, matalaääninen goottityttö huokaisi Peterin toiselta puolelta. Hän kumartui eteenpäin ja katsoi minua mustaksi rajatuilla silmillään.
"Olet hiljainen Zeezee... Ikävöitkö petturikaveriasi?" Hän kysyi kallistaen päätään surumielisesti. Sitä hän viimeiseksi oli...
Päätin pitää suuni kiinni. Ensinnäkin tuo typerä lempinimi sai vereni kiehumaan, eikä parhaan ystäväni haukkuminen auttanut asiaa..
"Anna sen olla Lyn... Keskitytään vain pitämään hauskaa! Pääset kurittamaan porukkaa Rick. Eikö kuulosta hauskalle?" Peter nauroi ja tarttui kuskin penkistä molemmilla valtavilla käsillään. Penkki heilahti ikävästi, ja sai epävarman ja kalpean Rickin kädet tärisemään. Säälin häntä...


Louis:
Seisoimme pienenä rykelmänä yläkerrassa, minne Jazmin oli meidät käskenyt. Tässä huoneessa oli meidän lisäksemme muutamia Jamesin jengiläisiä, jotka asettelivat suojia ikkunoiden eteen. He myös tekivät pieniä reikiä, joista voisi ampua kadulle...
"Saatte omat aseenne takaisin. Meillä ei kuitenkaan ole paljoa ylimääräisiä itsellämme" Jazmin sanoi ja ojensi puukorin minulle. Hiljaisuuden vallitessa keräsin oman pistoolini ja veitseni. Kiinnitin ne vyöhöni tottuneesti. Sitten käännyin katselemaan kuinka muut tekivät samoin.
Lilyn porukalla ei kuitenkaan kokonaisuudessaan ollut aseita nimeksikään. Se saattoi kyllä johtua siitä, että yllätin heidät aamulla...
"Hei, sinä!" Tummatukkainen tyttö huudahti Jazminin perään, ja sai tämän kääntymään yllättyneenä.
"Meillä ei ole aseita! Muutamalla puukolla ei konekivääriä torjuta, vai mitä mieltä olet?" Tyttö jatkoi ja astui edespäin.
"Trina, älä ole noin töykeä" Lily mumisi hänelle, ennen kuin ärtyneen näköinen Jazmin ehti avata suunsa.
"Onhan meillä oikeus olla töykeitä nyt! Ei meitä voi laittaa isomman luokan taisteluun pikkuterien kanssa!" Tyttö, Trina, tokaisi ja sai Lilyn vuorostaan näyttämään ärtyneelle. Taisi olla aika rauhoitella tilannetta..
"Jos teiltä liikenisi meille muutama peruspistooli ja ehkä puukkoja ja veitsiä, meillä kaikilla olisi parempi mieli." Sanoin ja melkein yllättyneenä kaikki käänsivät katseensa minuun päin. Trina pyöräytti silmiään, mutta vaikeni.
"Hmph... odottakaa täällä" Jazmin tuhahti, heitti Trinalle lyhyen puukon ja katosi sitten ovesta.
"Hmmm aivan... Mitä kaikkea teillä on? Jos näin aluksi kaikilla olisi edes jotain kättä pidempää" Lily aloitti, hyödyntäen rauhallisempaa ilmapiiriä.
"Minulla on kaksi katanaa. Ota sinä toinen" Lee sanoi ja ojensi sen synkän näköiselle miehelle, joka seisoi Trinan vieressä.
Esimerkkiä seuraten muutkin jakoivat aseensa. Ilokseni huomasin, että meillä oli nyt yhteensä kaksi pistoolia.
"Ota sinä tämä" sanoin hiljaa ja ojensin pistoolin vyöltäni kohta Lilyä.
"Mitä sinulle sitten jää? Ei pelkillä veitsillä pärjää" Hän mumisi vastalauseeksi, mutta otti aseen vastaan.
"Minä hommaan jotain myöhemmin" vastasin huolettomasti. Tai ainakin sain sen kuulostamaan huolettomalta. Pääasia oli se, että Lilyllä oli ase. Se oli huomattavasti parempi kuin mikään veitsi. En kyllä aikonut jättää häntä hetkeksikään yksin, mutta kaiken varalle... Vilkaisin seinäkelloa ja mielialani laski jälleen. Kello oli jo yli kuusi illalla. Joutuisimme siis taistelmaan pimeässä, mikä aina teki kaikesta vaikeampaa.



Ughhhh en keksi mitää sanottavaa... xD

Kysymys!!
- Kissat vai koirat?

Vaikka mulla on koira niin sanon kissat... xD

8 kommenttia:

  1. Uuu kiva ku jatkoit taas! Mahtavaa tekstiä jälleen kerran. (:
    En tiiä onko tuohon kysymykseen tarkotus vastata mutta vastaanpa silti että koirat :D

    VastaaPoista
  2. Koirattt! :D jatka taas pian ja tiedoksi että olen lukenut nyt sun koko tuotannon :) Oot hyvä kirjoittamaan.
    ~Matilda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Woooww en ees ite jaksanu lukea kaikkia xD kiitos paljon!!

      Poista
  3. Jes hyvä jatkoit! Kiitos❤️ Jaa sanotaan koirat :D

    VastaaPoista
  4. mä en tiedä kumpi kun meillä niitä molempia on :D jatka äkkiä!!!

    VastaaPoista
  5. Jatkoit, jee:D oi, nyt on jännät paikat, uuu... ♥ ja meillä on molempia, tosin vain yks kissa (miun kissa♥) ja nyt neljä koiraa, ku saatiin uus, mut vaikkee valita niin kissakoira xD (kissankoiran sekoitus) joo, tää oli jännä luku, tnx siitä :3 ♥

    VastaaPoista
  6. Jee uus luku! Vastaan että koira koska omistan sellasen:D On mulla kissojaki ollu mut silti..

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille kehuista ja vastauksista!:)

    VastaaPoista