keskiviikko 17. joulukuuta 2014

The Opposite part 18

Niall:
Meinasin tylsistyä kuoliaaksi omassa huoneessani, kun neuvosto piti kokoustaan. Yleensä kokouksien takia ei järjestetty liikkumiskieltoa, mutta tällä kertaa oli poikkeus. Olin kuitenkin sen verran onnekas, että tiesin mistä tällainen johtui. Tiesin, että Harry oli lähetetty hakemaan Jeannaa kuulusteluun ja siellä päätettäisiin mitä hänelle tehtäisiin. Toivoin, että Gideon ei hermostuisi tai antaisi Jeannalle rangaistusta... Minähän olin hänet tähän vetänyt.

Olin istunut sängynreunalla jo yli puoli tuntia, heitellen pientä palloa vastakkaiseen seinään. Olisin voinut tehdä jotain rakentavaa, mutta mielessäni pyöri liikaa asioita. Ensinnäkin olin huolissani Zaynistä. Gideon tai Morgan eivät kummatkaan suostuneet etsimään apukeinoja vaan lukitsivat hänet kellariin, pois muiden näkyvistä. Hänestä ei tiennytkään kuin muutama henkilö koko talossa. Gideon tahtoi pitää koko "sairauden" salassa, mikä oli järjetöntä. Jos kaikki tietäisivät, olisi helpompaa etsiä apukeinoa..
Tosin kukaan meistä ei ollut koskaan kuullut mistään Zaynin ongelman kaltaisesta. Oli varmaa, että hän oli enkeli. Eivätkä enkelit voi muuttua demoneiksi noin vain. Eikä demoneita pitäisi edes olla olemassa enää nykypäivänä.
Olin kuullut pienenä tarinoita kuinka "pahat enkelit" eli demonit oli tapettu viimeiseen asti. Siksi oli hullua, että Zayn alkoi näyttää ja käyttäytyä kuin sellainen..

Kesken syvien mietteideni huoneeni ovi tempaistiin auki. Hätkähdin rajusti yhtäkkistä ääntä ja heilautin siipiäni kuin olisin lähdössä lentoon. Tuloksena oli rikkoutunut kukkaruukku, joka oli ollut ikkunalaudalla...
Simon asteli sisään, välittämättä kukkaruukun särkymisestä.
"Mitä sinä täällä vielä istut? Morgan kuulutti jo, että kielto on poistettu" Hän sanoi hyvin tunnetulla redneck- aksentillaan. En voinut vieläkään ymmärtää miksi hänellä oli sellainen aksentti. Hän ei nimittäin ulkoapäin näyttänyt yhtään tyypilliseltä etelävaltiolaiselta juntilta. Hän oli ennemminkin "vastustamaton nörtti" kuten Lavinia oli julistanut..
"Kaijutin on rikki" Huokaisin ja potkin kukkaruukun sirpaleet sängyn alle. Ne olisivat huomisen ongelma.
"Voin pyytää Jacksonin korjaamaan sen. Mutta ala tulla, etsitään Lav ja keksitään tekemistä" Simon vastasi päättäväisesti ja katsoi minua vinosti hymyillen.
En oikeastaan ollut sillä tuulella, että jaksaisin lähteä hillumaan heidän kanssaan mutta kait se oli parempi vaihtoehto kuin tylsistyä yksin.
"Hyvä on! Mutta etkö mene katsomaan Lizzyä?"
"Kävin jo aamulla. Hän oli menossa sukujuhliin tai johonkin sellaiseen" Simon vastasi olkiaan kohauttaen mutta lämpimästi hymyillen kun mainitsin ihmistytön.
Lähdimme yhtä matkaa etsimään Laviniaa muista kerroksista.


Jeanna:
Olimme noin kymmenen minuutin kuluttua selvinneet yläkertaan, Harryn huoneeseen. Olimme hiipineet käytäviä pitkin ja lähettäneet Lavinian menemään edeltä. Hänen tehtävänsä oli ollut varoittaa meitä lähestyvistä henkilöistä (en ollut varma voisinko sanoa ihmisistä..) viheltämällä. Selvisimme yllättävän hyvin vaikka yhtäkkiä käytäville ja portaisiin oli ilmestynyt paljon enkeleitä. Aikaisemmin koko paikka oli ollut autio..

En ollut aikaisemmin ajatellut asiaa, mutta kaikki enkelit asuivat käytännössä hotellihuoneissa. Ilmeisesti jokaisella oli omansa, jota sai sisustaa mielensä mukaan. Minusta tuntui, että huoneita oli monta sataa. Päärakennuksessa oli yli kymmenen kerrosta ja jokaisessa oli haarautuvia käytäviä täynnä huoneita ja oleskelutiloja. Mieleeni tulivat yliopistojen kampukset.
Harryn huone oli melko iso, vaalea ja siisti. Se oli sisustettu vaalean ja ruskean sävyillä, mikä miellytti silmääni. Huoneessa oli valtava sänky, iso ikkuna ja tumma vaatekaappi. Kaikki näytti todella siistiltä, vaikka nojatuolin selkänojalla roikkuikin tummanharmaa t-paita ja lattialla oli muutama kenkä pari.

Istuin Lavinian kanssa Harryn sängylle ja Harry itse heittäytyi nojatuoliin. Hän näytti miettivän jotain, mutta ei ilmeisesti halunnut puhua siitä. Sen sijaan Lavinia oli äänessä.
"Eli siis, jos ymmärsin oikein, Jeanna haluaa jäädä tänne koska Zaynin tila on edelleen huono. Ja tämä on kiellettyä koska Gideon käski viedä hänet takaisin vai mitä?"
Nyökkäsin ja tunsin oloni hieman vaivaantuneeksi. Halusin tottakai jäädä ja auttaa Zayniä jotenkin, mutta samalla aiheuttaisin vaivaa Harrylle ja Lavinialle. Joutuisimme epäilemättä isoihin ongelmiin jos joku saisi tietää..
"Siistiä! Vihdoinkin jotain toimintaa!" Lavinia naurahti ja heilutellen valkeita siipiään niin että hiukseni menivät sotkuun.
"Mikä Zayniä vaivaa? Tai siis... Eihän tuo ilmeisesti ole normaalia?" Kysyin ja toivoin että saisin vastauksia.
Lavinian hymy hyytyi ja hän katsoi mietiskellen Harryä.
"Emme tiedä. Mutta se ei todellakaan ole normaalia. Zacharias sanoi, että se voisi olla jonkinlainen myrkytys" Harry sanoi, katsellen minua ilmeettömänä.
"Tai ehkä hän on tullut hulluksi" Lavinia ehdotti ja katsoin häntä heti kulmat kurtussa. Olin varma, ettei Zayn ollut tullut hulluksi. Olin ennemmin myrkytyksen kannalla.
"Ehkä" Harry kohautti olkiaan ja mulkaisin häntäkin.
Olin jo avannut suuni, kun ovi tempaistiin yhtäkkiä auki ja kaksi poikaa tuli sisään. Toinen näytti Spidermaniltä. Tumman ruskeat hiukset, tummat silmät ja silmälasit. Kasvot olivat kapeat ja suu vääntynyt virneeseen.
Toinen poika oli Niall, jonka katse kääntyi heti minuun. Ilmeisesti hän ei odottanut minun olevan täällä.



Huhhh tässä taas kesti! On ollu vähä kiireitä jouluostosten kaa (ois helpompaa jos ois rahaa) ja näi!:D

Aattelin tällee vaa kysyy et miten te meikkaatte jos meikkaatte?:D
Itellä on sillee iha perus: piirrän kulmakarvat (älkää hermostuko, ei mulla oo semmosii käsittämättömii piirrustuksia silmien yläpuolella xD), teen rajaukset ylös ja alas (tosin vähemmän ku ylös) ja sitte vaa ripsaria kunnolla xD Meikki voiteita en oikeestaa ees käytä, puuteria vaa ihopakkelina!

Ja sitte, nyt vaa kaikki joilla on KIK tulkaa juttelee xD mätänen aina koulus ja tarviin tekemistä tunneille!:D vastaan kyllä ihan kaikille! -> susannaww98

8 kommenttia:

  1. Ihanaa päästä lukee taas näit ! Ja tää oli TOSI hyvä luku sillee oikeest ;)
    Jaa en meikkaa kauheest vaa meikkivoidet pohjaks ja reilusti ripsarii koska 7. Luokka...Mul ei kyl oo valitettavast kiki:iii ....
    -Min

    VastaaPoista
  2. Apua oli hyvä :D Ja en itseasias meikkaa viel ollenkaa vaik oon jo kasil :p Mut vois kyl huomen tulla juttelee sulle ;) Tein kikin vihdoinki vähä aika sit :D

    VastaaPoista
  3. Taas kerran hyvä luku :D ja Lavenia vaikuttaa kivalle ;) ja ite en meikkaa ollenkaa ja oon seiskal, mut ei se meikki vaa oo mun juttu xD mut jatkoo ootelles lähen nyt ensiks nukkuu ku nukahan kohta x)
    -Millawaa ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana luku :) mää meikkaan aikalailla samalla tavalla ku sääki mutta en tee rajauksia alas xD :)

    VastaaPoista
  5. Omfg äkkii jatkoo !!
    Mä teen just saman ku säki mut vaa laitan huulii huulikiiltoo koska haluun korostaa silmii muuten olisin vailla meikki koska must on kauniimpi luonnostaa eikä mitää kilo meikkii naamas
    Ja mul on kik voisin tullakki jutteleen sulle

    VastaaPoista
  6. ihana luku! ja en oikeen meikkaa, peitepuikkoo taivutan ripsey ja laitan kulmiin värii :) oisko mahollisy et laittasir kuvan sista ens osaan :-)

    VastaaPoista
  7. oi en oo lukenu näitä pitkään aikaan ja vihdoinki päätin lukasta ja ihania nää uudet ficit on! oon rakastunu tähän uuteen ficciin!! :Dd
    ja mä laitab ekana meikkivoiteen ja puuterin, niide jälkeen siirryn kulmiin, puirrän ne ja sitte laitan ripsaria, paljon! :D

    VastaaPoista
  8. Mukava kun näin moni vastas!:D kiitos kaikista kehuista kanssa!! Voisin itseasiassa laittaa kuvan itestäni, vaikka mun selfie-taidot ei oo mitkään erityisen hyvät xD

    VastaaPoista