torstai 12. helmikuuta 2015

The Opposite part 28

Jeanna:
Totta puhuen en ollut ihan kärryillä siitä mitä tapahtui parasta aikaa. Kaikki oli tapahtunut niin nopeasti, eikä kukaan ollut vaivautunut selittämään yhtään mitään. Juoksin siis hengästyneenä Harryn vierellä, joka oli väkisin halunnut pitää kädestäni kiinni. Olimme muutaman metrin taaempana kuin Zacharias, Niall ja Zayn mikä oli kyllä ihan hyvä juttu. Zayn oli nimittäin suoraan sanottuna kammottava ollessaan vapaalla jalalla. Ohuet ketjut hänen ranteissaan eivät näyttäneet kovin vahvoilta..

Käytävillä juokseminen oli vaikeaa. Enkeleitä tulvi joka nurkan takaa ja jouduimme jopa tönimään heitä päästäksemme läpi. Kiroukset ja epäkohteliaat huudot kaikuivat perässämme, mutta tajusin sen verran ettemme voineet pysähtyä. Zaynin ulkonäkö ja ketjut oli varmasti pantu merkille, eikä meillä siis ollut muuta vaihtoehtoa kuin paeta ennen kuin joku ottaisi meidät kiinni.
Kylkeäni pisti ja hengitykseni oli niin nopeaa, että tunsin polttelua keuhkoissani. En todellakaan ollut luotu juoksemaan joten olin kiitollinen siitä, että Harryn vetävä käsi pakotti minut pitämään vauhtia yllä.
Kun tulimme sen ison portaikon yläpäähän joka johti pääaulaan huomasin kaksi asiaa. Ensinnäkin näin Lavinian seisovan aivan ison ulko-oven edessä, kasvoillaan jännittynyt ilme. Sitten huomasin Gideonin ja valkohiuksisen naisen, jotka olivat ilmeisesti juuri saapuneet aulaan. He seisoivat vieretysten aulan vasemmalla puolella, eivätkä he ilmeisesti olleet tajunneet mistä oli kyse.
Zacharias ja Niall olivat selvästi huomanneet heidät myös, mutta he eivät hidastaneet vauhtiaan. Zacharias lähti harppomaan portaita alas ja hän veti Niallin kanssa Zaynin mukaansa. En ollut ihan varma mutta olisin melkein voinut vannoa, että kuulin Zaynin tukahduttavan huudahduksen..
"Zacharias! Gideon on-" Harry huusi, huomatessaan neuvoston päälikön vasta portaiden puolessa välissä.
"Tiedän! Nyt vaan juoksette!" Zacharias huusi vastaukseksi samalla kun laskeutui viimeiset portaat.

Käänsin katseeni katsomaan Gideonia ja naista, mutta he eivät enää seisseetkään aulan reunalla. Nyt he olivat juosseet oven eteen, hätääntyneen Lavinian luo.
Kompuroin viimeiset portaat irroittamatta katsettani heistä. Gideon oli juuri vetäissyt veitsen vyöltään ja huusi jotain mistä en saanut selvää. Nainen oli taas napannut rimpuilevan Lavinian tiukkaan otteeseen.
Zacharias ja Niall eivät välittäneet Gideonista vaan he juoksivat suoraan päin neuvoston johtajaa.
Kuului kova rysäys kun Gideon lensi maahan, eikä kukaan meistä jäänyt taivastelemaan näkymää. Zacharias veti Niallin ja Zaynin Gideonin ylitse ja he tempaisivat oven auki. Minä kuitenkin hidastin vauhtia juuri oven kohdalla.
"Ala tulla Jeanna!!" Harry huusi, mutta tempaisin käteni irti hänen otteestaan. Käännyin ympäri ja säntäsin suoraan päin valkohiuksista naista ja Laviniaa. Vaikka joka paikkaan särki enkä pystynyt hengittämään kunnolla, en vain voinut jättää Laviniaa pulaan.
Lähempää katsottuna nainen oli vanhempi kuin olin luullut. Hänellä oli kapeat, ankarat kasvot ja hän näytti juuri siltä miltä pelottavat isoäidit näyttävät. Tartuin kuitenkin hänen toiseen käteensä, joka puristi Laviniaa, ja väänsin niin kovaa kuin pystyin. Nainen huudahti kivusta ja yllätyksestä. Hänen otteensa löyseni ja Lavinia pääsi irti repimään itsensä irti. Huono uutinen oli se, että naiset siivet löivät minua suoraan päin naamaa. Isku ja tuulenpuuskahdus saivat minut kaatumaan taaksepäin, enkä edes älynnyt ottaa käsillä vastaan.
Mätkähdin lattialle kovan äänen säestämänä ja viimeisetkin ilmat katosivat keuhkoistani.
Vedin rohisten henkeä ja kohotin päätäni muutaman sentin lattiasta vain nähdäkseni kuinka Gideon ontui minua kohden. Hän piteli toista jalkaansa, eikä ilmeisesti pystynyt laittamaan sille painoa. Se ei kuitenkaan ollut minulle hyödyksi, sillä olin liian sekaisin tehdäkseni mitään.
Gideon näytti hurjan vihaiselta kumartuessaan lähemmäs minua. Hänen siipensä löivät pientä mutta tiheää tahtia. En tiennyt miksi kiinnitin siihen huomiota, mutta liike oli uhkaavaa.
"Tiesin, että aiheutat ongelmia... Hoidan sinut heti omin käsin-" Gideon aloitti, mutta Lavinian tehokas potku nivusiin keskeytti hänet.
Gideon ähkäisi ja kaatui maahan. Ja tällä kertaa tajusin liikkua.
Kierähdin kyljelleni ja sitä kautta pääsin pystyyn. Lavinia tarttui minua kädestä ja pakotti minut taas liikkeelle. Juoksimme tällä kertaa ilman esteitä ovesta ulos ja törmäsimme heti Harryyn.
"Mitä tapahtui?!" Hän kysyi, mutta Lavinia tempaisi hänet paidan helmasta mukaansa. Nyt meillä ei ollut aikaa jutella, sillä Gideon ei varmasti päästäisi meitä karkuun näin helpolla.

Juoksimme uskomattoman puutarhan läpi, kohti sitä porttia josta olimme Harryn kanssa tulleetkin. Näimme jo kaukaa kuinka Zacharias, Niall ja Zayn olivat jo siellä odottamassa.
"Mihin te jäitte?! Meillä ei ole aikaa tuhlattavaksi!" Zacharias tokaisi ja levottomana katseli olkiemme yli päärakennusta. En pystynyt vastaamaan vaan kumarruin ja otin käsillä tukea polvistani. Kylkeeni pisti niin vietävästi, etten ollut tuntenut moista koskaan ennen. Tai ehkä se johtui siitä, etten koskaan ollut juossut noin pitkään ja kovaa...
"Kerromme myöhemmin! Aletaan painua!" Lavinia henkäisi ja työntyi muiden ohi avatakseen suuren portin.
"Hyvä on... Niall, ota sinä Jeanna." Harry sanoi ja ojensi kätensä ottaakseen ketjun Niallilta, joka näytti hämmästyneeltä.
"Miksi? Luulin, että sinä ottaisit hänet."
"Minä luotan sinuun sen verran. Ja haluan varmistaa, ettei Zayn pääse irti."
Niall kohautti olkiaan ja hän antoi ketjun Harryn käsiin. Hän ja Zacharias tarttuivat Zayniä hartioista ja sitten he vain hyppäsivät portin ulkopuolelle ja ilmeisesti lähtivät lentoon. En nimittäin enää pystynyt näkemään heitä.
"Käykö tämä sinulle? Että vien sinut siis." Niall kysyi ja tuli viereeni.
"Tottakai." Vastasin todenmukaisesti ja Niall nyökkäsi tyytyväisenä. Sitten hän tarttui minusta tiukasti kiinni ja hyppäsimme Lavinian kanssa kaikki kolme yhtä aikaa alas.




Nyt on menny hurjasti aikaa viimesestä!! Oon ollu oikeesti kauheen laiska (-.-)mut yritän tsempata!! Tää osa ei oikeen onnistunu inspiksen puutteen takia mut yritän parantaa sitä kans!
Btw tänää oli penkkarit ja arvatkaa kuka kulki koko päivän "muna" otsaan kirjotettuna xD
Miten teillä on menny ihan yleisesti ottaen? Onko kellää muulla penkkarikokemuksia?:D

10 kommenttia:

  1. Meil oli myös tänää penkkarit mut ei oikee mitää muutaku karkkei heitettii päähä ja kaveri sai vuoden pikku nilkki tittelin :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä luku taas kerran :D ja mie ite olin eilen oman luokan kaa liikuntatunnilla just sillo ku abit heitteli niitä karkkei ja kirjotteli sekä piirteli naamoihin huulipunilla, joten vältyin ite siltä :D tosin mun pikkuveljen naama oli iha punaseks tuhrittu ja se näytti iha, ku sil ois ollu ihottumaa xD mut sen näin, ku ne viskottii lumihankee ja sit lähti ajelee sil kuorma-autol :D mut, juu jään oottelee seuravaa lukuu ;)
    -Millawaa ;)

    VastaaPoista
  3. En oo kommentoinu TODELLA pitkiin aikoihi ku kännykkä meni paskaks ja kaikkee muutakin ikävää nii pääsin lukee näit vast nyt...tää luku oli IHANA!! Ainoo huonopuoli oli se et must se oli vähän sekava joissain kohissa ja benkkareist sen verran et Satdiskin oli mut en saanu yhtä ainoaa karkkii ku koulu loppu vast kolmelt ja mul oli treenit heti koulun perään....
    -Min

    VastaaPoista
  4. ihana! jatka pian! <3<3

    VastaaPoista
  5. Susanna, jatka tai mä kuolen!
    Sua syytetään murhasta.
    Repesin tolle muna otsaan kirjoitettuna XD
    :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herranjestas O.O anon vapautusta tästä syytteestä!!

      Poista
  6. Millon jatkuu? Susanna, nyt jatkat tai mä tuun sinne, ja jatkan tätä ficcii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsiisus xD yritän tänä iltana ainaski alottaa, huomenna viimestää pittäis ilmestyy!:D

      Poista
  7. Piti tulla jo eilen!!!!!!!!! /:[

    VastaaPoista