perjantai 20. kesäkuuta 2014

~I Will Protect You~ Part 25

Harry:
Kun kuuloni alkoi hitaasti palaamaan, aloin myös kiinnittää huomiotani ympäristöön. Tunsin makaavani lattialla, epämukavassa asennossa toisen käteni päällä. En hetkeen käsittänyt mitä oli tapahtunut mutta sitte räjähdys palasi mieleeni.
Pomppasin istualteni niin nopeasti että silmissä sumeni... Olin ollut varmasti tajuttomana jo tovin, niin heikko olo minulla oli. Mutta muistin että Juliet ei ollut kanssani...
Seinästä tukea ottaen nousin ylös ja haparoiden katsoin ympärilleni. Käytävän lattiassa oli reuna ja seisoin melko vaarallisesti sen reunalla. Kivimurskaa ja lasinsiruja oli kaikkialla.

"Harry! Sinä vuodat verta!" Huudahti joku jostai läheltä, ja käännyin katsomaan taakse. En ollutkaan yksin käytävällä vaan siellä oli jo melkoinen hulina kun ihmiset sinkoilivat eri suuntiin ja auttoivat loukkaantuneita. Kukaan ei tainnut oikein tietää mitä oli oikein tapahtunut.
"Olen kunnossa." Vastasin minua lähestyvälle Caralle, yhdelle sihteereistämme.
"Et ole! Sinun täytyy tulla täne suuntaan, Jeremy ja Gail ohjaavat ihmisiä ulos tuolla päässä. Ambulanssit odottavat sillä!" Cara vastasi topakasti ja yritti kiskoa minua käsivartesta mukaansa. En kuitenkaan suostunut liikahtamaankaan.
"Missä Juliet on?" Kysyin katsomatta häneen päin.
"Kuka? Ai pääministerin tytär? E-en tiedä.." Hän sanoi mietittyään hetken. Se riitti minulle.

Hitaasti tarkistin vyöni ja onneksi löysin vahingoittumattoman aseeni. Tarkistin lippaan ja laitoin sen takaisin.
Vessan ovi oli lattiassa olevan aukon toisella puolella, mutta sen edusta oli peittynyt kiviin. Aukon toiselle puolelle ei pääsisi tästä... Käännyin kannoillani ja lähdin kävelemään ihmisjoukkoa kohti. Menin heti ensimmäisestä ovesta sisään, sillä tiesin että sitä kautta pääsisin ohittamaan aukon.
Minun pitää löytää Juliet. En antaisi itselleni anteeksi jos hänelle tapahtuisi jotain.



Juliet:
"Bill..? Pääseekö näitä portaita pitkin ylös?" Kysyin kun olimme vaeltaneet jo tovin pimeissä käytävissä. Vieressäni olevat portaat olivat pienet, mutta jonnekkin ylös ne näyttivät johtavan.
Bill kääntyi kannoillaan ja katseli portaita hetken.
"Hmmm... Pääseehän niitä. Mene sinä vaan edeltä tällä kertaa!" Hän vastasi tuttuun tapaansa hymyillen ja antoi minulle tietä.
Lähdin kiipeämään ylös, liu'uttaen kättäni kaidetta pitkin. Täällä ei näkynyt kivipölyä, joten taisimme olla pommittomalla alueella. Ehkä täältä pääsisi ulos! Tai Harryn luo... Ajatus hänestä sai minut nielemään kyyneleeni. Pommi räjähti aivan hänen kohdallaan, enkä ole nähnyt häntä sen jälkeen! Mitä jos hän todella oli saanut surmansa... En halunnut ajatella sitä, mutta totuus tuntui pahalle. Millä mahdollisuudella hän olisi muka selvinnyt..?

Portaat olivat lyhyet mutta ne nostivat meidät kerroksen verran ylemmäs. Täälläkään ei ollut sähköjä, mutta paikka ei sentään näyttänyt kellarilta. Se oli selvästi toimistokerros, niin paljon työpöytiä oli siellä oli. Mutta ei yhtään työntekijöitä... Heidät kaikki oli varmasti evakuoitu jonnekkin turvaan. Ehkä me löytäisimme sen tien ulos!!
"Ei täälläkään ketään... Ketä minä sitten kiristän jos täällä ei ole ketään!" Bill tuskaili takanani, ja käännyin katsomaan häntä.
"Minullako sinä heitä aiot kiristää? En usko että he suostuvat vaatimuksiisi" totesin todenmukaisesti. Kuka nyt pääministerin tyttärestä maksaisi miljoonia? Itse pääministeristä voisi maksaa mutta tytär oli täysin eri asia!
"Pitäähän sitä kokeilla! Katsotaan ensin millä tuulella nämä pukumiehet ovat! Jos he ovat epätoivoisia, silloin kiristän. Mutta jos kukaan ei suostu niin sanon että pelastin henkesi ja vaadin pientä korvausta! Etkös olekkin ollut hyvin turvassa kanssani?" Bill naurahti ja vinkkasi minulle.
Tuo pieni ele toi heti mieleeni Harryn... Hänen typerät kaksimieliset vitsinsä, hänen huolettomat eleensä... Kaipasin häntä niin paljon... En voinut enää valehdella itselleni etten muka pitänyt hänestä.. Sillä tavalla. Toivoin nyt vain hartaasti että hän oli elossa.



Hahaha sain taas kesken vanhan ficin uuden idean!! Nyt vaa yritän pitää sen mielessä nii voin tehä sen seuraavaks xDD ahhhhhh kyllä se keikka oli pornoa korville ja silmille!!! Masennuin sen jälkeen ku tajusin et näin oikeesti mun miehet ekaa kertaa xD joohhh mutta hyvää juhannusta vaa kaikille!! Älkää hukkuko!

4 kommenttia:

  1. Kiitos ja sullekkin hyvää juhannusta.
    Tää on ihan paras ficci mitä mä oon ikinä lukenu. Toivottavasti oli kivaa keikalla, kun en ite päässy.

    VastaaPoista
  2. Jee uus luku!! mä oon käyny tääl sun blogissa stalkkaa jokikinen pvä et oisko tullu uus luku ja siinähän se lepäs kuin herra kädellä XDd oon uus lukija ja oon jääny koukkuu sun ficceihi sillä vaikka seuraanki paria muutaki blogia nii sun on ehdottomasti paras! :) osaat kirjottaa,sul on hyvät juonet yms. Varsinki tää ficci on mun suosikki!! Koska Harry ja nii<3 okei nyt rupeen selittää iha sekavia,sori :D jatka pian!!!
    ~A~ ja hyvää juhannusta sullekkn!

    VastaaPoista
  3. Ite olin 14 päivä keikal ja oli kyl mahtavaa! 8) <3 näin mun kaikki miehet 9/9 ja oon nii onnellinen! Ja tää ficci on kyl ihana (:

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille!! Kuulostaa nii oudolle että tää blogi on jonku lemppari!!:D oikeesti iha hymy korvissa luen aina teiän kommentteja! Kiitos <3

    VastaaPoista