perjantai 24. heinäkuuta 2015

The Opposite part 36

Jeanna:
Hetken kuluttua jalkani iskeytyivät maahan ja uskaltauduin taas avaamaan silmäni. Olimme tulleet takaisin New Yorkin keskukseen, samaan paikkaan jonne olin tullut ensimmäistä kertaa Harryn kanssa. Tällä kertaa maisema oli kuitenkin synkeä ja uhkaava ja se tuntui sopivan tunnelmaan täydellisesti. Olimme nyt Gideonin alueella, eivätkä mahdollisuutemme sopu-ratkaisuun olleet kummoiset.

"Onko kaikki kunnossa?", Lavinia kysyi yhtäkkiä ja vetäytyi kauemmas, sukien hiuksiaan.
"On. Olen vain huolissani Gideonista. Hän ei varmasti suostu kuuntelemaan meitä.", vastasin ja katselin kuinka Harry ja Niall seisoivat parinkymmenen metrin päässä. Harry tuntui huomaavan tuijotukseni ja hän kääntyi ympäri, viittoen meitä tulemaan luoksensa.
"Totta. Mutta meidän on pakko yrittää, vaikkakin melko toivottomalta se kuulostaakin.", Lavinia vastasi huokaisten, tarttui minua käsipuolesta ja lähti kävelemään kohti poikia.

"Mahtavaa... Meidät on nähty.", Harry tokaisi kun kuusi hopeasiipistä vartijaa käveli meitä vastaan, kun olimme matkalla kohti päärakennusta. Käännyin ympäri katsomaan Zachariasta, joka veti Zaynin vierelleen.
"En tiedä mitä odotit kun kävelemme kuitenkin pääkäytävällä, kaikkien ikkunoiden edessä.", Zayn huomautti sarkastisen kuuloisena mutta näytti heti vaivaantuneelta, ilmeisesti muistaessaan ettei hänellä ollut oikeutta pelleillä.
"Pojat... Me toimimme heidän ohjeidensa mukaan. Toivotaan, että hyvä käytös palkitaan.", Zacharias sanoi rauhallisella äänellä, juuri kun vartijat pysähtyivät eteemme.
"Nostakaa kädet näkyville." Etummainen mies tokaisi tylysti ja näpäytti sormiaan. Kaksi vartijaa kiersivät sivulle ja riuhtaisivat Zaynin kauemmas meistä muista. Olisin halunnut käskeä heitä olemaan helläkätisempiä, mutta Zachariaan katse tavoitti minut ja nostin vastentahtoisesti käteni ilmaan.
"Voi voi... Tämä taitaa olla hieman noloa sinulle, Zacharias. Menetit loputkin maineestasi.", aikaisemmin puhunut vartija hymähti ja asteli reteästi Zachariaan eteen. Hän oli pitkä, solakka mies jonka kasvot olivat kapeat ja ylimielisen näköiset. Vaaleat, pitkät hiukset oli vedetty matalalle poninhännälle ja harmaiden silmien kolea katse arvosteli meitä armottomasti.
"Älä innostu vielä, Derrec. Eiköhän totuus tule ilmi ja maineeni pysyy ennallaan.", Zacharias vastasi kunnioitettavan rauhallisesti ja hymyili huvittuneen näköiselle Derrecille.
"Ihan miten vaan. Uskon, että pääset tutustumaan vankiselleihin hyvin perusteellisesti.", mies vastasi ja heilautti kättään. Kolme jäljelle jäänyttä vartijaa ottivat pitkät rautakahleet esiin ja alkoivat pujottaa niitä käsiimme. Zacharias ja Niall yhdistettiin kanssani samaan ketjuun, aivan kuten olin nähnyt dokumenteissa joissa kuvattiin orjia. Harry ja Lavinia laitettiin Zaynin kummallekkin puolelle, mutta kahleiden lisäksi Zayn sai kaulaansa rautapannan, jonka ketju meni Derrecin käsiin.

Kävelimme hitaasti yhdessä rykelmässä kohti pääovea ja vasta silloin huomasin, ettei puutarhassa ollut ketään. Koko piha oli autio, eikä edes ikkunoissa näkynyt valoja. Katsoin alas tuhriintuneita farkkujani ja olin hetken ajatuksissani.
Minua pelotti, se oli varmaa. Gideon oli pelottava, enkä tiennyt mitä he aikoivat tehdä meille. Zaynin tilanne oli varmasti pahin, mutta entäs minä itse? Entä jos Gideon heittäisi minut alas täältä? Tai lukitsisi minut selliin vuosiksi? Vanhempani ovat jo valmiiksi huolissaan, eikä tilannetta todennäköisesti parantaisi liiskaantuneen ruumiini löytäminen keskeltä New Yorkia..
"Jeanna. Pidä katse ylhäällä, äläkä näytä pelkoa. Me pääsemme täältä ulos keinolla millä hyvänsä.", Zacharias kumartui kuiskaamaan suupielestään. Nostin katseeni ja yritin näyttää neutraalilta, mutta kaikki väri oli jo paennut kasvoiltani eikä yhdistelmä todennäköisesti vakuuttaisi ketään.



Oli tarkotus kirjottaa aikasemmin, mutta olin kahen viikon reissulla! Ekaks menin Porvooseen sukulaisten luo viikoks (käytiin Korkeasaares ja Lintsil, jeee xD) ja sitte tulin Lahteen toisten sukulaisten luo ja lähettiin Viroon. Oon 200€ köyhempi ja varmaa 10 kg painavempi... Ei hyvä xD
Mut juuh, mulla oli tos 21.päivä synttärit elikkäs täytin 17! :D viimenen vastuuton vuosi alkakoooonnn!

14 kommenttia:

  1. Onne tälleen myöhässä! Jatka pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:D yritän jatkaa tässä parin päivän sisällä :)

      Poista
  2. Jatka jo oikeesti herranen aika! Mä kuolen odotukseen älä kiduta mua enää..

    VastaaPoista
  3. Susanna pliis hei...oon jääny nii koukkuu sun ficceihin:-D nää on ihan parhaita ja oot pelastanu mun päivät tylsyydeltä.

    VastaaPoista
  4. Ooohhhh jooo on vähän jääny taas! Anteeks :D ja kiitos! Tänään yritän ottaa itteeni niskasta kiinni ja kirjottaa!

    VastaaPoista
  5. No hyvä!:-) yritä jaksaa:-

    VastaaPoista
  6. Jatkuuko siis tänää?

    VastaaPoista
  7. Niinpä ei taida jatkua mut yritä huomenna vai yritätkö tappaa mut!?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No shit täällä oliki näi paljo kärsimättömiä!O.O päädyinki kattomaan harry potterii, MUT huomenna, iltapäivällä lupaan kirjottaa! Vannon käsi sydämellä!

      Poista
  8. Lupaatki:-D ja kenen mielest drag me down on hyvä? Mun mielest se on sairaab hyvä:):):):):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munki mielestä se on iha paras ja ihana

      Poista
    2. NOBODY NOBODYYYY NOBODY CAN DRAG ME......DOWN

      Poista
  9. Petit lupauksen susanna!:(:'(yhyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En!! Uus osa tulee vielä ennen kahtatoista!!! Ei se oo sama ku iltapäivä mut kuitenki!

      Poista